Flagship store

Swiss Sense Oldenburg


Posthalterweg 2
26129 Oldenburg
Duitsland

  +49 (0) 441 7770 5300 oldenburg@swisssense.de https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 19:00

Zondagen/Feestdagen

26 november

   Gesloten

Swiss Sense Oldenburg

Ben je op zoek naar het juiste bed of naar inspiratie voor je slaapkamer? Kom dan naar Swiss Sense Oldenburg. In deze prachtige ruime winkel heten we je graag welkom voor een persoonlijk advies op het gebied van slaapcomfort. De familie Diks is al bijna 100 jaar dé specialist op het gebied van slapen. Inmiddels telt Swiss Sense in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk meer dan 90 winkels en in Duitsland vind je zelfs meer dan 15 grote Flagship Store winkels. Onze slaapadviseurs informeren en inspireren je graag!

Ervaren slaapadviseurs

Swiss Sense Oldenburg 1 Onze slaapadviseurs staan graag voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan naar jouw ultieme slaapgenot. De ervaren adviseurs geven je persoonlijk slaapadvies en luisteren zeer goed naar jouw wensen en voorkeuren en zij houden goed rekening met jouw lichaam. Hierdoor weten zij precies welk type slaapsysteem zorgt voor jouw ultieme nachtrust. Aan de hand van dit advies stel je jouw droomboxspring volledig zelf samen zodat ook jij elke ochtend wakker kunt worden met een gevoel van totale ontspanning!


Ervaar het zelf

Swiss Sense Oldenburg 2Neem de tijd om deze sfeervolle winkel in Oldenburg te ontdekken en te ervaren. Ontdek je eigen stijl in uiterlijk, maar leer ook jouw voorkeuren in ligcomfort kennen. Kom proefliggen en ervaar de verschillende mogelijkheden die Swiss Sense te bieden heeft. Van vlakke tot elektrisch verstelbare boxsprings en van pocketvering- tot traagschuimmatrassen, de familie Diks presenteert het graag aan je. Daarnaast vind je bij Swiss Sense Oldenburg een ruime collectie beddengoed, nachtkastjes en overige accessoires.


Flagshipstore Oldenburg

Swiss Sense Oldenburg 3Swiss Sense heet je van harte welkom in onze flagshipstore in Oldenburg. Bekijk op je gemak de verschillende boxsprings en doe inspiratie op in onze slaapwereld. Merken als Home365, Lifestyle, Capella, Night en Royal worden met trots aan je gepresenteerd. Sfeer, inspiratie en beleving staan in deze winkel voorop. Heb je een vraag over een specifiek product of wil je meer informatie over welk slaapsysteem het beste bij jouw lichaam past? Maak dan een afspraak met een van onze slaapadviseurs.

Swiss Sense Oldenburg
LblTaxExcludeText