Flagship store

Swiss Sense Paderborn


Frankfurter Weg 20
33106 Paderborn
Duitsland

  +49 (0)5251 8920649 paderborn@swisssense.de https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 19:00

Verkaufsoffenen Sonntag

03 december

   13:00 - 18:00

Swiss Sense Paderborn

Welkom bij Swiss Sense Paderborn! Swiss Sense is dé boxspringspecialist, gericht op het beste slaapcomfort. De familie Diks heeft al bijna 100 jaar ervaring op het gebied van bedden en slapen. In meer dan 90 winkels in Nederland, België en Duitsland vind je een grote boxspring collectie, gemaakt van de beste materialen. In Duitsland zijn er al meer dan 15 Flagship Stores vol inspiratie en belevenis. Ontdek de verschillende slaapsystemen en slaapkamerstijlen en kies uit het ruime aanbod jouw favoriete boxspring. Stel aan de hand van jouw wensen je eigen droombed samen. Naast de ruime collectie boxsprings, bedbodems, matrassen en toppers, kun je bij Swiss Sense ook terecht voor onder andere nachtkastjes, beddengoed en overige accessoires voor je slaapkamer.

Beleef Swiss Sense Paderborn

Swiss Sense Paderborn 1Wij heten je van harte welkom bij Swiss Sense Paderborn. In onze winkel vind je een gevarieerd aanbod met zowel vlakke als elektrisch verstelbare boxsprings. Ontdek de ruime collectie van de merken Home 365, Capella, Royal, Lifestyle, Night en de exclusieve Diks collectie. Bij Swiss Sense vind je boxsprings in verschillende stijlen en prijzen, zodat iedereen een passend bed vindt. Wandel door onze slaapwereld vol slaapkamerideeën en voel en ervaar de verschillende soorten slaapcomfort zelf. Voor persoonlijk advies kun jij terecht bij onze deskundige slaapadviseurs. Samen met onze slaapexperts bepaal je welk slaapsystem het beste bij jouw lichaam past. Ook adviseren onze slaapadviseurs je graag bij de belangrijke keuzes voor jouw ideale boxspring. Terwijl je advies krijgt, geniet je van een lekker kopje koffie. Wil je liever een afspraak maken? Geen probleem. Bel onze winkel of maak via onze website een afspraak. Onze winkel in Paderborn is van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur geopend.


Ontdek Paderborn

Swiss Sense Paderborn 2Combineer je bezoek aan Swiss Sense Paderborn met een bezoek aan de binnenstad van Paderborn. Deze vind je op 3 km afstand van de winkel. Bezichtig de dom en het stadshuis van Paderborn of bezoek de binnenstad om te gaan shoppen. Tevens vind je in de buurt van onze Flagship Store in Paderborn verschillende winkels en eetgelegenheden. Zo wordt jouw bezoek aan Swiss Sense Paderborn een complete dag uit!


Bereikbaarheid

Swiss Sense Paderborn 3 Swiss Sense Paderborn is gemakkelijk te bereiken. De winkel ligt dicht bij de snelweg A33 en van de B64 bereik je de winkel binnen enkele minuten. Voor onze winkel vind je een ruime parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren, zodat je op je gemak een bezoek kunt brengen aan Flagship Store Paderborn.

Swiss Sense Paderborn
LblTaxExcludeText