7,5% éxtra voordeel
op de hele collectie
Actiepagina header | Swiss Sense Actiepagina header | Swiss Sense

Black Friday

Black Friday zit er weer op. Maar niet getreurd, je kunt alsnog profiteren van veel voordeel op diverse artikelen. Zo kun jij voordelig jouw slaapkamer voorzien van een nieuwe boxspring met bijbehorende matrassen en accessoires. Bekijk hier alle huidige acties.

Wil jij er volgend jaar als eerste bij zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates.
100 jaar kennis, ervaring en vakmanschap

Gratis levering en montage

Deskundig en persoonlijk advies

Stel je eigen boxspring samenBlack Friday Deals

Wanneer is Black Friday? En wat is Black Friday?

Black Friday vindt dit jaar plaats op 26 november 2021. Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika en is traditiegetrouw altijd de vrijdag na Thanksgiving. In Amerika kijken ze er weken naar uit, dan begint namelijk het kerstseizoen en moeten er inkopen gedaan worden. Ondertussen is het bekend over de hele wereld en wordt het dus ook in Nederland gezien als hét moment om aankopen te doen met veel voordeel. Tijdens Black Friday shop je namelijk diverse Black Friday aanbiedingen met hoge kortingen.

Bij Swiss Sense kun je tijdens Black Friday 2021 terecht voor de beste acties. Oftewel, hét perfecte moment om een nieuw bed te kopen. Profiteer van onze Black Friday boxsprings deals en maak jouw nieuwe bed compleet met onze matras acties en topper aanbiedingen. Ben je ook op zoek naar beddengoed of accessoires om jouw slaapkamer helemaal af te maken? Ook dit shop je in de Black Friday aanbiedingen. Oftewel: tijdens Black Friday vind je bij ons alles voor in je slaapkamer met veel korting!

 

Boxspring Black Friday

Goed voor jezelf zorgen begint met lekker slapen. Ben je op zoek naar boxspring acties met Black Friday? Houd deze pagina dan goed in de gaten. Maar ook buiten deze maand vind je bij Swiss Sense kortingen en acties op boxsprings.

 

Black Friday Matrassen

Hoe oud is jouw huidige matras? Lig je er eigenlijk nog wel fijn op? Misschien is het tijd voor een nieuw matras. Wil jij graag profiteren van acties op matrassen tijdens Black Friday? Houd deze pagina dan goed in de gaten. Maar ook buiten deze maanden vind je bij Swiss Sense kortingen en acties op matrassen.

 


100 jaar kennis, ervaring en vakmanschap

Gratis levering en montage

Deskundig en persoonlijk advies

Stel je eigen boxspring samen