Flagship store

Swiss Sense Wien


Gewerbeparkstrasse 13-21 (Gewerbepark Stadlau)
1220 Wien
Oostenrijk

  +43 173 412 72 wien@swisssense.at https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 09:00 - 19:00
dinsdag: 09:00 - 19:00
woensdag: 09:00 - 19:00
donderdag: 09:00 - 19:00
vrijdag: 09:00 - 19:00
zaterdag: 09:00 - 18:00

Zondagen/Feestdagen

26 november

   Gesloten

Swiss Sense Wien

Welkom bij Swiss Sense Wenen, de eerste Swiss Sense winkel in Oostenrijk! Swiss Sense is dé specialist op het gebied van persoonlijk slaapcomfort. Bij Swiss Sense vind je een ruime collectie boxsprings, gemaakt van de beste materialen. Met bijna 100 jaar ervaring is de Familie Diks expert op het gebied van slapen. Inmiddels vind je in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk meer dan 90 winkels en telt Duitsland zelfs al meer dan 15 grote Flagship Stores. Met veel trots verwelkomt Swiss Sense je vanaf nu ook in Oostenrijk! Bij Swiss Sense Wenen kun je naast gepersonaliseerde boxsprings ook terecht voor matrassen, topmatrassen, beddengoed en overige accessoires.

Een échte beleving!

Swiss Sense Wien 1We heten je van harte welkom in onze Flagship Store in Wenen. Wandel op je gemak langs de verschillende boxsprings en doe inspiratie op voor jouw persoonlijke slaapcomfort. Merken als Home365, Lifestyle, Capella, Night en Royal staan prachtig opgesteld, net als de nieuwste, exclusieve collectie van Diks Bedmakers. Ben je benieuwd welk persoonlijk slaapsysteem het beste aansluit bij jouw wensen en voorkeuren? Of wil je graag meer uitleg over de materialen van een bepaalde boxspring? Onze slaapadviseurs staan voor je klaar en informeren je graag! Samen met onze slaapadviseurs stel je jouw boxspring samen, aansluitend bij jouw wensen en behoeften. Laat je inspireren en ga mee in onze slaapwereld onder het genot van een heerlijk kopje koffie.


Gewerbepark Stadlau

Swiss Sense Wien 2 Combineer een bezoek aan Swiss Sense Wenen met een bezoek aan Gewerbepark Stadlau, een van de grootste winkelcentra in Wenen. Met ruim 50 winkels en maar liefst 8 XXL winkels is een bezoek aan Gewerbepark Stadlau een écht dagje uit. Van kledingwinkels tot supermarkten en van computerzaken tot speelgoedwinkels, je vindt het hier allemaal! Wil je even bijkomen van het shoppen? Dat kan in één van de vele horecagelegenheden die Gewerbepark Stadlau te bieden heeft!


Bereikbaar vanuit alle windstreken

Swiss Sense Wien 3 Swiss Sense Wenen is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle windstreken. Volg op de A23 bij knooppunt Hirschstetten de borden Brno S1/ Gänserndorf B8/ Hirschstetten en neem de weg naar de S2. Al na 1 kilometer vind je de afslag Gewerbepark Stadlau. Deze brengt je direct naar de parkeerplaats aan de voorzijde van het winkelcentrum. Parkeren bij Swiss Sense Wenen is geen probleem, met maar liefst 2500 parkeerplaatsen!

Swiss Sense Wien
LblTaxExcludeText