Molton Split-Topper

5 producten

Filter sluit filters
Filters
Geschikt voor
Type
 1. Hoeslakens
 2. Moltons
Hoekhoogte
 1. tot 10 cm
 2. 10 - 15 cm
Materiaal
 1. Katoen
 2. Waterdicht
Merk
 1. Dixxius
 2. B-Sensible
oplopend
Filter
 1. Geschikt voor Split-Toppers
 2. Type Moltons
 1. Dixxius Split-Topper Molton Online-Only Basic
  Dixxius Split-Topper Molton Online-Only Basic
  vanaf Special Price 19,99
 2. Dixxius Split-Topper Molton Excellent
  Dixxius Split-Topper Molton Excellent
  vanaf Special Price 74,95
 3. Dixxius Split-Topper Molton Premium 100% Katoen
  Dixxius Split-Topper Molton Premium 100% Katoen
  vanaf Special Price 64,95
  100%
 4. block Gratis verzending boven €35,-
  block Alleen de beste kwaliteit
  block Advies nodig? Bel gratis 085 0687 500
 5. Dixxius Split-Topper Molton Premier
  Dixxius Split-Topper Molton Premier
  vanaf Special Price 54,95
  100%
 6. B-Sensible Split-Topper Waterdichte Beschermer
  B-Sensible Split-Topper Waterdichte Beschermer
  vanaf Special Price 86,95

5

per pagina

Bescherm je topdekmatras met een molton splittopper

Een molton staat ook wel bekend als een matrasbeschermer. Het beschermt namelijk je split-topper tegen vuil, vocht, vlekken en stof. Het lichaamsvocht dat je ’s nachts verliest, wordt geabsorbeerd door het molton hoeslaken. Hierdoor voorkom je dat er vlekken ontstaan in je topdekmatras. Je topper blijft hierdoor ook schoon en fris. Daarnaast zorgt een molton splittopper er ook voor dat de levensduur van je topper aanzienlijk wordt verhoogd.

Wanneer je een elektrische boxspring hebt, dan ligt hier vaak een split-topper bovenop. De split-topper zorgt ervoor dat de matrassen afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen. Dit is wel zo fijn als je nog even wilt lezen, maar je partner al wilt slapen. Voor een split-topper heb je dan ook een aparte splittopper molton nodig, zodat de matrassen alsnog afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen.

Een molton splittopper in verschillende maten

Een molton splittopper is verkrijgbaar in verschillende maten. De meest populaire maat is de molton splittopper 180x200. Ook voor split-toppers van 140cm, 160 cm en 200 cm breed hebben we een geschikte molton splittopper. Ben je langer dan 185 cm? Dan hebben we ook moltons met de lengtematen van 210cm en 220 cm.

Twijfel je over de afmetingen van je split-topper beddengoed? Meet dan de lengte en de breedte van je topdekmatras op. Vergeet ook de hoogte niet op te meten, want hier kan ook verschil in zitten. Je hebt namelijk splittopper moltons met een hoogte van 10 cm of 15 cm. Kijk dus altijd goed hoe hoog jouw topper is.

Het materiaal van een molton splittopper

Een splittopper molton bij Swiss Sense is gemaakt van een combinatie tussen katoen en polyester of van 100% katoen. Door een combinatie van katoen en polyester worden de beste eigenschappen van beide materialen naar boven gehaald.

Een splittopper molton hoeslaken bestaande uit katoen en polyester is een molton die het vocht goed opneemt, goed ademt, vrijwel strijkvrij is en ook de kleur goed vasthoudt. Daarnaast voelt een molton ook koel en zacht aan. Een molton wordt geruwd tijdens het productieproces. Het krijgt een speciale behandeling, waardoor het erg zacht aanvoelt en het vocht goed kan absorberen. Over een splittopper molton plaats je ook nog een hoeslaken.