Voorraad campagne Matrassen banner | Swiss SenseVoorraad campagne Matrassen banner

Matras 80x200

19

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Set Descending Direction
Filter
 1. Breedte 80 Remove This Item
 2. Lengte 200 Remove This Item
 1. 90 Dagen omruilgarantie 90 Dagen omruilgarantie
 2. Gazella Support IV Pocketvering Matras Hoofdkussen cadeau 2e matras cadeau
  Gazella Support IV Pocketvering Matras
  vanaf Special Price  1.498,-
 3. Verstelbaar E-Mattress Hybrid Foam Hoofdkussen cadeau
  Verstelbaar E-Mattress Hybrid Foam
  vanaf Special Price  769,- Regular Price  1.019,-
 4. Verstelbaar E-Mattress Memory Foam Hoofdkussen cadeau
  Verstelbaar E-Mattress Memory Foam
  vanaf Special Price  769,- Regular Price  1.019,-
 5. AEROMAX Polaris Matras Hoofdkussen cadeau 15% voordeel
  AEROMAX Polaris Matras
  vanaf Special Price  459,- Regular Price  540,-
 6. AEROMAX Savior Matras Hoofdkussen cadeau 15% voordeel
  AEROMAX Savior Matras
  vanaf Special Price  544,- Regular Price  640,-
 7. AEROMAX Aventi Matras Hoofdkussen cadeau 15% voordeel
  AEROMAX Aventi Matras
  vanaf Special Price  629,- Regular Price  740,-
 8. Perzona Basic Matras Hoofdkussen cadeau
  Perzona Basic Matras
  vanaf Special Price  798,-

19

per pagina

Matras 80x200 kopen bij Swiss Sense

Hoe goed je matras ook is, na verloop van tijd wordt het comfort toch minder. Of misschien wil je wel eens een heel ander type matras? De ontwikkelingen staan nooit stil. Zo worden de toegepaste schuimsoorten steeds beter, maar ook milieuvriendelijker en dus gezonder. Daarnaast is er veel keuze uit matrasafmetingen. Zo betstaan er bijvoorbeeld nieuwe varianten matrassen 80x200. Familie Diks heeft al bijna 100 jaar ervaring in de productie van matrassen en zijn meegegroeid in de tijd, van het eerste stromatras naar de huidige moderne matrassen. Daarmee staan de matrassen bij Swiss Sense garant voor jouw slaapcomfort en een goede nachtrust.

Ruime collectie in de afmeting 80x200

Bij ons kun je vele soorten matrassen 80x200 kopen. Geschikt voor eenpersoonsbedden of tweepersoonsbedden met gescheiden matras. Van pocketvering- tot traagschuimmatras, er is voor ieder wat wils. Ook qua prijs is er veel variatie. Van vrij eenvoudige matrassen voor bijvoorbeeld kinderbedden tot aan matrassen voor rugklachten en matrassen voor verstelbare bodems. De uitgebreide omschrijving staat per matras aangegeven. Uiteraard kun je ook komen proefliggen in een van onze winkels. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar!

Waar moet je op letten bij de aankoop

Waar moet je eigenlijk op letten bij de keuze voor een matras? Dat is voor iedereen verschillend. Ieder type matras heeft zijn eigen kenmerken en is daarom geschikt voor andere doelgroepen. Hieronder staat een overzicht met de diverse kenmerken per type matras. Alle type matrassen zijn verkrijgbaar in de afmetingen 80x200cm.

Bonellvering

Matrassen met bonellvering hebben een comfortabele ondersteuning door stevigheid en elasticiteit, zijn ventilerend, vochtregulerend en hebben een gemiddelde levensduur.

Pocketvering

Pocketveringmatrassen hebben een hoge conformiteit (aanpassingsvermogen), zijn ventilerend en vochtregulerend en hebben een lange levensduur. Ook zijn ze vaak voorzien van comfortzones wat zorgt voor een optimale drukpuntontlasting.

Koudschuim

Koudschuim matrassen hebben een open celstructuur waardoor het materiaal goed ademt, hebben een hoog comfort, zijn veerkrachtig en kennen een lange levensduur.

Traagschuim

Traagschuim matrassen hebben een drukverlagende werking, kunnen zowel een warm als koel comfort hebben en staan bekend om hun stabiele ligcomfort. Traagschuim is afkomstig van NASA en is zeer geschikt als matras voor mensen met fysieke klachten.

Latex

Matrassen van latex zijn veerkrachtig, anti-allergisch en hebben een duurzame opbouw. Latex beschikt echter over een minder goede ventilatie waardoor de matrassen warm kunnen aanvoelen. Voor mensen die het snel warm hebben in bed is dit matras dus minder geschikt.