Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxspring met tv lift

2 producten

Filter sluit filters
Filters
Lengte
  1. 200
  2. 210
  3. 220
Breedte
  1. 140
  2. 160
  3. 180
  4. 200
Functionaliteit
oplopend
Filter
  1. Functionaliteit TV lift

2

per pagina

Boxspring met tv lift voor een opgeruimde slaapkamer

Ben je op zoek naar een boxspring met tv lift? Dan ben je bij Swiss Sense aan het juiste adres. Zo kun je heerlijk in bed tv kijken en zodra je klaar bent, dan verdwijnt de tv weer in het voetenbord. Zo ziet je slaapkamer er altijd strak en netjes uit, want ook de kabels zijn netjes weggewerkt in het voetenbord. De tv-lift is eenvoudig te bedienen middels de bijgeleverde afstandsbediening. 

Niet gevonden wat je zocht? Het is ook mogelijk om een ander model boxspring te combineren met een los voetbord met tv-lift. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers.

Voordelen van een boxspring met tv

Voor veel mensen is het voordeel van een boxspring met tv lift dat er geen montagewerk op de muur nodig is. Je hoeft dus geen gaten te boren in je slaapkamer muur. Hierdoor voorkom je lelijke gaten die lastig weggewerkt kunnen worden wanneer je de tv wilt verplaatsen. Een ander voordeel is dat je een stuk dichter bij de televisie zit, wat het kijkplezier bevordert. De televisie hoeft dan ook niet zo groot te zijn in vergelijking met een tv aan de muur.

Daarnaast is de tv-lift geïntegreerd in het voetbord, waardoor jouw televisie mooi weggewerkt is wanneer je geen tv kijkt. Ook de kabels zijn netjes weggewerkt, waardoor alles er strak uitziet. Verder kun je de tv ook op de gewenste kijkhoogte instellen. De geïntegreerde tv-lift in het voetbord van 70 cm hoog is geschikt voor televisies met een maximale grootte van 32 inch. De geïntegreerde tv-lift in het voetbord van 83 cm hoog is geschikt voor televisies met een maximale grootte van 43 inch.

Stel je boxspring met tv lift naar eigen wens samen

Zowel online als in de winkel kun je een boxspring met tv lift naar eigen wens samenstellen. Zo kun je de afmetingen, de bedbodem, het materiaal en de kleur geheel zelf kiezen. Ook het comfort kun je afstemmen op jouw lichaam en wensen. Per slaapzijde kun je dan ook het comfort bepalen, zoals het aantal veren in jouw matras, de hardheid van het matras en een topmatras die bij jouw lichaam past. Wil je graag hulp bij het samenstellen van jouw boxspring met tv lift? Raadpleeg dan onze slaapadviseurs via de chat of kom langs in een van onze winkels.

Een Swiss Sense boxspring met tv lift

Wil je in bed nog even tv kijken of jouw favoriete film of serie kijken? Dan is een boxspring met tv lift ideaal voor jou. Bij Swiss Sense kun je ieder boxspring model combineren met een los voetbord met tv-lift. 


De Boxspring Home 350 en Boxspring Home 400 zijn beide boxsprings inclusief een standaard tv-lift. Ze zijn uitgevoerd met een tijdloos hoofd- en voetbord en comfortabele matrassen. Doordat er veel opties zijn, is het verstandig je vooraf goed te laten informeren door onze slaapadviseurs. Naast een boxspring met tv lift biedt Swiss Sense ook boxsprings met opbergruimte aan. Hierdoor is het mogelijk om spullen op te bergen onder je matras. Hoe praktisch is dat!