Boxsprings

Online vanaf €855,-

Creëer jouw eigen boxspring

Je slaapt het lekkerst in een bed dat écht bij jou past. Een bed dat volledig op jouw lijf is geschreven. Daarom kun je bij ons eindeloos variëren met de onderdelen van je boxspring, zowel in stijl als comfort. Kies zelf uit diverse opties, van stofsoort en -kleur tot en met de pootjes. Van de bedbodems tot en met de (top)matrassen. Lees alles over het samenstellen >

Boxsprings snel bij jou in huis

Wil jij snel lekker slapen? Je vindt bij ons diverse boxsprings die direct leverbaar zijn. Hierbij kun je jouw bed nog steeds zelf samenstellen, maar heb je net iets minder keuzes. Wanneer je een van deze boxsprings besteld, word je dezelfde dag nog gebeld voor een bezorgingsafspraak. Je hebt jouw nieuwe boxspring dan binnen één week in huis. Bekijk boxsprings die direct leverbaar zijn >

Boxsprings

Online vanaf €855,-

Creëer jouw eigen boxspring

Je slaapt het lekkerst in een bed dat écht bij jou past. Daarom kun je bij ons zelf kiezen uit diverse opties, van stofsoort en -kleur tot en met de pootjes. Van de bedbodems tot en met de (top)matrassen. Lees alles over het samenstellen >

Boxsprings snel bij jou in huis

Je vindt bij ons diverse boxsprings die direct leverbaar zijn. Wanneer je een van deze boxsprings besteld, word je dezelfde dag nog gebeld voor een bezorgingsafspraak. Je hebt jouw nieuwe boxspring dan binnen één week in huis. Bekijk boxsprings die direct leverbaar zijn >

Gratis bezorging
Advies nodig? Bel gratis 085 0687 500

Boxspring met TV Lift

2 producten

Filter sluit filters
Filters
oplopend
Filter
  1. Functionaliteit TV lift

2

per pagina

Boxspring met tv lift voor een opgeruimde slaapkamer

Ben je op zoek naar een boxspring met tv lift? Dan ben je bij Swiss Sense aan het juiste adres. Zo kun je heerlijk in bed tv kijken en zodra je klaar bent, dan verdwijnt de tv weer in het voetenbord. Zo ziet je slaapkamer er altijd strak en netjes uit, want ook de kabels zijn netjes weggewerkt in het voetenbord. De tv lift is eenvoudig te bedienen middels de bijgeleverde afstandsbediening. 

Niet gevonden wat je zocht? Het is ook mogelijk om een ander model boxspring te combineren met een los voetbord met tv lift. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers.

Voordelen van een boxspring met tv

Voor veel mensen is het voordeel van een boxspring met tv lift dat er geen montagewerk op de muur nodig is. Je hoeft dus geen gaten te boren in je slaapkamer muur. Hierdoor voorkom je lelijke gaten die lastig weggewerkt kunnen worden wanneer je de tv wilt verplaatsen. Een ander voordeel is dat je een stuk dichter bij de televisie zit, wat het kijkplezier bevordert. De televisie hoeft dan ook niet zo groot te zijn in vergelijking met een tv aan de muur.

Daarnaast is de tv lift geïntegreerd in het voetbord, waardoor jouw televisie mooi weggewerkt is wanneer je geen tv kijkt. Ook de kabels zijn netjes weggewerkt, waardoor alles er strak uitziet. Verder kun je de tv ook op de gewenste kijkhoogte instellen. De geïntegreerde tv-lift in het voetbord van 70 cm breed is geschikt voor televisies met een maximale grootte van 32 inch. De geïntegreerde tv-lift in het voetbord van 83 cm breed is geschikt voor televisies met een maximale grootte van 43 inch.

Stel je boxspring met tv lift naar eigen wens samen

Zowel online als in de winkel kun je een boxspring met tv lift naar eigen wens samenstellen. Zo kun je de afmetingen, de bedbodem, het materiaal en de kleur geheel zelf kiezen. Ook het comfort kun je afstemmen op jouw lichaam en wensen. Per slaapzijde kun je dan ook het comfort bepalen, zoals het aantal veren in jouw matras, de hardheid van het matras en een topmatras die bij jouw lichaam past. Wil je graag hulp bij het samenstellen van jouw boxspring met tv lift? Raadpleeg dan onze slaapadviseurs via de chat of kom langs in een van onze winkels.

Een Swiss Sense boxspring met tv lift

Wil je in bed nog even tv kijken of jouw favoriete film of serie kijken? Dan is een boxspring met tv lift ideaal voor jou. Bij Swiss Sense kun je ieder boxspring model combineren met een los voetbord met tv lift. 


De Boxspring Home 350 en Boxspring Home 400 zijn beide boxsprings inclusief een standaard tv lift. Ze zijn uitgevoerd met een tijdloos hoofd- en voetbord en comfortabele matrassen. Doordat er veel opties zijn, is het verstandig je vooraf goed te laten informeren door onze slaapadviseurs. Naast een boxspring met tv lift biedt Swiss Sense ook boxsprings met opbergruimte aan. Hierdoor is het mogelijk om spullen op te bergen onder je matras. Hoe praktisch is dat!