Slaapadvies

Ontvang je graag advies over boxsprings, matrassen en beddengoed? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij helpen je graag in je zoektocht naar jouw droombed met een matras dat op jouw lijf is geschreven. Daarnaast kun je hier terecht voor algemene slaap- en onderhoudstips en slaapkamerinspiratie.

Boxspring- en beddenadvies

Wat is een boxspring precies en wat is nu het verschil tussen een ledikant en een boxspring? Hoe is een boxspring eigenlijk opgebouwd? Hoe stel je een bed samen? Hier vind je antwoorden op deze vragen.

(Top)matrasadvies

Het vinden van een matras dat op jouw lijf is geschreven, is erg belangrijk. Ben je er nog niet uit welk matras het beste bij je past of heb je klachten en wil je weten welk matras hiervoor geschikt is? Wij helpen je graag verder.

Beddengoedadvies

Wat is het beste hoofdkussen en hoe kies ik het juiste dekbed? Welk kussen kan het ik het beste kiezen bij bepaalde klachten? Hier lees je er meer over.

Onderhoudsadvies

Het onderhouden van je bed inclusief (top)matras is erg belangrijk. Wil je weten waarom en hoe je het beste jouw slaapkamerproducten onderhoudt? Hier vind je alle tips.