Boxspringadvies

Wat is een boxspring precies en wat is nu het verschil tussen een ledikant en een boxspring? Hoe is een boxspring eigenlijk opgebouwd? Hier vind je antwoorden op alle vragen die je hebt over boxsprings.

Boxspringadvies
Wat is een boxspring?

Wat is een boxspring?

Wat is een boxspring en wat zijn de voordelen van dit type bed? Welke keuzes moet ik maken bij het kopen van een boxspring en hoe onderhoud ik mijn nieuwe bed? Voor dit soort vragen kun je terecht op de pagina met alle boxspringinformatie.

Hoogte van een boxpsring

Hoogte van een boxpsring

Een boxspring bestaat uit verschillende onderdelen (box, matras en topper). De onderdelen samen bepalen de instaphoogte van je bed. Wil jij weten welke hoogte het beste bij jou past? Lees dan alles over de hoogte van een boxspring.

Boxspring of ledikant?

Boxspring of ledikant?

Boxspring of ledikant, wat is het verschil? Wij vertellen je alle kenmerken en de voor- en nadelen. Ze verschillen van elkaar qua uiterlijk, ligcomfort en ondersteuning. Welk bed past het beste bij jou? Lees hier meer over boxspring of ledikant.

Boxspring samenstellen

Boxspring samenstellen

Wist je dat je bij ons jouw boxspring helemaal zelf kunt samenstellen? Creëer je eigen unieke boxspring en kies uit diverse opties als materiaal, kleur en pootjes en kies het comfort dat bij jou past. Hier lees je alles over een boxspring samenstellen.