AEROMAX | Swiss Sense
Filter sluit filters

Matras 80x200

28

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Breedte
 1. 70
 2. 80
 3. 90
 4. 100
 5. 120
 6. 140
 7. 160
 8. 180
 9. 200
Lengte
 1. 190
 2. 200
 3. 210
 4. 220
Collectie
 1. Gazella
 2. AEROMAX
 3. Perzona
 4. Fortuna
 5. Overige
Type
 1. Bonellvering
 2. Koudschuim
 3. Latex
 4. Pocketvering
 5. Polyether
 6. Traagschuim
Afdeklaag
 1. Comfortschuim
 2. Koudschuim
 3. Latex
 4. Natuurlijk
 5. Natuurlatex
 6. Polyether
 7. Talalay latex
 8. Traagschuim
Set Descending Direction
Filter
 1. Breedte 80 Remove This Item
 2. Lengte 200 Remove This Item
 1. Gazella Gold Foam Matras
  Gazella Gold Foam Matras
  vanaf  329,50
  100%
  (1)
 2. AEROMAX Savior Matras
  AEROMAX Savior Matras
  vanaf  640,00
  96%
 3. AEROMAX Aventi Matras
  AEROMAX Aventi Matras
  vanaf  740,00
  98%
  (9)
 4. Perzona Standard Matras
  Perzona Standard Matras
  vanaf  1.098,00
  90%
  (4)

28

per pagina

Matras 80x200 kopen bij Swiss Sense

Hoe goed je matras ook is, na verloop van tijd wordt het comfort toch minder. Of misschien wil je wel eens een heel ander type matras? De ontwikkelingen staan nooit stil. Zo worden de toegepaste schuimsoorten steeds beter, maar ook milieuvriendelijker en dus gezonder. Daarnaast is er veel keuze uit matrasafmetingen. Zo ontstaan er bijvoorbeeld nieuwe varianten matrassen 80x200. Familie Diks heeft al bijna 100 jaar ervaring in de productie van matrassen en zijn meegegroeid in de tijd, van het eerste stromatras naar de huidige moderne matrassen. Daarmee staat Swiss Sense garant voor jouw slaapcomfort en een goede nachtrust.

Ruime collectie in de maat 80x200

Bij ons kun je vele soorten matrassen 80x200 kopen. Geschikt voor 1 persoons bedden of 2 persoons bedden met gescheiden matras. Van pocketvering- tot traagschuimmatras, er is voor ieder wat wils. Ook qua prijs is er veel variatie. Van vrij eenvoudige matrassen voor bijvoorbeeld kinderbedden tot aan medische matrassen en matrassen voor verstelbare bodems. De uitgebreide omschrijving staat per matras aangegeven. Uiteraard kun je ook komen proefliggen in een van onze winkels. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar!

Waar moet je op letten bij de aankoop

Waar moet je eigenlijk op letten bij de keuze voor een matras? Dat is voor iedereen verschillend. Ieder type matras heeft zijn eigen kenmerken en is daarom geschikt voor andere doelgroepen. Hieronder staat een overzicht met de diverse kenmerken per type matras. Alle type matrassen zijn verkrijgbaar in de afmetingen 80x200 cm.

Bonellvering

Matrassen met bonellvering hebben een comfortabele ondersteuning door stevigheid en elasticiteit, zijn ventilerend, vochtregulerend en hebben een gemiddelde levensduur. Bonellvering werkt in het verleden veelal gebruikt maar is tegenwoordig minder populair. Pocketvering is een beter alternatief geworden.

Pocketvering

Pocketveringmatrassen hebben een hoge conformiteit (aanpassingsvermogen), zijn ventilerend, vochtregulerend en hebben een lange levensduur. Ook zijn ze vaak voorzien van comfortzones wat zorgt voor een optimale drukpuntontlasting.

Polyether

Polyether matrassen hebben een open celstructuur waardoor het materiaal goed ademt , zijn veerkrachtig, anti-allergisch en isolerend waardoor het matras warm aanvoelt. Deze matrassen zijn momenteel wat minder populair

Koudschuim

Koudschuim matrassen hebben een open celstructuur waardoor het materiaal goed ademt, hebben een hoog comfort, zijn veerkrachtig en kennen een lange levensduur. Koudschuim is samen met pocketvering de meest populaire matraskern van het moment.

Traagschuim

Traagschuim matrassen hebben een drukverlagende werking, kunnen zowel een warm als koel comfort hebben en staan bekend om hun stabiele ligcomfort. Traagschuim is afkomstig van NASA en is zeer geschikt als matras voor mensen met fysieke klachten.

Latex

Matrassen van Latex zijn veerkrachtig, antiallergisch en hebben een duurzame opbouw. Latex beschikt echter over een minder goede ventilatie waardoor de matrassen warm kunnen aanvoelen. Voor mensen die het snel warm hebben in bed is deze matras dus minder geschikt.

Als je SwissSense.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht