7,5% éxtra voordeel
Laatste dagen | Bestel online!
DAG
UUR
MIN
SEC

Paascampagne Matrassen banner | Swiss SensePaascampagne Matrassen banner

Geen producten gevonden.

Veel comfort met een latex matras

Heb je wel eens last van pijnlijke gewrichten? Zoek je voor een onbezorgde en gezonde nachtrust naar een matras dat je exact op die punten ondersteunt waar je het nodig hebt? Dat is het verstandig om onze adviespagina met het beste matras voor rugklachten te raadplegen. Als ligcomfort voor jou van cruciaal belang is, dan ben je bij Swiss Sense aan het juiste adres. Wij hebben matrassen die een oplossing kunnen bieden op de problemen die je nu ervaart. Het is heel goed mogelijk dat je jouw perfecte nachtrust kunt realiseren met bijvoorbeeld een latex matras.

Eigenschappen, voordelen en nadelen van natuurlatex

Latex, of natuurlijk rubber, wordt gewonnen uit het sap van een boom, die in de tropische gebieden geteeld wordt. Latex is van nature erg veerkrachtig en soepel. Daarnaast heeft het een anti-allergische werking, aangezien tijdens de productie van hoogkwalitatief latex alle mogelijke allergenen uit het materiaal gewassen worden. Zeker bij mensen met gewrichtsklachten die behoefte hebben aan puntondersteuning, kan een latex matras uitkomst bieden. Ook pocketvering matrassen staan bekend om een zeer goede ondersteuning en drukverdeling bij zwaardere belastingen. Eén van de eigenschappen van latex is een minder goede ventilatie en de afvoer van vocht, in vergelijking met matrassen van andere materialen. Dit is overigens goed te ondervangen door de interne structuur van je latexmatras. Een latex matras met een open celstructuur voert warmte af, terwijl het toch die ondersteuning en veerkracht geeft waar je het nodig hebt. Mochten de eigenschappen van latex niet aansluiten bij jouw wensen kun je ook alle matrassen bekijken en kiezen welk type beter bij je past.

Natuurlatex matrassen in alle maten

Een honderd procent natuurlatex matras bestaat niet. Natuurlijk latex wordt altijd gemengd met bestanddelen die gewonnen worden uit olieproducten, om je latex matras de eigenschappen te geven die je nodig hebt voor een gezonde nachtrust. Wij hebben latex matrassen in verschillende afmetingen, geschikt voor elk soort bed. Een zeer populair model is het matras 90x200cm. Wat je altijd mag verwachten is een matras dat zich aanpast aan je lichamelijke eigenschappen. Doordat latex soepel reageert op een plaatselijke drukverdeling, geeft een latex matras jou de nodige ondersteuning voor een comfortabele nachtrust. Kijk in onze collectie voor verschillende matrassen, matrasovertrekken en modieus beddengoed. Wil je onze natuurlatex matrassen eerst even uitproberen? Kom dan gerust naar een van onze winkels of als je op zoek bent naar een goede deal kun je beter de outlet bezoeken.. We nemen de tijd voor je en geven je een vakkundig advies. Jij verdient een goede nachtrust!