Molton Hoeslakens

8

per pagina
Filter
 1. Type Moltons Remove This Item
 2. Geschikt voor Matrassen Remove This Item
 1. B-Sensible Waterdichte Molton
  B-Sensible Waterdichte Molton
  vanaf Special Price  46,95
 2. Dixxius Molton Excellent
  Dixxius Molton Excellent
  vanaf Special Price  24,95
 3. Dixxius Molton Premium 100% Katoen Nieuw
  Dixxius Molton Premium 100% Katoen
  vanaf Special Price  24,95
 4. block Gratis verzending boven €35,-
  block Alleen de beste kwaliteit
  block Advies nodig? Bel gratis 0800-8077
 5. Dixxius Molton Premier
  Dixxius Molton Premier
  vanaf Special Price  18,95
 6. Dixxius Matrasbeschermer Noppen
  Dixxius Matrasbeschermer Noppen
  vanaf Special Price  19,99
 7. Dixxius Matrasbeschermer Jute
  Dixxius Matrasbeschermer Jute
  vanaf Special Price  14,99

8

per pagina

Een molton hoeslaken kopen voor bescherming van je matras

Wie wilt er niet dat zijn dure matrassen langer mee gaan? Bescherm je matras en koop een molton hoeslaken. Deze top matrasbeschermers binden de nachtelijke strijd aan tegen vocht en vuil. Zo blijft je matras beschermd tegen deze indringers en geniet je van een zalig zacht en fris bed. Elk molton hoeslaken onderging een speciale behandeling, moltoneren, waarbij de stoffen geruwd werden. Daardoor voelen ze niet alleen zalig zacht aan, maar nemen deze slimme lakens ook het vocht op dat jij verliest door te zweten. Zo gaat je matras langer mee en kan jij genieten van een zorgeloze trip naar dromenland. 

Droog naar dromenland met een molton

Een molton hoeslaken kopen zorgt ervoor dat je bed te alle tijde heerlijk fris blijft. Zo lig je niet wakker van eventueel nachtelijke zweetuitbarstingen of een klam gevoel. We verliezen tot wel 1,5 deciliter vocht per nacht, dus zo'n matrasbeschermer is zeker geen overbodige luxe. Naast zweet, houden de moltons ook vuil en bacteriën tegen. Allergisch voor de huisstofmijt? Ook dat vieze beestje maakt geen schijn van kans tegen deze slimme lakens. Ook voor je kleine schone slapers die af en toe nog wel eens last hebben van een ongelukje, staat een Molton hoeslaken paraat. Zeker als je voor een waterdichte Molton kiest. Deze zijn voorzien van een kunststof onderlaag, waar het vocht niet doorheen kan, zodat de matras droog blijft. Bovendien kan je de matrasbeschermers gewoon wassen. Handig toch?

Een match made in heaven voor je matras

Ben je overtuigd en wil je graag je eigen molton hoeslaken kopen? Let er dan wel op dat je de juiste afmetingen voor je bed neemt. Kies dus een hoeslaken dat zowel in de lengte als de breedte een perfecte match vormt met je matras, zodat het opmaken van je bed geen onoverwinnelijke strijd wordt. Dankzij de handige elastische hoeken van de slimme molton matrasbeschermers, heb je ze in geen tijd om je matras heen en blijft alles perfect op zijn plaats. Zelfs bij hevige, nachtelijke woelers die soms al eens ruzie krijgen met hun dekbed. Zo ligt alles lekker klaar om de rest van je bed op te maken en staat er niets je nog in de weg volop te genieten van een ontspannende nacht. Waar wacht je nog op? Ga maar snel je molton hoeslaken kopen en maak je klaar voor een zalige nachtrust.