Boxspring zonder hoofdbord | Swiss Sense

Boxspring zonder hoofdbord

Ben jij op zoek naar een boxspring zonder hoofdbord? Ook dan biedt Swiss Sense een ruime collectie boxsprings in vele soorten en maten. Het volledige assortiment is onder andere verkrijgbaar in de maten 140x200, 160x200. 180x200. Ook de lengtemaat is te bestellen in de maten 200, 210 of 220 cm in diverse kleuren. 

Je boxspring kopen begint bij het kiezen van het juiste formaat en de kleur. Een passende bedbodem inclusief matras en topper, afgestemd op je lengte en gewicht, ondersteunt jouw lichaam tijdens het slapen daar waar het nodig is. Dit zorgt voor een comfortabele nachtrust.


Modern design zonder hoofdbord

Een boxspring met hoofdbord zorgt voor een klassieker design, maar je kunt ook een boxspring zonder hoofdbord bestellen als een minimalistische stijl beter bij je past. Ook zonder hoofdbord beschikt een boxspring over diverse voordelen zoals de juiste ondersteuning, comfort en mooie uitstraling. Door de vele mogelijkheden in kleuren en materialen van de bekleding is een modern design van je bed altijd mogelijk, ook zonder hoofdeinde. Een veel gekozen optie is elektrisch verstelbaar.

Zonder voetbord is ook mogelijk

Naast de keuze om een bed zonder hoofdbord aan te schaffen, is het bij Swiss Sense ook mogelijk om een boxspring zonder voetenbord te kopen. Zoals je wellicht al had gezien beschikken lang niet alle boxsprings over een voetenbord. Het is dus niet altijd nodig om deze weg te laten bij de bestelling. Zonder hoofd- en voeteneinde bespaar je naast geld vaak ook ruimte op je slaapkamer. Je bed is dan namelijk niet groter dan de matrasmaat. 


Compleet comfortabele boxspring zonder hoofdbord

Boxsprings kun je op veel verschillende manieren configureren. Welke opties het beste bij jou passen is afhankelijk van je lichamelijke wensen, postuur en gewenste functionaliteiten. Naast de keuze in soort onderstel, kun je een traagschuim, koudschuim of latex topper kiezen en qua matras zijn er diverse soorten namelijk koudschuim, traagschuim, latex, pocketvering, bonellvering matrassen. Neem contact op met onze klantenservice of informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Gratis levering & montage

Bij Swiss Sense zijn de bezorging en montage van alle boxsprings gratis. Jouw bestelling wordt beschikbaar voor levering als deze compleet ontvangen is in ons centraal magazijn. Op dat moment wordt contact met je opgenomen om een bezorgafspraak in te plannen. Zodra deze afspraak gemaakt is volgt per email een bevestiging van de leverdatum. Onze bezorgers bezorgen en monteren je product op de door jouw gewenste plaats en alle verpakkingsmaterialen worden uiteraard mee terug genomen. Als je op korte termijn een bed nodig hebt kun je een van de voorraadmodellen kiezen of onze boxspring outlet bezoeken. Hier staan direct modellen die je direct kunt meenemen!

Boxspring Zonder Hoofdbord | Swiss Sense

Neem contact op met sales | Swiss Sense

Het is momenteel helaas niet mogelijk om zelf via de webshop een boxspring zonder hoofdbord te configureren, terwijl je deze wel kunt bestellen. Heb je interesse in een boxspring zonder hoofdbord? Neem contact op met onze sales afdeling voor persoonlijk advies en meer informatie over de mogelijkheden.


Telefoonummer: 0413 820 820
Email: sales@swisssense.nl