Toppers Banner Advies | Swiss Sense Toppers Banner Advies | Swiss Sense

Topmatrassen

Een topmatras biedt comfort en ventilatie voor een nog betere nachtrust. Ook heb je geen last meer van een naad tussen matrassen en wordt de levensduur van onderliggende matrassen verlengt. Je bed verschonen is ook eenvoudiger want een topper opmaken is veel makkelijker dan een dik matras.

 • Vandaag besteld morgen in huis
 • Gratis levering in de slaapkamer
 • Betalen bij levering
Beste Ventilatie >
  
Beste Drukverlaging >
  
Beste Ondersteuning >

Toppers

29

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Collectie
 1. Diks Bedmakers
 2. AEROMAX
Type
 1. Split-topper
 2. Topper
Materiaal
Drukverlaging
Ventilatie
Ondersteuning
Set Descending Direction
 1. AEROMAX Comfort Topper
  AEROMAX Comfort Topper
  vanaf Special Price  235,00 Regular Price  385,00
  70%
  (2)
 2. AEROMAX Nature Topper
  AEROMAX Nature Topper
  vanaf Special Price  320,00 Regular Price  470,00
  92%
 3. AEROMAX Superior Topper
  AEROMAX Superior Topper
  vanaf Special Price  440,00 Regular Price  590,00
  97%
 4. Deluxe Comfort Topper
  Deluxe Comfort Topper
  vanaf  170,00
  100%
  (1)
 5. AEROMAX Comfort Split-Topper
  AEROMAX Comfort Split-Topper
  vanaf Special Price  470,00 Regular Price  770,00
  80%
  (1)
 6. AEROMAX Nature Split-Topper
  AEROMAX Nature Split-Topper
  vanaf Special Price  640,00 Regular Price  940,00
  90%
  (9)
 7. AEROMAX Superior Split-Topper
  AEROMAX Superior Split-Topper
  vanaf Special Price  880,00 Regular Price  1.180,00
  88%
 8. Diks Levatio Topper
  Diks Levatio Topper
  vanaf  700,00
  100%
  (1)
 9. Gelfoam Medium Topper
  Gelfoam Medium Topper
  vanaf  337,50
  100%
  (1)
 10. Gelfoam Large Topper
  Gelfoam Large Topper
  vanaf  437,50
  80%
  (1)

29

per pagina

Wat is een topper?

Wat is er fijner dan de dag beginnen na een gezonde nachtrust? Een goed matras is daarbij een eerste vereiste. Wil je echter een nóg hoger slaapcomfort, dan kun je dat bereiken door de toevoeging van een topper. Een topper wordt ook wel een topmatras genoemd en dat verduidelijkt al een heleboel. Een topmatras plaats je namelijk bovenop het gewone matras van je boxspring. Dit zorgt overigens niet alleen voor extra comfort, maar het verlengt daarnaast de levensduur van je matrassen aanzienlijk. Hierdoor geniet jij nog meer van je nachtrust en dat is precies wat wij graag willen!

De verschillende type toppers

Bij Swiss Sense leveren we niet alleen toppers in verschillende maten maar ook in diverse types. Op deze manier maak je het slaapgenot optimaal. Heb je een voorkeur voor een extra zacht topmatras of ga jij juist voor een steviger exemplaar? Door het gebruik van diverse materialen kunnen we altijd aan jouw persoonlijke wensen tegemoet komen. Een paar tips kunnen we je nu al geven. Heb jij een elektrische boxspring die afzonderlijk verstelbaar is, dan is een split topper een goede keuze. De naad is nauwelijks voelbaar en het bed kan optimaal gebruikt worden. Ook wat betreft temperatuur zijn er diverse keuzes mogelijk. Een traagschuim topper heeft een drukverlagende werking en het gebruik van latex zorgt weer voor een ademend effect. Heb je het 's nachts vaak erg warm? Overweeg dan de koudschuim topper eens.

Een topmatras kopen bij Swiss Sense

Ben je op zoek naar een topper voor je boxspring, dan vind je die bij Swiss Sense voor een eerlijke prijs. We zijn er trots op dat we een familiebedrijf zijn. Daardoor kunnen we namelijk alles in eigen hand houden. Je vindt ons niet alleen online, maar we hebben ook fysieke winkels waar je van harte welkom bent om eens te komen proefliggen op de topper die jouw voorkeur geniet. In onze winkels adviseren wij je ook graag over de mogelijkheden voor een topper die het meest past bij jouw wensen. In de Swiss Sense outlets liggen ook geregeld toppers die je met hoge kortingen kunt kopen.

Natuurlijk mag je ons ook gewoon bellen. Onze vakbekwame medewerkers zullen graag tijd vrij maken om je advies te geven voor een optimaal slaapcomfort. Geniet jij binnenkort ook van een persoonlijk en uniek slaapsysteem gekocht bij Swiss Sense?