Boxspring zonder hoofdbord

Iedereen verdient een goede en comfortabele nachtrust. De uitgebreide collectie bij Swiss Sense biedt daarom regelmatig goedkope boxspring aanbiedingen. Dat maakt bedden van hoge kwaliteit voor iedereen voordelig en betaalbaar.

Je boxspring kopen begint bij het kiezen van het formaat en de kleur van de ombouw die perfect past bij het interieur van jouw slaapkamer. Een passende bodem inclusief matras en topper, afgestemd op je lengte en gewicht, ondersteunt jouw lichaam tijdens het slapen waar het ook echt nodig is. Dat garandeert je een comfortabele nachtrust.

Het complete assortiment boxsprings bij Swiss Sense is verkrijgbaar in diverse afmetingen variërend van 140x200 cm, tot 160x200 cm, 180x200 cm of zelfs 200x200 cm. De lengtematen voor de onderstellen kunnen variëren van 200 cm tot 210 cm of 220 cm.

Modern design zonder hoofdbord

Een boxspring met hoofdbord geeft je een bed met een klassieker design. Je kunt ook een boxspring zonder hoofdbord kiezen voor een modernere, meer minimalistische stijl. Andere voordelen van een boxspring zijn de goede ventilatie van het bed door de open constructie. Door de vele mogelijkheden in kleuren en materialen van de bekleding is een modern design van je bed altijd mogelijk, ook zonder hoofdeinde.

Zonder voetbord is ook mogelijk

Naast de keuze om een bed zonder hoofdbord aan te schaffen, is het bij Swiss Sense ook mogelijk om een boxspring zonder voetbord te kopen. Zonder hoofd- en voeteinde bespaar je ruimte op je slaapkamer. Je bed is dan namelijk niet groter dan de matrasmaat. Een 2-persoons boxspring bestaat uit twee delen die, zowel aan het hoofd- als voeteneinde, afzonderlijk van elkaar versteld kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om jouw deel van het bed af te stellen naar je eigen comfort zonder je partner te storen.

Bonell- of Pocketvering

Boxspringbodems kun je op veel verschillende manieren configureren. Welke optie het best bij jou past is afhankelijk van je lichamelijke wensen, postuur en gewenste functionaliteiten. Bij veel modellen heb je de keuze uit ondersteuning door middel van bonellvering of pocketvering. Over het algemeen adviseren wij een onderstel met pocketvering, omdat pocketveren een langere levensduur hebben en een betere ondersteuning bieden dan bonellveren.

Gratis levering & montage

Bij Swiss Sense zijn de bezorging en montage van alle boxsprings gratis. Jouw bestelling wordt beschikbaar voor levering als deze compleet ontvangen is in ons centraal magazijn. Op dat moment wordt contact met je opgenomen om een bezorgafspraak in te plannen. Zodra deze afspraak gemaakt is volgt per email een bevestiging van de leverdatum. Onze bezorgers bezorgen en monteren je product op de door jouw gewenste plaats en alle verpakkingsmaterialen worden uiteraard mee terug genomen.

Als je SwissSense.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht