Laatste kans!
15% korting op boxsprings en bedden
Dag
Uur
Min
Sec

Boxsprings

Online vanaf €774,-

Stel jouw boxspring helemaal zelf samen. Van stofsoort en -kleur tot pootjes en (top)matrassen. Zo creëer je het bed dat helemaal bij jou past in stijl en comfort en kun je genieten van een goede nachtrust. En als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die direct leverbaar zijn. Bekijk ons aanbod en creëer jouw eigen boxspring al vanaf €774,-.

Boxsprings

Online vanaf €774,-

Stel jouw boxspring helemaal zelf samen. Van stofsoort en -kleur tot pootjes en (top)matrassen. Zo creëer je het bed dat helemaal bij jou past in stijl en comfort en kun je genieten van een goede nachtrust. En als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die direct leverbaar zijn. Bekijk ons aanbod en creëer jouw eigen boxspring al vanaf €774,-.

Gratis bezorging
Advies nodig? Bel gratis 085 0687 500

Electrische boxspring

43 producten

Filter sluit filters
Filters
oplopend
Filter
 1. Functionaliteit Verstelbaar
 1. Boxspring Night Milan
  Nieuw €400 introductiekorting
  Boxspring Night Milan
  vanaf Regular Price  1.990,- Special Price  1.590,-
 2. Boxspring Capella Cuscino
  Nieuw € 500 introductiekorting
  Boxspring Capella Cuscino
  vanaf Regular Price  2.290,- Special Price  1.790,-

43

per pagina

Comfortabel slapen met een elektrische boxspring

Elektrische boxsprings bestaan uit een elektrisch verstelbare bedbodem met ventilerende pocketveringkern. Aangezien de pocketveren onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen, geniet je van een optimale ondersteuning. Een ander voordeel is dat het hoofdeinde en het voeteneinde van een elektrische boxspring onafhankelijk van elkaar zijn te verstellen met een draadloze afstandsbediening.

Ook het matras bestaat uit een pocketveringkern. Hierbij kun je kiezen uit 500 of 1.000 pocketveren. Beide matrassen hebben 9 comfortzones, waardoor de matraskern zich aanpast aan jouw lichaamscontouren. Hoe meer pocketveren het matras bevat, hoe beter de drukverdeling en stabiliteit en hoe steviger het ligcomfort. Om elektrische boxsprings compleet te maken, wordt deze vaak gecombineerd met een topmatras. Deze combinatie zorgt voor een hoger slaapcomfort in vergelijking met een traditioneel bed. In de meeste hotels tref je dan ook een boxspring aan. Behalve het hoge slaapgenot gaan elektrische boxsprings ook jarenlang mee. Een goede nachtrust is essentieel om de volgende dag weer goed te kunnen functioneren. Kies dan ook altijd voor een bed waar je je prettig in voelt en dat lekker ruim is zoals een elektrische boxspring van 180x200 of elektrische boxspring 160x200.


Voordelen van een elektrisch verstelbare boxspring

Een elektrisch verstelbare boxspring zorgt ervoor dat je op ieder moment de houding kan kiezen waarbij je het meest tot rust komt. Op deze manier kun je op een comfortabele manier nog even tv kijken of een boek lezen. De elektrische boxspring kan versteld worden totdat jij de positie vindt waarin je gemakkelijk ligt. Een 2-persoons boxspring bestaat uit twee delen die afzonderlijk van elkaar verstelbaar zijn. Je kunt zowel het voeten- als het hoofdeinde los van elkaar verstellen. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk dat je partner het voeteneind enkele centimeters omhoog kan doen zonder de ander te storen. Dit is vaak ideaal om de spanning op de rugwervels te verminderen bij lage rugklachten. Een elektrisch verstelbare boxspring maakt een boxspring nog luxer.


Electrische boxspring met tv-lift

Om je elektrische boxspring nog iets luxer te maken, hebben we ook elektrische boxsprings met tv-lift. Hierbij zit de tv ingebouwd in het voetbord. Hierdoor kun je samen heerlijk tv kijken vanuit bed met het hoofdeinde omhoog. Wanneer je geen tv kijkt, dan lijkt de tv ook niet aanwezig. Deze kun je dan laten verdwijnen in het voetbord. Ook een elektrische boxspring met tv-lift kun je zelf samenstellen, zodat het helemaal aan jouw persoonlijke wensen voldoet.


Elektrische boxsprings zelf samenstellen

Door de vele keuzemogelijkheden kan je eenvoudig je eigen elektrische boxspring samenstellen die voldoet aan jouw wensen. Bij Swiss Sense kun je elektrische boxsprings in diverse maten samenstellen. Enkele populaire maten zijn de boxspring 160x200, boxspring 180x200 en de boxspring 200x200. De keuze van een matras en topmatras is ook erg belangrijk voor een persoonlijk slaapcomfort. Ook op dat punt informeren wij je graag. Kom gerust eens langs bij jouw dichtstbijzijnde Swiss Sense winkel en laat je persoonlijk informeren door onze slaapadviseurs. In de winkel kun je ook direct proefliggen op onze elektrische boxsprings. Ook op onze website kun je terecht voor een persoonlijk slaapadvies. Raadpleeg hiervoor de chat. Bij Swiss Sense leveren we kwaliteit voor een eerlijke prijs.