7,5% éxtra voordeel
op de hele collectie

Simplr Matrassen

3 producten

Filter sluit filters
Filters
Breedte
Afdeklaag
 1. Traagschuim
Set Descending Direction
Filter
 1. Collectie Simplr Remove This Item
 1. Simplr Three Matras €50,- voordeel
  Simplr Three Matras
  vanaf Special Price  189,- Regular Price  239,-
  100%
 2. Simplr Two Matras €50,- voordeel
  Simplr Two Matras
  vanaf Special Price  149,- Regular Price  199,-
 3. Simplr One Matras €50,- voordeel
  Simplr One Matras
  vanaf Special Price  99,- Regular Price  149,-

3

per pagina

Simplr: goede goedkope matrassen

Ben jij op zoek naar goede goedkope matrassen? Zonder al te veel gedoe en weinig technische snufjes? Dan passen de Simplr matrassen perfect bij jou. Het Simplr matras is gewoon een goed matras zonder moeilijke keuzes. Makkelijk en snel bij jou in huis, voor een betaalbare prijs.

Beste prijs kwaliteit matras

Maak kennis met het beste prijs kwaliteit matras: het Simplr matras. Deze collectie bestaat uit drie verschillende matrassen. Kies het matras uit op basis van jouw persoonlijke wensen. De Simplr One, Two en Three hebben ieder hun eigen kenmerken en zo bepaal jij welke geschikt is voor jou.

Eenvoudig en snel online te bestellen

Bestel jouw nieuwe Simplr matras nu exclusief online en profiteer van een snelle levering. Heb je hem vandaag besteld? Dan heb je hem namelijk morgen in huis. Je betaalt geen verzendkosten voor dit goede goedkope matras. Wij nemen deze voor onze rekening dus dat scheelt jou weer kosten.

Het online bestellen gaat makkelijk en snel en een dag later heb je jouw matras in huis. Je kunt hem eenvoudig uitpakken met een bijgevoegd mesje. Laat hem daarna even 30 minuten rusten en dan kun jij al genieten van jouw nieuwe matras en heerlijke nachten slaap.

Vind het perfecte matras dat bij jou past

Twijfel je of het Simplr matras geschikt is voor jou? Of juist voor welke van de drie jij moet gaan? Maak dan gebruik van onze matraswijzer! Ook onze online slaapadviseurs staan altijd voor je klaar om je te helpen met het maken van de juiste keuze. Heb je jouw keuze gemaakt? Dan mag je jouw aankoop ook nog 90 dagen uitproberen. Als hij dan vervolgens toch niet bevalt, dan helpen we je een matras te vinden dat beter bij jou past. Ook heb je twee jaar volledige garantie op jouw aankoop. Zo bieden wij de beste prijs kwaliteit voor een matras voor jou.