Voor op je bucketlist: De 5 meest bijzondere hotels ter wereld

Swipe to the left
14 januari 2020 1 comment

Als je op alle plekken van de wereld zou kunnen slapen, waar zou dat dan zijn? Waar het ook is, het is een plaats waar je helemaal tot rust komt. Of juist heel veel energie krijgt. In the middle of nowhere of juist een grote metropool, de jungle, woestijn of groots berglandschap.

De 5 meest bijzondere hotels ter wereld

Met onze nieuwe Royal boxspringcollectie haal je het unieke gevoel van deze bijzondere hotels in jouw eigen slaapkamer. Bij de creatie van deze unieke boxsprings hebben we ons namelijk laten inspireren door verschillende plekken op de wereld. Je ervaart het gevoel van zorgeloze vrijheid en onbeperkte mogelijkheden, net als in de hotels die we in deze blogs op een rijtje hebben gezet, maar dan in jouw eigen slaapkamer.

De 5 meest bijzondere hotels ter wereld

Foto’s via Shipwreck Lodge 

1. Shipwreck Lodge in Namibië

Aan de westkust van Namibië vind je Shipwreck Lodge, Aan de beroemde Skeleton Coast, waar veel schepen verloren zijn gegaan, vind je houten geraamtes die je doen denken aan scheepswrakken. In deze nieuwe, stijlvol ingerichte en duurzame accommodaties kom je even helemaal tot rust. Weg van de bewoonde wereld, de perfecte plek om je even af te zonderen.

De 5 meest bijzondere hotels ter wereld

Foto’s via Courtesy of Luxury Action

2. North Pole Igloos op de Noordpool

De North Pole Igloos zijn misschien wel de meest exclusieve plek op aarde om te overnachten. Dit hotelconcept bestaat uit 10 verwarmde, glazen iglo’s die afhankelijk van het weer op veilige plaatsen op de Noordpool worden geplaatst. Met een glazen dak, zodat je – als je geluk hebt – volop kunt genieten van het noorderlicht. De ideale plek om te ontspannen aan drukte. Het is overigens niet goedkoop om te overnachten op deze unieke locatie. Een overnachting kost je namelijk al gauw een ton. Maar blijven dromen mag altijd, toch?

De 5 meest bijzondere hotels ter wereld

Foto’s via Unique Luxury Stays

3. Finca Bellavista in Costa Rica

Droom jij ervan om in de ongerepte natuur te overnachten in een boomhut? Finca Bellavista is een eco treehouse community in Costa Rica. Hier vind je verschillende boomhutten, heerlijk om tot rust te komen! Althans, na een flinke inspanning. Want je moet rotsachtige paadjes bewandelen en een stuk klimmen om er te komen. Maar met watervallen en een jungle in je achtertuin, is dit als je het ons vraagt zeker de moeite waard.

De 5 meest bijzondere hotels ter wereld

Foto’s via offparisseine.com

4. OFF Floating Hotel in Parijs

Besteed jij jouw vakantie liever in een bruisende stad? Het OFF Floating Hotel is het eerste drijvende hotel van de stad en ligt op rivier de Seine. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum van Parijs, dus na een enerverende dag in de stad kom je aan de rand van het luxe buitenzwembad helemaal tot rust. Met tientallen kamers, een jachthaven, terras, cocktailbar én panoramisch uitzicht is dit zeker een plek voor op je bucketlist.

De 5 meest bijzondere hotels ter wereld

Foto’s via paradisoibiza.com

5. Paradiso Ibiza Art Hotel op Ibiza

Ben jij gek op de kleur roze en maak jij tijdens je vakantie graag instagramwaardige kiekjes? Dan is het Paradiso Ibiza Art Hotel zeker wat voor jou. In dit hotel is alles roze. Van de bedden tot de muren en van de bar tot het zwembad. Het zal je dan ook niet verbazen dat we ons bij de fotografie van roze Boxspring Royal Metropolis hebben laten inspireren door dit unieke hotel.

Wil jij ook genieten van ultieme luxe? Met onze nieuwe Royal boxspringcollectie haal je het unieke gevoel van deze bijzondere hotels in jouw eigen slaapkamer.

John.sillogtens@ziggo.nl 16 januari 2020 at 18:08
Zonder twijfel op de Noordpool