Swiss Sense Bussum

Winkel informatie

Brinklaan 31A Bussum,Noord-Holland Nederland

(035) 691 00 32

bussum@swisssense.nl

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Zondag Gesloten
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
  • Makkelijk bereikbaar
  • Gevestigd aan woonboulevard

Swiss Sense Bussum

Op zoek naar een nieuwe boxspring of wil je jouw slaapkamer opnieuw inrichten? Kom langs bij Swiss Sense Bussum! Onze ervaren slaapadviseurs staan voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan naar het bed en de slaapkamer van je dromen.

"Inspiratie, kennis van slapen, een ruime collectie en enthousiaste en ervaren slaapadviseurs? Dat vind je bij Swiss Sense Bussum!"

image-01

Ervaar het zelf

Loop op je gemak door onze ruime winkel en laat je inspireren door onze verschillende collecties en merken. Ben je op zoek naar een goed bed voor een goede prijs? Kijk dan eens bij de Home 365 collectie. Zoek je juist een bed met een luxueuze uitstraling en een royaal ligcomfort? Bekijk dan de Royal collectie eens. Ga proefliggen en ontdek welke collectie bij jou past.

Heb je vragen over welk slaapsysteem het beste bij jou past? Of heb je een vraag over de styling van je slaapkamer? Maak een afspraak met onze ervaren slaapadviseurs en laat je informeren en inspireren. Op basis van jouw wensen en behoeften geeft de slaapadviseur een passend advies. Vervolgens helpt de slaapadviseur je bij het samenstellen van jouw persoonlijke droombed.

Gemakkelijk bereikbaar

Swiss Sense Bussum is gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de snelweg ben je er in slechts vijf minuten. Naast de winkel is een ruime parkeergelegenheid en parkeergarage. De winkel is goed toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Zo bezoek je Swiss Sense Bussum helemaal zonder zorgen!
image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties

            

Als je SwissSense.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht