Ons vakmanschap

Om een goede nachtrust voor iedereen mogelijk te maken, heeft de beddenmakersfamilie achter Swiss Sense vrijwel alles in eigen regie. Van ontwerp tot productontwikkeling, verkoop in eigen Swiss Sense winkels - tot de creatie van jouw zelf samengestelde bed, en van de bezorging ervan tot service en advies bij vragen. Want alleen zo kunnen we onze droombeloften ook echt waarmaken. 

Kwaliteit en vakmanschap

De laatste trends

Bij Swiss Sense hebben we een liefde voor slaap én design. Onze trendwatchers volgen daarom continu de trends en weten wat er nog komen gaat. Dat zie je terug in onze hele collectie, zodat jij altijd kunt kiezen voor een slaapkamerstijl die past bij jouw smaak.

 

Met oog voor detail ontworpen

Het ontwerpen van de bedden uit onze collectie wordt vanuit Nederland gedaan door onze eigen designers of in samenwerking met gevestigde ontwerpers die dezelfde passie voor het vak met ons delen. Ieder bed uit onze collectie kun je vervolgens naar wens samenstellen.

 

Zorgvuldig ontwikkeld

Stijl en comfort gaan bij ons hand in hand. Daarom selecteren we alleen de allerbeste materialen en technologie om er zeker van te zijn dat alle producten uit onze collectie voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard van Swiss Sense. Vanaf het eerste ontwerp tot aflevering van onze producten.

 

Strenge kwaliteitscontroles

Onze hoge kwaliteitsstandaard kunnen we garanderen omdat we gedurende het ontwerpproces nauw samenwerken met specialisten van de productielocaties en alle producten uitvoerig getest worden. Het resultaat: een kwaliteitsproduct dat jarenlang meegaat.

 

Kwaliteit en vakmanschap

Swiss Sense werkt met een wereldwijd netwerk van zorgvuldig geselecteerde partners in Europa en Azië. Deze partners werken volgens strenge internationale richtlijnen en hechten net zo veel waarde aan vakmanschap en kwaliteit als wij.

 

Eigen vakkundige productielocatie

Dankzij een eigen productielocatie van de beddenmakersfamilie kunnen wij continuïteit, flexibiliteit en kwaliteit van de producten waarborgen. Onze collega’s op meubeleiland Cebu in de Filipijnen, het centrale punt als het gaat om het vervaardigen van kwaliteitsmeubels, beheren het ambacht, zoals de kunst van het capitonneren.

 

Bezorging en montage met een glimlach

In onze distributiecentra in Nederland en Duitsland maken we jouw bestelling compleet en zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk kunt genieten van een goede nachtrust. De bezorging en montage is in handen van getrainde monteurs die ervoor zorgen dat jij heerlijk kunt slapen vanaf het moment dat zij jouw slaapkamer verlaten.

 

Klantenservice

Heb je na de bezorging nog vragen of gaat er onverhoopt iets mis? Dan blijven we betrokken. Onze customer care afdeling en eigen servicemonteurs staan voor je klaar. Voor, tijdens en na aankoop.