Flagship store

Swiss Sense Münster


Weseler Straße 649
48163 Münster
Duitsland

  +49 (0) 251 9743 3125 muenster@swisssense.de https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 19:00

Zondagen/Feestdagen

24 december

   Gesloten

Swiss Sense Münster

Swiss Sense betekent de meest kwalitatieve nachtrust voor de allerbeste prijs. Met al bijna 100 jaar ervaring heeft familie Diks alle expertise in huis om iedereen van de meest ultieme slaap en het beste, persoonlijk gewenste slaapcomfort te voorzien. Familie Diks produceert, ontwerpt en verkoopt boxsprings, matrassen en nog véél meer op het gebied van slapen. In ruim 90 winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk én online kun je terecht voor inspiratie en advies. Bij Swiss Sense vindt iedereen zijn of haar droombed met het perfecte uiterlijk en het beste ligcomfort. Kies voor een bestaand model met standaard onderdelen of stel de boxspring helemaal zelf samen aan de hand van jouw wensen. Geniet de komende jaren zorgeloos van de beste slaap en ontwaak iedere morgen met een ontspannen gevoel door een uitgerust(e) lichaam en geest.

Swiss Sense Flagship Store Münster

Swiss Sense Münster 1In de nieuwe, moderne Swiss Sense Flagship Store in Münster ontdek je vanaf nu zelf de beste kwaliteit in slapen. Onze Flagship Stores bieden je ten opzichte van de gewone Swiss Sense winkels het meest uitgebreide aanbod van alle verschillende collecties boxsprings, matrassen en meer. Zo dompel je jezelf echt volkomen onder in de wereld van boxsprings, bedden, matrassen en accessoires. Een complete slaapwereld waar je volop slaapkamerideeën beleeft. De standaard winkelervaring is in onze Flagship Store flink uitgebreid. Zo heb je de mogelijkheid om alle soorten ligcomforts zelf te ervaren in onze exclusieve ‘testhoek’, vind je in iedere hoek van de winkel inspiratie door de prachtig ingerichte slaapkamers en hebben de ervaren eslaapadviseurs alle tijd om je persoonlijk te adviseren. Swiss Sense Flagship Store Münster biedt iedereen een heerlijk dagje uit en iedereen vindt hier de kwaliteit voor de beste prijs.


Volop Slaapkamerinspiratie

Swiss Sense Münster 2Op maar liefst bijna 1000m2 verdeeld over één ruim opgezette afdeling vind je het meest uitgebreide aanbod van alle collecties en merken die verkrijgbaar zijn bij Swiss Sense. Krijg tijdens je bezoek dan ook een compleet beeld van ons brede assortiment en ervaar zelf dat je jouw droombed met alle persoonlijke wensen in uiterlijk en ligcomfort zeker bij Swiss Sense zult vinden! Het aanschaffen van een bed is een belangrijke en serieuze zaak waar je graag jarenlang plezier aan beleeft. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je in onze Flagship Store in Münster in alle rust en met een zo compleet mogelijk overzicht van mogelijkheden het voor jou, meest ultieme bed vindt. In onze winkel is een keuken aanwezig waar onze ‘huiskok’ vaak aanwezig is om je te verwennen met heerlijke kleine hapjes tijdens het winkelen. Ook voor de kinderen is een bezoek aan de Flagship Store in Münster een echte beleving. In de speciaal voor hen ingerichte kidscorner hebben zij alles voor handen om zich urenlang te vermaken. In onze koffiecorner rust je lekker even uit en laat je je informeren door één van onze enthousiaste slaapadviseurs. Zij staan altijd voor je klaar!


Woonshoppen bij Swiss Sense in Münster

Swiss Sense Münster 3De Flagship Store in Münster is omgeven met diverse andere winkels zodat je dagje shoppen helemaal compleet is. Zo vind je een grote Megastore kledingwinkel, Het Schuhpark, een grote speelgoedwinkel van Rofu Kinderland, een Aldi Supermarkt en zelfs een groot fitnesscentrum beneFit in de buurt. Heb je trek gekregen van alle inspiratie? Bij de plaatselijke bakker verwen je jezelf met een heerlijk vers broodje of een andere lekkernij! Combineer je bezoek aan de Flagship Store in Münster met een bezoek aan de prachtige grote binnenstad. Binnen 20 minuten vanaf onze winkel ben je in het centrum. Tijdens de 2e Wereldoorlog zijn grote delen van de stad verwoest, maar er is nog veel schoonheid van de stad zichtbaar. Als cultuurliefhebber haal je je hart op in één van de vele musea in de stad zoals het LWL-Museum für Kunst und Kultur, Het Kunstmuseum Pablo Picasso of Archeologisch Museum. Rondom de stad vind je tevens vele honderden kilometers aan prachtige fietspaden als je toe bent aan rust en activiteit.


Fun voor de kids

Swiss Sense Münster 4Ook voor kinderen is het een groot plezier om de Flagship Store in Münster te bezoeken. Zo hoef jij je geen zorgen te maken of de kinderen het wel naar hun zin hebben! Zij vermaken zich perfect in de speciaal voor hen ingerichte kidscorner waar volop speelgoed aanwezig is en waar ze genieten van een leuke film. Zo laat jij je volop inspireren en adviseren door het ruime aanbod. Geniet van de rust en neem de tijd om eens goed proef te liggen en jezelf te overtuigen van alle mogelijkheden op slaapgebied.


Goed toegankelijk en bereikbaar

Swiss Sense Münster 5Swiss Sense Münster bereik je snel en gemakkelijk via zowel de snelweg als het openbaar vervoer. Vanaf de snelweg (A51) ben je met de auto binnen 10 minuten bij de winkel. Op 100 meter afstand ligt de dichtstbijzijnde bushalte en in de buurt liggen ook andere bushaltes zodat er verschillende mogelijkheden zijn om de winkel ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. De auto parkeer je gemakkelijk voor de deur van de winkel. Doordat alles zich op de begane grond bevindt, is de winkel zeer goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers, rollators en kinderwagens.

Swiss Sense Münster
LblTaxExcludeText