De kwaliteit van Swiss Sense

Elke nacht vertrouwen meer dan 1 miljoen mensen op de kwaliteit van Swiss Sense

Wij garanderen jou de zekerheid van een jarenlange en zorgeloze nachtrust. Daarom ondergaan alle bedden en matrassen uit onze collectie intensieve kwaliteitscontroles in het Swiss Sense Quality Control Center in Uden, Nederland. Dé plek waar meer dan 100 jaar aan innovatie en onderzoek samenkomt in hoogwaardige slaapoplossingen. ​


Onze ervaren slaapexperts in het QC hebben een uitzonderlijk gevoel voor kwaliteit. Zelfs de kleinste afwijking in ligcomfort merken zij op. Want échte kwaliteit, dat voel je nacht na nacht. Daarom weten we zeker dat, wanneer je gaat liggen op een bed uit de collectie van Swiss Sense, het jouw beste slaapervaring tot nu toe is. ​


In het QC testen we matrassen uitgebreid op de juiste zachtheid en duurzaamheid. Tijdens één van onze tests wordt 30.000 keer met een gewicht van 140 kilogram over het matras heen en weer gerold, 30 uur lang. Hiermee simuleren we 5 jaar slapen op een matras, zodat we jou na jarenlang slaapplezier nog steeds de beste kwaliteit garanderen. Pas wanneer een product onze intensieve kwaliteitstests heeft doorstaan, komt deze in onze collectie.

Het vakmanschap van Swiss Sense

Om een goede nachtrust voor iedereen mogelijk te maken, heeft de beddenmakersfamilie achter Swiss Sense vrijwel alles in eigen regie. Van ontwerp tot productontwikkeling, verkoop in eigen Swiss Sense winkels - tot de creatie van jouw zelf samengestelde bed, en van de bezorging ervan tot service en advies bij vragen. Want alleen zo kunnen we onze droombeloften ook echt waarmaken. 

De laatste trends

Bij Swiss Sense hebben we een liefde voor slaap én design. Onze trendwatchers volgen daarom continu de trends en weten wat er nog komen gaat. Dat zie je terug in onze hele collectie, zodat jij altijd kunt kiezen voor een slaapkamerstijl die past bij jouw smaak.

 

Met oog voor detail ontworpen

Het ontwerpen van de bedden uit onze collectie wordt vanuit Nederland gedaan door onze eigen designers of in samenwerking met gevestigde ontwerpers die dezelfde passie voor het vak met ons delen. Ieder bed uit onze collectie kun je vervolgens naar wens samenstellen.

 

Zorgvuldig ontwikkeld

Stijl en comfort gaan bij ons hand in hand. Daarom selecteren we alleen de allerbeste materialen en technologie om er zeker van te zijn dat alle producten uit onze collectie voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard van Swiss Sense. Vanaf het eerste ontwerp tot aflevering van onze producten.

 

Zorgvuldig geselecteerde partners

Swiss Sense werkt met een wereldwijd netwerk van zorgvuldig geselecteerde partners in Europa en Azië. Deze partners werken volgens strenge internationale richtlijnen en hechten net zo veel waarde aan vakmanschap en kwaliteit als wij.

 

Eigen vakkundige productielocatie

Dankzij een eigen productielocatie van de beddenmakersfamilie kunnen wij continuïteit, flexibiliteit en kwaliteit van de producten waarborgen. Onze collega’s op meubeleiland Cebu in de Filipijnen, het centrale punt als het gaat om het vervaardigen van kwaliteitsmeubels, beheren het ambacht, zoals de kunst van het capitonneren.

 

Bezorging en montage met een glimlach

In onze distributiecentra in Nederland en Duitsland maken we jouw bestelling compleet en zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk kunt genieten van een goede nachtrust. De bezorging en montage is in handen van getrainde monteurs die ervoor zorgen dat jij heerlijk kunt slapen vanaf het moment dat zij jouw slaapkamer verlaten.

 

Klantenservice

Heb je na de bezorging nog vragen of gaat er onverhoopt iets mis? Dan blijven we betrokken. Onze klantenservice en eigen servicemonteurs staan voor je klaar. Voor, tijdens en na aankoop.