Koopzondag 26  november  12:00 - 17:00

Swiss Sense Outlet Rotterdam


Koopzondag Outlet

IJsselmondselaan 175 (In het oude pand van Bouman Meubelen)
3064 AS Rotterdam
Nederland

  (010) 450 8259 rotterdam.outlet@swisssense.nl https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 18:00
vrijdag: 10:00 - 21:00
zaterdag: 10:00 - 17:00

Koopzondag

26 november

   12:00 - 17:00

Koopzondag

03 december

   12:00 - 17:00

Koopzondag

10 december

   12:00 - 17:00

Swiss Sense Outlet Rotterdam

Ben je op zoek naar het juiste bed en leuke accessoires voor je slaapkamer, kom dan naar Swiss Sense. Familie Diks heeft ruim 90 Swiss Sense winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk vol met slaapkamer inspiratie. Swiss Sense is er voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Als een van de weinige beddenzaken vind je een uniek boxspring assortiment, uitgebreide collectie, diverse prijsklassen en verschillende merken onder één dak.

Outlet Rotterdam

Swiss Sense Outlet Rotterdam 1Swiss Sense Outlet Rotterdam zit in het oude pand van Bouman Meubels en is direct zichtbaar vanaf de straatkant. Voordelig shoppen doe je bij Swiss Sense Outlet Rotterdam. Maar liefst 1.000 m2 boxspring beleving en slaapkamer inspiratie. Het hele jaar door heeft de winkel diverse aanbiedingen en aantrekkelijke kortingen. Het leuke aan een Swiss Sense Outlet is dat je nooit precies weet wat je gaat tegenkomen, iedere winkel heeft zijn eigen assortiment en aanbiedingen. Het assortiment bij Outlet Rotterdam bestaat uit boxsprings die gediend hebben als showroommodellen, beddengoed en een kleine greep uit ons nieuwe assortiment. Laat je inspireren door de verschillende boxspring modellen die worden gepresenteerd. De collectie bestaat uit vlak en elektrisch verstelbare boxsprings, pocketvering of traagschuim matrassen, koudschuim of natuurlatex topmatrassen, beddengoed, nachtkastjes en nog veel meer.


Kom proefliggen en laat je verrassen

Swiss Sense Outlet Rotterdam 2Je bent van harte welkom in de Swiss Sense winkel waar dagelijks een deskundig team voor je klaarstaat om al je vragen te beantwoorden en je van persoonlijk advies te voorzien. Heb je vragen of weet je door het grote aanbod niet meer wat je moet kiezen, laat je dan informeren door één van onze slaapadviseurs. Onder het genot van een kopje koffie kun je samen tot het juiste besluit komen. En kom je er niet uit en heb je tijd nodig voordat je de knoop doorhakt, dan heb je altijd de mogelijkheid om online alsnog je bestelling te plaatsen.


Extra voordeel

Swiss Sense Outlet Rotterdam 3Het voordeel van een Swiss Sense Outlet is dat de boxspring modellen volledig zijn opgebouwd en direct kunnen worden meegenomen. Zo kun je bij een bezoek dezelfde avond nog heerlijk wegdromen op een boxspring uit de collectie van Swiss Sense. Ook een mooi voordeel van de winkel in Rotterdam is dat je gratis kunt parkeren voor de deur. Aan de voorzijde van het pand is ruime parkeergelegenheid. Zo breng je op je gemak een bezoek aan onze winkel.


Toegankelijk

De Swiss Sense winkel in Rotterdam is voor iedereen toegankelijk, ook voor ouders met wandel-en kinderwagens en rolstoel- en rollatorgebruikers. De winkel is ruim opgezet zodat je je zonder zorgen door de winkel kunt bewegen en de collectie van Swiss Sense kunt ontdekken.

Swiss Sense Outlet Rotterdam
LblTaxExcludeText