Productadvies

Hoe stel je een boxspring samen? Welk matras helpt het beste tegen rugklachten? Met ons productadvies helpen we je graag verder met al jouw vragen over bedden, (top)matrassen en beddengoed. Ook vind je hier onderhoudstips en advies over het verschonen van jouw beddengoed!

Boxspring- en beddenadvies

Wat is een boxspring precies en wat is nu het verschil tussen een ledikant en een boxspring? Hoe is een boxspring eigenlijk opgebouwd? Hoe stel je een bed samen? Hier vind je antwoorden op deze vragen.

(Top)matrasadvies

Het vinden van een matras dat op jouw lijf is geschreven, is erg belangrijk. Ben je er nog niet uit welk matras het beste bij je past of heb je klachten en wil je weten welk matras hiervoor geschikt is? Wij helpen je graag verder.

Beddengoedadvies

Wat is het beste hoofdkussen en hoe kies ik het juiste dekbed? Welk kussen kan het ik het beste kiezen bij bepaalde klachten? Hier lees je er meer over.

Onderhoudsadvies en slaaphygiëne

Het onderhouden van je bed is erg belangrijk. Maar hoe kun je dit het beste doen? En hoe reinig je jouw matras, dekbed of hoofdkussen? Met deze tips gaan jouw producten langer mee en houd jij je bed heerlijk fris.

Ontdek ook onze slaaptips of advies bij slaapproblemen