Bedden

Online vanaf €490,-

Creëer jouw unieke bed dat jou volledig op het lijf geschreven is. Van gestoffeerd tot aan eiken- en rubberhout. Van kleuren tot en met de pootjes. Ga voor enkel een bedframe of een compleet bed inclusief bedbodems en matrassen. Bij alle bedframes is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare bedden
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse bedden die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw bedden sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare bedden.
Bedden

Online vanaf €490,-

Creëer jouw unieke gestoffeerde of houten bed dat jou volledig op het lijf geschreven is. Ga voor enkel een bedframe of een compleet bed inclusief bedbodems en matrassen. Bij alle bedframes is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse bedden die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw bedden sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare bedden.

Bed 140x210

13 producten

Filter sluit filters
Filters
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Breedte
 1. 140
 2. 160
 3. 180
 4. 200
Collectie
Materiaal
 1. Eikenhout
 2. Gestoffeerd
Opbergruimte
 1. Ja
 2. Nee
oplopend
Filter
 1. Lengte 210
 2. Breedte 140

13

per pagina

Twijfelaar bed 140x210

Een bed met een breedte van 140 centimeter wordt ook wel een twijfelaar bed genoemd. Het formaat zit namelijk tussen een eenpersoonsbed en een tweepersoonsbed in. Het is de ideale afmeting voor als je de overstap wil maken van een eenpersoonsbed naar een wat groter bed of voor een slaapkamer die niet heel erg groot is. Een twijfelaar bed 140x210 is geschikt voor de wat langere Nederlanders onder ons. Het advies is om een bed te nemen die minimaal 20 centimeter langer is dan je lichaamslengte. Ben je dus langer dan 185 centimeter, dan is het twijfelaar bed 140x210 perfect voor jou. Mocht deze lengte alsnog te kort zijn, dan hebben we ook bedden met een lengte van 220 centimeter.

Stel je bed 140x210 zelf samen

We hebben een ruim assortiment aan bedden van 140x210 in verschillende kleuren en stijlen. Daarnaast kun je bij Swiss Sense ook altijd je eigen bed samenstellen. Zo zit er altijd wel een bed tussen wat perfect bij jou past. Een bed is iets heel persoonlijks en daarbij hoort dan ook een bed van 140x210 die perfect bij jou aansluit.

Zo vind je een ruim assortiment aan houten bedden en gestoffeerde bedden. Kies een bedframe van 140x210 uit dat het beste bij jou past. Vervolgens kun je zelf de kleur en het materiaal, de hoogte van het bed, een bedbodem en een matras uitkiezen. Onze bedframes zijn ook zonder bedbodem of matras te bestellen. Dus heb je nog een goede bedbodem en een goed matras, dan kun je ook een los bedframe van 140x210 bestellen.

Een bed 140x210 kopen

Je kunt eenvoudig jouw bed van 140x210 online kopen. Selecteer het gewenste bed en stel hem geheel naar eigen wens samen. Heb je advies nodig? Dan kun je altijd de chat op onze website raadplegen of de klantenservice bellen. Wil je liever jouw toekomstige bed 140x210 in het echt bekijken? Ga dan naar jouw dichtstbijzijnde Swiss Sense winkel. De meeste bedden zijn namelijk ook te bezichtigen in onze winkels. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar om een persoonlijk advies te geven op het gebied van bedden, bedframes en matrassen.