Latex Kussen

7 producten

Filter sluit filters
Filters
Type
 1. Hoofdkussens
Merk
 1. Dixxius
 2. Silvana
Slaaphouding
Eigenschap
oplopend
Filter
 1. Type Hoofdkussens
 2. Materiaal Latex
 1. Hoofdkussen The Steady One
  40% korting
  Hoofdkussen The Steady One
  Special Price 119,-
  Ondersteuning:
  Ventilatie:
  Slaaphouding: Rug- & zijslapers
 2. Silvana Support Hoofdkussen Saphir
  Silvana Support Hoofdkussen Saphir
  Special Price 119,95
 3. Silvana Support Hoofdkussen Cristal
  Silvana Support Hoofdkussen Cristal
  vanaf Special Price 119,95
 4. Silvana Support Hoofdkussen Grenat
  Silvana Support Hoofdkussen Grenat
  Special Price 119,95
  100%
 5. Silvana Support Hoofdkussen Fluorine
  Silvana Support Hoofdkussen Fluorine
  vanaf Special Price 119,95
 6. Silvana Support Hoofdkussen Emerald
  Silvana Support Hoofdkussen Emerald
  Special Price 119,95
 7. Silvana Support Hoofdkussen Larimar
  Silvana Support Hoofdkussen Larimar
  Special Price 119,95
  100%

7

per pagina

Latex hoofdkussen kopen

Slapen op het juiste hoofdkussen is ontzettend belangrijk. Niet alleen zorgt een goed hoofdkussen voor meer comfort, het zorgt er ook voor dat je nek en wervelkolom niet de verkeerde houding aannemen. Door te slapen op een kussen dat bij je past, kun je dus hoofd- en nekklachten voorkomen. Welk type kussen bij je past, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en wensen. Bij Swiss Sense vind je een ruime collectie met hoofdkussens van verschillende materialen zoals traagschuim, dons, synthetisch materiaal en latex. Zo is er altijd een kussen dat aansluit op jouw behoeftes.

Een latex hoofdkussen is vaak een natuurproduct dat is gemaakt van het sap van een rubberboom. In sommige gevallen wordt het natuurlijke latex gemengd met synthetisch materiaal. Een belangrijk voordeel van latex kussens is dat ze vormvast zijn waardoor ze ook na verloop van tijd hun vorm blijven behouden. Dit is bij latex matrassen ook het geval. Dankzij de vaste vorm krijgen je nek en je hoofd bovendien zeer goede ondersteuning. Omdat huisstofmijt niet goed kan leven in latex, zijn latex hoofdkussens daarnaast anti-allergisch. Nog een voordeel van latex kussens is dat ze erg veerkrachtig. Een nadeel van latex is daarentegen dat het minder goed ventileert. Daardoor nemen latex hoofdkussens minder goed vocht op en voelen ze erg warm aan.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de latex kussens uit de collectie bij Swiss Sense? Neem dan een kijkje in onze webshop, kom langs in één van onze winkels of bezoek de outlets voor een uitverkoopmodellen met hoge kortingen.