7,5% éxtra voordeel
op de hele collectie
Dag
Uur
Min
Sec

Schotelbodems

2 producten

Filter sluit filters
Filters
Breedte
Lengte
 1. 190
 2. 200
 3. 210
 4. 220
Verstelbaar
 1. Elektrisch
 2. Nee
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Schotelbodems Remove This Item
 1. Technoflex 6000 Schotelbodem Vlak 50% voordeel*
  Technoflex 6000 Schotelbodem Vlak
  vanaf Special Price  473,-
 2. Technoflex 6000 Schotelbodem Elektrisch 50% voordeel*
  Technoflex 6000 Schotelbodem Elektrisch
  vanaf Special Price  1.128,-

2

per pagina

De voordelen een schotelbodem

Een schotelbodem is de opvolger van een lattenbodem. Het is een bedbodem met allemaal kleine schotels. Een schotelbodem bestaat uit een frame met stevige, niet buigzame latten waarop de flexibele, kunststof schotels zijn geplaatst. Deze schotels kunnen allemaal apart van elkaar ingedrukt worden en kantelen. Hierdoor kunnen de schotels zich nauwkeurig en onafhankelijk van elkaar zich naar jouw lichaam vormen. Hierdoor wordt je gewicht perfect verdeeld. Hoe meer schotels een schotelbodem heeft, hoe beter het gewicht verdeeld wordt.

De schotelbodems van Swiss Sense kun je zelfs qua stevigheid instellen. Stel zelf je gewenste hardheid in door middel van de 3 rijen schotels in de heupzone en de 2 rijen schotels in de schouderzone. Hierdoor kun je jouw schotelbodem helemaal instellen naar je eigen lichaam en bij schouder- en heupklachten je matras zachter laten aanvoelen.

Ook is de ventilatie van een schotelbodem vele malen beter dan bij een lattenbodem of spiraalbodem. Een schotelbodem is geschikt voor alle type matrassen.

Vlak of elektrische schotelbodem

Dit type bedbodem is verkrijgbaar in een vlakke schotelbodem of in een elektrische schotelbodem. Beide bedbodems beschikken over 13 rijen met schotels waarbij je zelf de gewenste hardheid in de heup- en schouderzone kunt instellen. Bij de elektrische bedbodem kun je door middel van een draadloze afstandsbediening je bed in de gewenste ligstand verstellen. Dit is erg prettig voor wanneer je nog even wilt lezen in bed of tv wilt kijken. Ook kan een elektrische bedbodem gewenst zijn bij medische klachten.

Een schotelbodem in diverse afmetingen

Een schotelbodem bij Swiss Sense is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Je vindt een uitgebreid assortiment aan dit type bedbodem in verschillende lengte- en breedtematen. Hierbij heb je onder andere de keuze uit de lengtes 200 cm, 210 cm en 220 cm.

De breedtematen waarin een schotelbodem verkrijgbaar is zijn: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100cm en 120 cm. Je kunt zelf je gewenste lengte- en breedte kiezen die bij jou en jouw bed past. Hierdoor hebben we voor ieder bed een geschikte maat.

Verschil schotelbodem en lattenbodem

De belangrijkste verschillen tussen een schotelbodem en een lattenbodem is dat een schotelbodem een betere tegendruk geeft dan een lattenbodem. Ook is een schotelbodem plaatselijk qua hardheid te vestellen. Hierdoor geeft dit type bedbodem ook een betere ondersteuning en past het zich beter aan je lichaam aan. Verder kan een schotelbodem ook meer gewicht aan dan een lattenbodem.