Mooie slaapkamer accessoires bij Swiss Sense

Ongemerkt speelt een derde van je leven zich af in je slaapkamer. Echter, voor de meeste mensen is de slaapkamer meer dan alleen maar een ruimte voor de broodnodige nachtrust. Het is een ruimte om te ontspannen voordat je de ogen sluit én een ruimte om rustig te ontwaken en langzaam op gang te komen voordat de dagelijkse activiteiten alle aandacht opslokken. Wil je je slaapkamer écht comfortabel maken en geheel volgens je eigen smaak en behoeftes inrichten? Maak het interieur dan helemaal compleet met slaapkamer accessoires van Swiss Sense. Je kunt denken aan accessoires op je bed, naast je bed en accessoires die ervoor zorgen dat je alles wat je nodig hebt snel binnen handbereik kunt hebben. Bekijk slaapkamer accessoires bij Swiss Sense online of kom eens langs in een van onze winkels en laat je wooninspiratie stromen.

 

Handige opbergruimte in je slaapkamer

 

Je slaapkamerinrichting is niet compleet zonder opbergruimte. Voor een sfeervol én praktisch ingerichte slaapkamer vind je bij ons garderobekasten, ladekasten en nachtkastjes met lades. De garderobekasten uit de Balance collectie kun je bestellen in diverse maten en indelingen en in meerdere houttinten. Door hun strakke en stijlvolle vormgeving komen ze in veel verschillende woonstijlen tot hun recht. Kies de kleur die het best bij je past en je tot rust brengt. Van een nachtkastje naast je bed ga je veel plezier hebben. Wil je een zo basaal mogelijk model om een lamp, een wekker of een boek op te leggen? Of kies je liever een nachtkastje waar je alles in opbergt, netjes uit het zicht? Wij hebben een ruim assortiment nachtkastjes in uiteenlopende stijlen. Wil je liever één geheel? Kijk dan eens de verschillende collecties nachtkastjes die speciaal gemaakt zijn om te matchen bij je nieuwe bed.

 

Breng nog meer sfeer in je slaapkamer

 

Als je kleinbehuisd bent, zoek je naar praktische oplossingen die ruimte besparen. Kijk dan eens naar een bedbank die je én een zitplaats én opbergruimte biedt. Wanneer je in bed ligt, is het heerlijk om in slaap te vallen of juist wakker te worden in een sfeer die echt bij je past. Denk aan mooie en sfeervolle bedlampen, maar ook aan kastjes waarop je mooie kamerplanten plaatst speciaal geschikt voor de slaapkamer. Sfeer wordt niet alleen door uiterlijke zaken bepaald. Alle zintuigen spelen een rol, vaak heel onbewust. Een van de zintuigen die vaak verwaarloosd worden is onze reukzin. Wat dacht je van geurkaarsen, interieurparfums of geurstokjes uit onze Moments collectie. Zo ruikt je slaapkamer altijd fris. Je zult zelf merken wat voor positieve invloed dit op je heeft.

 

Maak je bed tot je persoonlijke paradijs

 

Met een bed waarin je heerlijk ligt, onder een stijlvol dekbedovertrek voel je je thuis. Wil je je bed nóg persoonlijker maken? Denk dan eens aan een mooie bedsprei, gezellige sierkussens en bedlinnen waarmee je de inrichting van je slaapkamer zo maakt, dat het écht iets over jou zegt. Omdat persoonlijke smaak van persoon tot persoon verschilt, mag je van ons verwachten dat we je een ruime keuze in kleuren en patronen aanbieden. Neem de tijd om onze collectie te ontdekken en maak zelf de mooiste combinaties. Ook hebben we speciaal voor jou onze tips voor valentijnscadeaus op een rijtje gezet.