Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxspring met opbergruimte

3 producten

Filter sluit filters
Filters
oplopend
Filter
  1. Functionaliteit Opbergruimte

3

per pagina

Boxspring met opbergruimte

Een bed met opbergruimte biedt een slimme en praktische oplossing voor ruimtetekort. In de boxen of lades die onopvallend onder de boxspring zijn weggewerkt, berg je je spullen gemakkelijk op, van dekbedden tot kleding en van kussens tot schoenen. Met opbergboxen of –lades benut je de ruimte die je bed in beslag neemt optimaal. In de meeste gevallen is de opbergruimte namelijk net zo groot als de hele oppervlakte van de 1 persoons boxspring of de 2 persoons boxspring. Een bed met opbergruimte is daarmee ideaal voor de kleinere slaapkamer.

Naast het gemak van veel opbergruimte geniet je iedere nacht van een comfortabel ligcomfort op een boxspring met tv lift of een boxspring 160x210. Op een boxspring ligt standaard een pocketvering matras. Het grote voordeel van dit matras is dat het je lichaam een goede ondersteuning biedt. De kern bestaat uit individueel verpakte veren die los van elkaar met jouw lichaam meebewegen. De afdeklaag van een matras bestaat standaard uit koudschuim, een materiaal dat de vochtregulatie verhoogt. Om je eigen slaapcomfort te verhogen, leg je een topper bovenop je matras. Toppers zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Een topper van traagschuim of latex verbetert de gewichtsverdeling, terwijl een koudschuim zorgt voor een stevigere ondersteuning. Laat je adviseren om erachter te komen welk materiaal het beste aansluit bij jouw lichaam.

Verschillende opties voor de boxspring met opbergruimte

De grootte van de opbergbakken of –lades is afhankelijk van de grootte van je boxspring. Je baseert je keuze voor een bed met opbergruimte daarnaast op de manier waarop jij het liefst je spullen opbergt. Door te kiezen voor een bed met uitschuifbare opberglades heb je je spullen dagelijks moeiteloos bij de hand. Met een bed dat je in de gehele lengte kunt openen heb je een grote opbergbox tot je beschikking waarin jij je dikke winterdekbed en grote hoeveelheden kleding met gemak opbergt. Door te kiezen tussen verschillende opties pas je je bed geheel naar jouw wensen aan.

Openklappen bij het voeteneinde

Een opbergbox onder de gehele lengte van je bed is gemakkelijk te bereiken door je boxspring bij het voeteneinde open te klappen. De onderbak heeft dezelfde afmetingen als je bed, waardoor de ruimte optimaal wordt benut. Het veersysteem zorgt ervoor dat je de boxen moeiteloos opent.

Openklappen vanaf de zijkant

Een opbergbox die je vanaf de zijkant van je boxspring opent heeft dezelfde kenmerken als de opbergbox die je bij het voeteneinde open klapt. Ook deze box is ruim, waardoor je er met gemak een dekbed in kunt opbergen.

Uitschuifbare opberglades

Uitschuifbare lades aan de zijkant van het bed zijn gemakkelijker te gebruiken voor spullen die je regelmatig nodig hebt, zoals kleding of schoenen. De ruimte is zo groot als je hele boxspring of verdeeld over enkele kleine opberglades die je los van elkaar kunt uitschuiven.

Openklapbare ruimte

De opbergruimte onder het liggedeelte is te bereiken door de zijkant van het bed open te klappen. Een scharnier maakt dat dit gemakkelijk en snel gebeurt. Je kunt er vervolgens bijvoorbeeld schoenen en stapels dekbedden in kwijt.

Voordelen van bed met opbergruimte

Een bed neemt hoe dan ook een groot oppervlakte van je slaapkamer in beslag. Het biedt dus een groot voordeel als je deze ruimte dubbel kunt gebruiken: niet alleen om heerlijk comfortabel in te slapen en te genieten van een gezonde nachtrust, maar ook om je spullen eenvoudig en stofvrij in op te bergen. Uitpuilende kasten en overvolle lades zijn verleden tijd. Je opent de boxen zonder enige moeite dankzij de uitschuifbare lades en handige scharnier- en veersystemen. De bedbodems met daaronder de opbergboxen blijven uit zichzelf omhoog staan door de krachtige veren. Hierdoor is de opbergruimte te gebruiken voor iedereen. Het opbergen van spullen in je boxspring is vooral handig voor mensen met een kleinere slaapkamer. Doordat de opbergsystemen zijn geïntegreerd in boxsprings geniet je tevens van een heerlijk comfortabele nachtrust en gezonde ondersteuning voor jouw lichaam. Daarnaast zien boxsprings met opbergruimte er stijlvol uit, waardoor ze in ieder interieur passen.

Nadelen van opberg boxspring

Hoewel bedden met opbergsystemen erg gemakkelijk zijn als je last hebt van ruimtegebrek, kleven er ook enkele nadelen aan dit model boxspring. Het openklappen van de boxspring via het voeteneinde of de zijkant van je bed kost, ondanks de integratie van een handig veersysteem, meer moeite dan het simpelweg openen van een kast of een lade. De uitschuifbare lades in plaats van opbergboxen onder het liggedeelte zijn daarom wat gebruiksvriendelijker. Nadeel is wel dat je deze lades niet al te zwaar kunt laden, omdat dat het uitschuiven mogelijk belemmert. Desondanks is een boxspring met opbergruimte een goed alternatief voor uitpuilende kledingkasten en overvolle ladekasten.

Waarop letten bij aankoop van een boxspring met opbergruimte

Bij het kopen van een bed met opbergruimte moet je met meerdere dingen rekening houden. Zo is de opbergruimte die je hebt afhankelijk van de afmetingen van het bed. Een kleiner bed biedt simpelweg minder opbergruimte, maar is daarmee meer dan een groot bed geschikt voor kleinere slaapkamers. Daarnaast is het handig om rekening te houden met hoe vaak je het opbergsysteem wilt gebruiken. Wil je er spullen in leggen die je dagelijks nodig hebt, dan is het gemakkelijk om te kiezen voor een boxspring met uitschuifbare lades of een openklapbare ruimte. Heb je liever een grote ruimte waarin je spullen kwijt kan die je minder vaak nodig hebt, zoals een winterdekbed, kies dan voor een opbergbox onder de bedbodem die je vanuit het voeteneinde of zijkant van het bed opent.

Net als bij aankoop van iedere andere boxspring laat je je bij het kopen van een bed met opbergruimte het beste adviseren door onze slaapdeskundigen. Kom naar onze outlets voor de beste modellen tegen zeer voordelige prijzen. Je kunt ook onze boxspringwijzer lezen voor meer informatie over het kopen van een boxspring. Ieder lichaam heeft behoefte aan een ander soort matras en topper. Verschillende materialen voor de kern en afdeklaag van de topper of het matras zorgen voor verschillende soorten ligcomfort. Ook spelen je lengte, de manier waarop je slaapt en eventuele klachten een rol bij aankoop van een boxspring.

Swiss Sense Home storage boxspring

Bij Swiss Sense vind je een ruim boxspring aanbod. Met de Boxspring Home Storage geniet je van het gemak van extra opbergruimte in je slaapkamer. Aan beide zijkanten vind je onder het liggedeelte een inkeping waarmee je de opbergruimte opent. Dit werkt gemakkelijk en snel dankzij een stevig, hoogwaardig scharniersysteem. Hier berg je bijvoorbeeld schoenen, stapeltjes kleding of een dekbedovertrek op. De ruimte is aan beide kanten verdeeld over de gehele oppervlakte van het bed. Dankzij het tijdloze en strakke design past de Boxspring Home Storage in iedere interieur. Daarnaast geniet je uiteraard van het beste slaapcomfort. Dankzij de pocketvering matrassen met 500 veren per vierkante meter geniet je van een goede lichaamsondersteuning. Kies de voor jouw gewenste afmeting, bedbodem, hardheid en favoriete kleur om dit bed in jouw slaapkamer helemaal tot zijn recht te laten komen.

Welke maat boxspring met opbergruimte zoek je?

Bed met opbergruimte is in verschillende maten verkrijgbaar:
140x200
160x200
180x200
200x200
90x200
120x200