Flagship store

Swiss Sense Mülheim-Kärlich


Industriestrasse 32
56218 Mülheim-Kärlich
Duitsland

  +49 (0) 2630 9576190 muelheim-kaerlich@swisssense.de https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 19:00

Zondagen/Feestdagen

19 november

   Gesloten

Swiss Sense Mülheim-Kärlich

Wij heten je van harte welkom bij Swiss Sense Mülheim-Kärlich! Swiss Sense is dé boxspringspecialist en biedt, met de bijna 100 jaar ervaring van familie Diks op het gebied van bedden en slapen, alles voor het beste slaapcomfort. In ruim 90 winkels in Nederland, België en Duitsland vind je een grote collectie boxsprings. In Duitsland zijn er inmiddels meer dan 20 Swiss Sense Flagship Stores. Naast een ruime collectie boxsprings vind je bij ons ook een groot aanbod van matrassen, toppers en slaapaccessoires zoals beddengoed en kussens.

Beleef Swiss Sense Mülheim-Kärlich

Swiss Sense Paderborn 1Welkom bij Swiss Sense Flagship Store Mülheim-Kärlich. In onze ruime winkel vind je een groot aanbod met zowel vlakke als elektrisch verstelbare boxsprings. De collectie bevat onder andere de merken Home 365, Capella, Royal, Lifestyle, Night en de exclusieve Diks collectie. Alle boxsprings kunnen naar eigen wensen worden geconfigureerd. Bij Swiss Sense vind je bedden in verschillende stijlen en prijzen. Zo is er voor iedereen een passend bed. Kom naar onze winkel en ervaar het comfort van de boxsprings en de verschillende matrassen. Ga proefliggen en ontdek welk ligcomfort het beste bij jou past. Loop op je gemak door onze slaapwereld en laat je inspireren door de diverse slaapsystemen en inrichtingsstijlen. Voor persoonlijk advies kun je terecht bij onze deskundige slaapadviseurs. Samen met onze slaapexperts bepaal jij welk slaapsysteem het beste bij jouw lichaam past. Terwijl je advies krijgt, geniet je van een lekker kopje koffie. Wil je liever een afspraak maken? Bel onze winkel of maak een afspraak via de website. Onze winkel in Mülheim-Kärlich is van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur geopend.


Ontdek Koblenz

Swiss Sense Paderborn 2Combineer je bezoek aan Swiss Sense Mülheim-Kärlich met een bezoek aan de binnenstad van Koblenz. Deze bereik je al na ongeveer 10 minuten met de auto. In Koblenz vind je veel historische gebouwen en andere bezienswaardigheden. In het centrum van Koblenz kun je ook prima winkelen. Maar ook in de buurt van onze winkel vind je talloze mogelijkheden om te winkelen en te eten. Jouw bezoek aan Swiss Sense Mülheim-Kärlich wordt zo een complete dag uit!


Bereikbaarheid

Swiss Sense Paderborn 3 Swiss Sense Flagship Store Mülheim-Kärlich is gemakkelijk te bereiken. De winkel ligt dicht bij de snelweg A48 (Knooppunt Koblenz-Nord) en de B9. Voor onze winkel vind je een ruime parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren, zodat je volledig op je gemak een bezoek brengt aan Flagship Store Mülheim-Kärlich.

Swiss Sense Mülheim-Kärlich
LblTaxExcludeText