Uitgeslapen het nieuwe jaar in
Nu extra korting op snel leverbare bedden
Dag
Uur
Min
Sec
Boxsprings

Online vanaf €790,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €790,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Elektrische Boxspring 180x200

42 producten

Filter sluit filters
Filters
oplopend
Filter
  1. Lengte 200
  2. Breedte 180
  3. Functionaliteit Verstelbaar
  1. Boxspring Online-Only Pegasus
    10% korting
    Boxspring Online-Only Pegasus
    vanaf Regular Price 2.090,- Special Price 1.881,-

42

per pagina

Elektrische boxsprings bij Swiss Sense

Een goede nachtrust is belangrijk voor de gezondheid. Daardoor begin je altijd vol energie aan een nieuwe dag. De elektrische boxspring 180x200 speelt daarbij een zeer belangrijke rol. Dit bed is een voorbeeld van het vakmanschap waar Swiss Sense om bekend staat. Het voelt dankzij de pocketvering zeer comfortabel aan en biedt goede ventilatie. Bovendien kun je boxsprings geheel naar eigen wens samenstellen.

Stijlvolle en praktische boxspring

Voor een ruim aanbod aan boxsprings van goede kwaliteit ben je bij Swiss Sense aan het juiste adres. De collectie is zowel praktisch als stijlvol. Zo is een boxspring met opbergruimte zeer handig om een aantal spullen in op te bergen. Ook zijn er moderne bedden die zeer stijlvol in de slaapkamer staan. Het onderstel is mooi en strak afgewerkt.

Ultiem comfort dankzij het matras en de topper

Een elektrische boxspring is niet compleet zonder een goed matras en een topper. Hou bij het kopen van een bed en matras je eigen behoeften en wensen goed voor ogen. Welk matras je ook kiest: de ventilatie is altijd uitstekend. Dit zorgt voor een goede nachtrust en een fris en uitgerust gevoel bij het opstaan. Bovenop het matras ligt een topper. Deze zorgt voor een hoger ligcomfort waardoor je iedere nacht heerlijk slaapt.

De voordelen van pocketvering

Een elektrische boxspring biedt verschillende voordelen. Zo is het elektrisch verstelbaar, waardoor je heel eenvoudig de perfecte hoogte kunt instellen. Tevens beschikt het bed over pocketvering. Dit zijn veren in kleine, losse zakjes die in het midden aan elkaar zijn gelijmd. Daardoor kunnen ze los van elkaar bewegen, waardoor ze zich heel eenvoudig aanpassen aan de vorm van jouw lichaam. Daarnaast zorgt pocketvering ervoor dat transpiratievocht op efficiëntie en eenvoudige wijze wordt afgevoerd.

Hoge en grote boxspring

Het kopen van een boxspring is een belangrijke keuze en gaat vaak niet over een nacht ijs. Je dient rekening te houden met een aantal zaken, zoals je lengte. Deze elektrische boxspring van 180x200 is geschikt voor zowel lange als kleine personen. Het biedt voldoende ruimte om comfortabel te liggen. Ook is het iets hoger dan andere bedden, wat het uiterst geschikt maakt voor zwangere of oudere personen.

Ideaal voor verschillende slaaphoudingen

Een boxspring 180x200 is niet alleen groot en comfortabel, maar ook uiterst geschikt voor verschillende slaaphoudingen. Zo biedt het matras het voldoende ondersteuning voor de onderrug en knieholtes van een rugslaper. Als zijslaper is het belangrijk een wat soepelere topper te kiezen zodat je schouder hier in kan zakken en je ruggengraad recht blijft. Buikslapers zijn gebaat bij een heel stevig matras zodat de bekkenzone niet te diep wegzinkt en de rug recht blijft.