Swiss Sense Zakelijk

Hoogstaande kwaliteit voor de beste prijs

 

U wilt uw gasten een unieke beleving bieden. Een comfortabel bed speelt hierbij een essentiële rol. Door middel van onze expertise, 100 jaar ervaring en advies op maat denken onze hotelslaapadviseurs graag met u mee om deze experience te realiseren.

 

Swiss Sense biedt met de hotelcollectie een absolutie kwaliteitsinjectie en een ware beleving voor uw gasten.

 

Een goede nachtrust voor u en uw gasten

 

Een goede nachtrust is één van de belangrijkste zaken die u uw gasten kan bieden. Met ervaring die terug gaat tot 1918 heeft Swiss Sense een hotelboxspring collectie ontwikkeld die aan alle eisen van een uitmuntende nachtrust voldoet.

 

Een investering in deze hotelcollectie gaat echter verder dan uw comfort voor uw gasten. De prijs-kwaliteitsverhouding van deze speciaal voor hotels ontwikkelde boxspring garandeert namelijk óók u een goede nachtrust.

 

  • - Prijs-kwaliteitsverhouding
  • - Perfecte ondersteuning en subliem comfort wat voor iedereen uitmuntend ligt
  • - ‘’Hufterproof’’
  • - Gemaksgebruik voor housekeeping
  • - Anti-allergische stoffering


Interesse?

Neem contact op met onze B2B afdeling. Zij zullen direct de mogelijkheden met u bespreken.


Bel 06 - 5337 0868 of mail b2b@swisssense.nl


Een hotellevering houdt bij Swiss Sense veel meer in dan enkel het leveren van onze producten. Net zoals onze producten is ook onze afterservice van een hoog niveau. We zien onze zakelijke klanten namelijk als partners waarmee we een samenwerking op lange termijn opbouwen. Hierbij bieden we onze partners enorme mogelijkheden qua exposure en naamsbekendheid aan via onze verschillende kanalen met enorme reikwijdte.

 

Onderstaande video is een prachtig voorbeeld waarbij de samenwerking tussen Hotel de Ruwenberg en Swiss Sense wordt weergegeven: