Royal Deal!

Nu tot 50% korting op de Royal collectie

Dag

Uur

Min

Sec

Hoofdkussen tegen nekklachten

Ergonomische hoofdkussens bij Swiss Sense

Heb je snel last van lichamelijke klachten zoals nekpijn, rugpijn of schouderpijn? Een hoofdkussen dat is aangepast aan jouw lichaam, je slaaphouding en je beddengoed kan wonderen doen. Ben je op zoek naar een hoofdkussen dat de beste ondersteuning biedt? In de Support-collectie bij Swiss Sense vind je ergonomische hoofdkussens voor elk type slaper en in verschillende materialen: van traagschuim tot watergel en latex. Veel ergonomische kussens ondersteunen niet alleen goed, maar zijn ook drukverlagend en anti-allergisch. Zo geniet jij elke nacht van een heerlijke nachtrust.

Ergonomische kussens in verschillende materialen

Het ergonomisch hoofdkussen dat jou de beste nachtrust biedt, is afhankelijk van jouw slaapwensen en voorkeuren. Elk materiaal heeft andere eigenschappen en voordelen.

Watergel

Een hoofdkussen van watergel houdt je hoofd koel. Heb je het snel warm ‘s nachts? Watergel zorgt ervoor dat je hoofdkussen niet warm of klam wordt. Het is een ademend materiaal dat altijd heerlijk koel aanvoelt, zelfs bij de hoogste temperaturen. Een hoofdkussen van watergel biedt bovendien een goede ondersteuning voor je nek en hoofd, omdat het veerkrachtige en drukverlagende materiaal zich naar je lichaam vormt.

Memory foam

Heb je last van gespannen spieren? Een hoofdkussen uit memory foam of traagschuim is dan een goede keuze. Het materiaal zorgt voor optimale ondersteuning, omdat het het gewicht van je hoofd en je nek over het kussen verdeelt. Zo kunnen je nekspieren beter ontspannen. Wil je extra frisheid tijdens je nachtrust? Bij Swiss Sense vind je hoofdkussens van traagschuim met een verkoelend effect.

Latex

Draai je je regelmatig om in bed? Een latex hoofdkussen is ideaal voor woelige slapers. Een hoofdkussen van latex behoudt zijn vorm en voelt dus altijd aan als een net opgeschud kussen, zelfs als je je hoofd maar kort optilt. Latex werkt daarnaast drukverlagend en biedt een zachte en soepele ondersteuning.Heb je snel last van jeuk of niezen? Latex is van nature anti-allergisch.

Dons of veren

Op zoek naar een hoofdkussen dat zich goed vormt naar jouw houding en een stevig ligcomfort garandeert? Bekijk dan eens de kussens met dons of veren , waarmee je elke nacht van optimaal slaapcomfort geniet. De hoofdkussens zijn goed ventilerend en makkelijk wasbaar, zodat je je bed heerlijk fris en hygiënisch houdt.

Een ergonomisch hoofdkussen voor elke slaaphouding

Ben jij een rugslaper , een buikslaper , een zijslaper of een draaier? Bij de keuze van jouw ideale ergonomisch kussen, moet je rekening houden met je slaaphouding. Een rugslaper kiest het best voor een dun hoofdkussen met een vaste vorm, zodat je hoofd niet te ver naar achteren zakt. Een buikslaper kiest beter voor een dun en zacht kussen, waarmee je je nek zo min mogelijk belast. Een zijslaper is dan weer gebaat bij een dikker en steviger hoofdkussen dat je hoofd goed ondersteunt. Wissel je vaak van positie tijdens je slaap? Dan is een hoofdkussen van dons of veren een goede keuze.

Het belang van een goede nachtrust

Je brengt ongeveer een derde van je leven al slapend door. Het is dus logisch dat je dat op de meest comfortabele en gezonde manier doet. Je matras is een doorslaggevende factor voor jouw slaapcomfort, maar ook je hoofdkussen speelt een belangrijke rol. Met het juiste ergonomische hoofdkussen, dat is aangepast aan jouw slaaphouding en voldoende neksteun biedt, voorkom je lichamelijke klachten en voel je je overdag fit en uitgerust.

Hulp nodig bij het kiezen van een ergonomisch kussen dat jou op het lijf geschreven is? Gebruik de kussenwijzer , stel je vragen via de chat of kom langs in een van onze winkels. Onze slaapexperts helpen jou met plezier verder met professioneel advies.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (085 0687 500) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.