Matrassen Advies Banner | Swiss Sense Matrassen Advies Banner | Swiss Sense

Toe aan een nieuw matras?

Bij het kiezen van je ideale matras spelen onder andere je lichaamsgewicht, lengte, warmtegevoeligheid en slaaphouding een grote rol. Ook je voorkeur voor de hardheid van het matras is belangrijk.

Via onderstaande buttons vind je gemakkelijk het matras van je dromen.

 • Vandaag besteld morgen in huis
 • Gratis levering tot in de slaapkamer
 • Ruim 90 eigen winkels
Beste Ondersteuning >
  
Beste Ventilatie >
  
Beste Drukverlaging >
Filter sluit filters

Latex Matrassen

2

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Breedte
 1. 70
 2. 80
 3. 90
 4. 100
 5. 120
Lengte
 1. 190
 2. 200
 3. 210
 4. 220
Type
 1. Bonellvering
 2. Koudschuim
 3. Latex
 4. Pocketvering
 5. Traagschuim
Afdeklaag
 1. Latex
Drukverlaging
 1. Goed
 2. Uitstekend
Ondersteuning
 1. Goed
 2. Uitstekend
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Latex Remove This Item

2

per pagina

Veel comfort met een latex matras

Heb je wel eens last van pijnlijke gewrichten? Zoek je voor een onbezorgde en gezonde nachtrust naar een matras dat je exact op die punten ondersteunt waar je het nodig hebt? Als ligcomfort voor jou van cruciaal belang is, dan ben je bij Swiss Sense aan het juiste adres. Wij hebben matrassen die een oplossing kunnen bieden op de problemen die je nu ervaart. Het is heel goed mogelijk dat je jouw perfecte nachtrust kunt realiseren met bijvoorbeeld een latex matras.

Eigenschappen, voordelen en nadelen van natuurlatex

Latex, of natuurlijk rubber, wordt gewonnen uit het sap van een boom, die in de tropische gebieden geteeld wordt. Latex is van nature erg veerkrachtig en soepel. Daarnaast heeft het een anti-allergische werking, aangezien tijdens de productie van hoogkwalitatief latex alle mogelijke allergenen uit het materiaal gewassen worden. Zeker bij mensen met gewrichtsklachten die behoefte hebben aan puntondersteuning, kan een latex matras uitkomst bieden. Eén van de eigenschappen van latex is een minder goede ventilatie en de afvoer van vocht, in vergelijking met matrassen van andere materialen. Dit is overigens goed te ondervangen door de interne structuur van je latexmatras. Een latex matras met een open celstructuur voert warmte af, terwijl het toch die ondersteuning en veerkracht geeft waar je het nodig hebt.

Natuurlatex matrassen in alle maten

Een honderd procent natuurlatex matras bestaat niet. Natuurlijk latex wordt altijd gemengd met bestanddelen die gewonnen worden uit olieproducten, om je latex matras de eigenschappen te geven die je nodig hebt voor een gezonde nachtrust. Wij hebben latex matrassen in verschillende afmetingen, geschikt voor elk soort bed. Wat je altijd mag verwachten is een matras dat zich aanpast aan je lichamelijke eigenschappen. Doordat latex soepel reageert op een plaatselijke drukverdeling, geeft een latex matras jou de nodige ondersteuning voor een comfortabele nachtrust. Kijk in onze collectie voor verschillende matrassen, matrasovertrekken en modieus beddengoed. Wil je onze natuurlatex matrassen eerst even uitproberen? Kom dan gerust naar een van onze winkels. We nemen de tijd voor je en geven je een vakkundig advies. Jij verdient een goede nachtrust!