Flagship store

Swiss Sense Saarbrücken


Dr. Tietzstrasse 13
66115 Saarbrücken
Duitsland

  +49 (0) 681 9926 1503 saarbruecken@swisssense.de https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 19:00
dinsdag: 10:00 - 19:00
woensdag: 10:00 - 19:00
donderdag: 10:00 - 19:00
vrijdag: 10:00 - 19:00
zaterdag: 10:00 - 19:00

Zondagen/Feestdagen

19 november

   Gesloten

Swiss Sense Saarbrücken

Welkom bij onze Swiss Sense winkel in Saarbrücken. Bij Swiss Sense vind je alles op slaapgebied tegen de allerbeste prijs. De familie Diks heeft maar liefst (bijna) 100 jaar ervaring in de slaapwereld. Hierdoor heeft zij alle expertise in huis om iedereen van de beste slaap en het ultieme slaapcomfort te voorzien. Familie Diks ontwerpt, produceert én verkoopt onder meer boxsprings, matrassen, topmatrassen en nog veel meer op het gebied van slapen. In ruim 90 winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk is iedereen welkom voor inspiratie en het beste persoonlijke advies. Voor iedereen is er een droombed, niet alleen in gewenst ligcomfort, maar ook in uiterlijk. Maak kennis met alle verschillende stijlen en stel vervolgens jouw eigen boxspring helemaal zelf samen aan de hand van jouw eigen wensen en eisen. Ultieme nachtrust is gegarandeerd. Ontspannen en uitgerust wakker worden zoals nooit tevoren!

Flagship Store Swiss Sense Saarbrücken: een echte beleving!

Swiss Sense SaarbrückenBij de FIagship Stores van Swiss Sense ontdek je nóg meer op slaapgebied dan in een gewone Swiss Sense winkel. Zo biedt ook de Flagship Store in Saarbrücken je het meest uitgebreide aanbod van alle collecties boxsprings, matrassen, topmatrassen, beddengoed en meer. Maak kennis met de volledige wereld van boxsprings en meer, zie wat iedere collectie je te bieden heeft op het gebied van slaapcomfort, maar zeker ook op het gebied van sfeer en stijl. Bekende boxspring collecties als Royal, de natuurlijke collectie Diks, Night, Capella, Lifestyle, Home365, ze zijn allemaal vertegenwoordigd in de prachtige Swiss Sense Flagship Store in Saarbrücken. Met een hoofd vol slaapkamerinspiratie en -ideeën ga je naar huis om vervolgens je droombed niet meer uit je hoofd te krijgen! Een Flagship Store biedt je dus niet alleen een winkelervaring, maar een hele beleving met alles er op en er aan. In onze testhoek ben je in de gelegenheid om alle type ligcomfort letterlijk zelf te ervaren, zodat je weet welk ligcomfort het beste bij je lichaam past.

De ervaren slaapadviseurs staan ten alle tijden voor je klaar om je van persoonlijk en bekwaam advies te voorzien. Zij nemen alle tijd voor je en wanneer je het prettig vindt, maak je eenvoudig van te voren een afspraak op een vastgestelde datum en tijd.

Kortom: Flagship Store Swiss Sense Saarbrücken biedt een heerlijke, complete dag uit waarbij iedereen altijd het beste bed voor de beste prijs vindt.


Ontdek Saarbrücken!

Swiss Sense SaarbrueckenOnze winkel in Saarbrücken is gelegen aan een doorgaande straat waar je nog volop andere woonwinkels vindt. Zo combineer je een bezoek aan Swiss Sense Saarbrücken perfect met het bezoeken van andere winkels, waardoor je een compleet dagje uit bent en een compleet overzicht van het aanbod krijgt. Combineer je bezoek aan onze winkel ook zeker met een bezoekje aan de stad Saarbrücken zelf. Saarbrücken is de hoofdstad van het Saarland en staat vooral bekend om zijn universiteit en industriële functie. De stad wordt in tweeën gedeeld: aan de ene kant vind je een heuvellandschap en aan de ander kant een bosrijk deel van Duitsland. De naam Saarbrücken is ontstaan in de Romeinse tijd toen een nederzetting een brug over de Saar bouwde. Een bezoek aan de mooie Altstadt is dan ook zeker aan te raden evenals een bezoek aan het culturele centrum van het Saarland. In het centrum vind je volop trendy winkeltjes en een rijk uitgaansleven! Een prettige, levendige sfeer waar je lekker kunt proosten op de aanschaf van je nieuwe droombed!


Goed bereikbaar en toegankelijk

Swiss Sense Saarbruecken2Onze Flagship Store in Saarbrücken is zeer goed bereikbaar vanuit de verschillende windstreken. Op 10 minuten loopafstand vind je een treinstation waar een trein je van Saarbrücken-Burbach direct naar het station midden in het centrum brengt. Vanaf de A1 en A620, neem je afrit 150 of 12 Saarbrücken-Gersweiler en sta je binnen ongeveer 7 minuten rijden voor de winkel! Voor de deur van de winkel vind je volop parkeerruimte op de ruime parkeerplaats. Alles bevindt zich in de winkel op de begane grond en de winkel is ruim opgezet waardoor ook rolstoelgebruikers, rollators en kinderwagens zich prima tussen de verschillende collecties door bewegen. Zo bekijkt en ontdekt iedereen op zijn gemak alle stijlen en mogelijkheden en zal je ongetwijfeld vol inspiratie óf een nieuw droombed onze winkel verlaten!

Graag tot ziens bij Swiss Sense Saarbrücken!

Swiss Sense Saarbrücken
LblTaxExcludeText