Eenpersoonsbed Header | Swiss Sense

Eenpersoonsbed

Heb je weinig ruimte op je slaapkamer of slaap je alleen? Dan is de kans groot dat je het beste uit bent met een eenpersoonsbed. Deze neemt niet zoveel ruimte in beslag en qua ligcomfort is het ook uitstekend. Belangrijk is om bij de lengtemaat  rekening te houden met je eigen lichaamslengte.


Eenpersoonsbed zelf samenstellen

Eenpersoonsbed Afmetingen | Swiss Sense

Populaire eenpersoons afmetingen

Eenpersoonsbedden zijn verkrijgbaar in diverse populaire afmetingen. In principe zijn 70 cm, 80 cm, 90 cm en 100 cm allemaal breedtematen. Eenpersoonsbed van 120 cm en 140 cm worden twijfelaars genoemd. De lengtematen lopen uiteen van 200 cm tot 220 cm. De populairste afmeting voor een eenpersoonsbed is 90x200 cm. Voor een comfortabel bed is het belangrijk om minimaal 20 cm bij je lichaamslengte op te tellen voor de juiste afmeting.

Eenpersoonsbed samenstellen | Swiss Sense

Configureren met matras

Bij Swiss Sense zijn boxsprings in het principe altijd al samengesteld met matras. Het is ook mogelijk om alleen een ledikant te kopen. In de configurator kies je dan eenvoudig de optie 'zonder lattenbodem' en/of 'zonder matras'. Mocht je deze wel willen, kun je ze uiteraard ook gemakkelijk aanvinken. Ook kun je lattenbodems en matrassen los kopen.


Eenpersoonsbed met Opbergruimte | Swiss Sense

Bed met opbergruimte

Voor mensen met een kleine slaapkamer of diegene die graag alles netjes opgeruimd hebben, is een bed met opbergruimte dé oplossing. Door de opbergboxen kun je al je spullen onder het matras opbergen. Er zijn verschillende mechanismes beschikbaar om de opbergruimte te bereiken. Bekijk alle modellen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Gratis Levering & Montage | Swiss Sense

Gratis Levering & Montage

Wanneer je een bed koopt bij Swiss Sense wordt deze gratis geleverd en gemonteerd in je slaapkamer. Je wordt volledig ontzorgd waardoor je enkel hoeft te genieten van jouw nieuwe slaapsysteem. Al het verpakkingsmateriaal nemen we uiteraard weer netjes mee retour zodat je daar geen last van hebt. Geniet dus optimaal van je nieuwe bed.


Contact opnemen met Sales | Swiss Sense

Het is momenteel helaas niet mogelijk om zelf via de webshop een eenpersoons boxspring te configureren. Wel interesse ? Neem dan contact op met onze sales afdeling voor persoonlijk advies en meer informatie over de mogelijkheden. Een tweepersoonsbed kun je wel eenvoudig online bestellen


Telefoonummer: 0413 820 820
Email: sales@swisssense.nl