Twijfelaar Bedden Header | Swiss Sense

Twijfelaar bed

Wat is nu een twijfelaar bed? Deze benaming wordt gebaseerd op de breedtemaat van het bed. Er zijn echter diverse meningen over bij welke afmetingen het een eenpersoons-, tweepersoons- of twijfelaar bed is.

 

De twijfelaar is zeer geschikt voor mensen die vaak alleen slapen maar ook eens met twee personen in één bed slapen. Een standaard tweepersoons bed is groter en past niet in iedere slaapkamer. Een twijfelaar biedt dan de perfecte oplossing.


Afmetingen van een twijfelaar bed

De term twijfelaar is gebaseerd op de breedtemaat van een bed, maar veel retailers hanteren andere afmetingen. Over het algemeen is een breedte van 120 cm, en veelal ook 140 cm, een twijfelaar. Alles smaller dan 120 cm is over het algemeen een eenpersoons bed

 

Bij Swiss Sense zit de afmeting 120 cm niet in het assortiment, wel zijn er kleinere of grotere maten beschikbaar. Een breedtemaat van 140 cm is heel gangbaar en het assortiment bevat veel modellen in deze afmeting.

 

De lengtemaat heeft in principe niks te maken met het feit of een bed een twijfelaar wordt genoemd. Bij Swiss Sense zijn de bedden verkrijgbaar in lengtematen van 200 cm, 210 cm en 220 cm. Bij de keuze voor welke afmeting het beste bij jou past is je eigen lichaamslengte zeer belangrijk.

 

Als vuistregel kun je aanhouden dat de lengtemaat 20 cm langer is dan je eigen lichaamslengte. Wanneer je op je kussen ligt zullen je voeten niet buiten het bed hangen.


Goedkope Twijfelaar bedden

 1. Van Der Valk Hotelboxspring Ariana 10% korting
  Van Der Valk Hotelboxspring Ariana
  vanaf Regular Price 1.190,- Special Price 1.071,-
  Niet in voorraad
 1. Boxspring Online-Only Orion
  Boxspring Online-Only Orion
  vanaf 1.390,-
  Niet in voorraad
 1. Boxspring Online-Only Spirit Deluxe
  Boxspring Online-Only Spirit Deluxe
  vanaf 1.291,-
  Niet in voorraad

Twijfelaar met opbergruimte

Bedden met opbergruimte zijn zeer geliefd bij mensen met een kleinere slaapkamer of die van geordende spullen houden. Een twijfelaar met opbergruimte is dus een perfecte optie voor kleine slaapkamers.

 

Swiss Sense heeft diverse bedden met opbergruimte. Het grote verschil zit in de manier waarop je de spullen kunt opbergen. Zo kun je kiezen voor kleppen in box of een mechanisme waarbij het complete matras omhoog klapt. Beide opties zijn zeer praktisch en eenvoudig te gebruiken.

Twijfelaar met opbergruimte - 1 | Swiss Sense
Twijfelaar met opbergruimte - 2 | Swiss Sense

Compleet bed bestellen

Bij Swiss Sense kun je middels de configurator heel eenvoudig een compleet bed samenstellen. Swiss Sense is boxspring- en matrassen specialist maar heeft ook diverse ledikanten in het assortiment. De goedkope web-only en voorraad modellen worden ook zeer snel geleverd. Bekijk voor de complete collectie ook alle twijfelaar boxsprings. 

 

Ook deze kun je middels een configurator, compleet met lattenbodem en matras, samenstellen. Alle bedden worden gratis geleverd en gemonteerd in je slaapkamer. Alle verpakkingsmaterialen nemen we weer mee retour. Je hoeft dus niks te doen behalve genieten van een nieuw slaapsysteem.