Onderhoudsadvies

Het onderhouden van je bed inclusief (top)matras is erg belangrijk. Wil je weten waarom en hoe je het beste jouw slaapkamerproducten onderhoudt? Hier vind je alle antwoorden op jouw vragen over onderhoud.

Onderhoudsadvies
Levensduur van een boxspring

Levensduur van een boxspring

Wanneer je een boxspring koopt, hoop je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat. Wij vertellen je hoelang dit ongeveer is en wat je kunt doen om je boxspring te onderhouden. Lees hier meer over de levensduur van een boxspring.

Levensduur van een matras

Levensduur van een matras

Hoelang gaat jouw nieuwe matras mee en wat kun je allemaal doen om het matras goed te onderhouden zodat je nog langer van je matras kunt genieten? Lees hier alle tips en informatie over de levensduur van een matras.

Matras draaien en keren

Matras draaien en keren

Om zo lang mogelijk van de goede ondersteuning van jouw matras te profiteren is het verstandig om het matras regelmatig te draaien en te keren. Maar hoe doe je dit precies? Wij vertellen je alles over het draaien en keren van een matras.

Eikenhouten meubels

Eikenhouten meubels

Houten meubels brengen warmte in elke slaapkamer. Om zo lang mogelijk van je houten bedframe of meubel te kunnen genieten, geven we je graag een aantal tips over eikenhouten meubels onderhouden