Flagship store

Swiss Sense Mannheim


Spreewaldallee 44-50 (zwischen Toys "R"Us & Vino)
68309 Mannheim
Duitsland

  +49 (0) 6217 2870 140 mannheim@swisssense.de https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 09:30 - 20:00
dinsdag: 09:30 - 20:00
woensdag: 09:30 - 20:00
donderdag: 09:30 - 20:00
vrijdag: 09:30 - 20:00
zaterdag: 09:30 - 20:00

Zondagen/Feestdagen

26 november

   Gesloten

Swiss Sense Mannheim

Ben je op zoek naar het juiste bed en leuke accessoires voor je slaapkamer? Kom dan naar Swiss Sense. Familie Diks heeft ruim 70 eigen Swiss Sense winkels verspreid over Nederland, België en Duitsland vol met slaapkamer inspiratie. Swiss Sense is er voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Als een van de weinige beddenzaken vind je een uniek boxspring assortiment, uitgebreide collectie, diverse prijsklassen en verschillende merken onder één dak.

Laat je verrassen

Swiss Sense Mannheim 1In de beddenzaak Swiss Sense Mannheim krijg je persoonlijk advies waarbij jouw wensen voorop staan en waar nog echt tijd wordt genomen om jou te adviseren en te informeren. Samen met onze slaapadviseur wordt de juiste beslissing genomen om jouw gedroomde boxspring te vinden. Familie Diks heeft met ruim 100 jaar ervaring alles in huis om jou te laten slagen.


Ervaar het zelf

Swiss Sense Mannheim 2Maak kennis met de collectie bij Swiss Sense en laat je inspireren. Ervaar onze sfeervolle winkel en ontdek jouw persoonlijke stijl door te proefliggen op onze boxsprings. Familie Diks presenteert een ruime collectie vlak en elektrisch verstelbare boxsprings, pocketvering- en traagschuim matrassen, koudschuim- en binnenvering topmatrassen, beddengoed, nachtkastjes en nog veel meer. Uiteraard is er altijd nog de mogelijkheid om de collectie nog eens rustig online te bekijken.


Flagshipstore Mannheim

Swiss Sense Mannheim 3Swiss Sense heet je van harte welkom in onze flagshipstore in Mannheim. Laat je inspireren door de slaapkamer inspiratie en de boxspring beleving in de ruim opgezette beddenwinkel. De beddenspeciaalzaak in Mannheim is vanuit alle windstreken snel en gemakkelijk te bereiken, vanaf de snelweg ben je er binnen enkele minuten. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid zodat je op je gemak een bezoek kunt brengen aan flagshipstore Swiss Sense Mannheim!  

Swiss Sense  Mannheim
LblTaxExcludeText