Flagship store

Swiss Sense Essen


Haedenkampstrasse 3
45143 Essen
Duitsland

  +49 (0) 201 319 46043 essen@swisssense.de https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 19:00

Zondagen/Feestdagen

26 november

   Gesloten

Swiss Sense Essen

Welkom bij Swiss Sense Essen! Swiss Sense is dé boxspringspecialist en heeft al bijna 100 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en verkopen van boxsprings en matrassen. Bij ons vind je alles voor jouw perfecte nachtrust. Met een deskundig advies van een van onze medewerkers, laat je je slaapkamer omtoveren tot een ware droom.

Laat je verrassen

Swiss Sense Essen1Bij Swiss Sense Essen krijg je meer dan alleen persoonlijk advies. Laat een van onze medewerkers je voorzien van informatie over de collecties en doe inspiratie op voor jouw interieur. In onze winkel vind je een gevarieerd aanbod van boxsprings, matrassen, toppers en beddengoed. De boxspringcollecties hebben verschillende stijlen, zodat je altijd een bed vindt die bij jou past! Wandel rustig door de winkel en ervaar de verschillende soorten slaapcomfort zelf. Onze slaapadviseurs staan klaar om je onder het genot van een kop koffie te adviseren en het comfort te kiezen dat bij jou past.


Maak er een dagje uit van!

Swiss Sense Essen2Combineer je bezoek aan Swiss Sense met een bezoek aan het centrum van Essen. Het cultureel rijke centrum van Essen ligt op 8 minuten rijden van Swiss Sense. Daarnaast vind je in Essen de Zeche en Kokerei Zollverein, een voormalig industrieel complex en staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. Naast de culturele bezienswaardigheden zijn er leuke boetiekjes, grote warenhuizen en andere winkels. Kortom, Essen is een uitstekende stad voor een geslaagde dag in combinatie met een bezoek aan de Swiss Sense winkel.


Gemakkelijk te bereiken

Swiss Sense Essen3 Swiss Sense Essen is makkelijk te bereiken. De flagshipstore ligt dicht bij de A40, op zo’n 10 minuten rijden. Ook met het openbaar vervoer is de winkel goed bereikbaar. Op 8 minuten loopafstand bevindt zich een metrohalte. Voor de deur is een grote parkeerplaats. Zo kan je op je gemak op zoek naar het bed van je dromen.

Swiss Sense Essen
LblTaxExcludeText