Molton Topper

5 producten

Filter
 1. Geschikt voor Toppers
 2. Type Moltons
 1. Dixxius Topper Molton Online-Only Basic
  Dixxius Topper Molton Online-Only Basic
  vanaf Special Price 17,99
 2. Dixxius Topper Molton Excellent
  Dixxius Topper Molton Excellent
  vanaf Special Price 34,95
 3. Dixxius Topper Molton Premium 100% Katoen
  Dixxius Topper Molton Premium 100% Katoen
  vanaf Special Price 44,95
 4. block Gratis verzending boven €35,-
  block Alleen de beste kwaliteit
  block Advies nodig? Bel gratis 085 0687 500
 5. Dixxius Topper Molton Premier
  Dixxius Topper Molton Premier
  vanaf Special Price 29,95
 6. B-Sensible Topper Waterdichte Beschermer
  B-Sensible Topper Waterdichte Beschermer
  vanaf Special Price 48,95
  100%

5

per pagina

Een molton topper zorgt voor een betere nachtrust

Een goede nachtrust is van groot belang. Iets waar we misschien nauwelijks bij stilstaan, maar juist het hebben van voldoende slaap is belangrijk om opgewekt en uitgerust aan een nieuwe dag te beginnen. Een topper molton kan je daarbij uitstekend van dienst zijn. Een topper molton is de ideale aanvulling op een lekker liggend topmatras. Zo'n topper is doorgaans een forse investering en het is dus zaak om de levensduur ervan zolang mogelijk te maken. Een topper molton biedt dan de ideale bescherming.

Moltons toppers in diverse uitvoeringen

Je vindt een topper molton in vele uitvoeringen, geschikt als beddengoed voor allerlei soorten topmatrassen. Veel mensen gebruiken een molton die ook over het gewone matras kan worden gedaan, maar dat is geen verstandige keuze. De molton zit dan te ruim en zorgt voor een onaangenaam gevoel tijdens het slapen. Je kent dat gevoel waarschijnlijk wel, van een heen en weer schuivend laken dat niet goed past. De enige juiste keuze is die van een op maat gesneden topper molton. Er is voor ieder model een molton beschikbaar, zodat je gegarandeerd geniet van het ultieme slaapcomfort. Of je nu slaapt op een zacht topmatras of juist op een iets steviger exemplaar, een topper molton zorgt dat je fris en uitgeslapen aan de nieuwe dag begint.

Voordelen van een molton topper

Het gebruik van een molton topper is om meerdere redenen een goede investering. Zo zijn ze ideaal als bescherming van je topmatras. Door het gebruik van molton matrasbeschermers blijft je topper namelijk veel langer schoon en mooi. De topper neemt tevens vocht op, dat de levensduur van je dure topmatras ten goede komt. Swiss Sense heeft een ruime collectie, zodat je zeker weet dat je een goed passende topper molton koopt.