Lente Voordeel Dekbedden | Swiss Sense Lente Voordeel Dekbedden | Swiss Sense

Kruip heerlijk weg onder het fijnste dekbed


Ben je op zoek naar een perfect dekbed? Houd dan rekening met de juiste maat, de warmteklasse, de vulling en de tijk van het dekbed. Ga na wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn en kies vervolgens het fijnste dekbed. Ontdek hier het uitgebreide aanbod dekbedden en profiteer nu van 30% korting op alle Dixxius dekbedden.

 • Ruime keuze uit verschillende materialen
 • Gratis verzending boven €35,-
 • Betaling bij levering mogelijk
Filter sluit filters

Dekbedden

13

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Afmeting
 1. 135x200
 2. 140x200
 3. 140x220
 4. 155x220
 5. 200x200
 6. 200x220
 7. 240x200
 8. 240x220
 9. 260x220
Type
 1. Dekbedden
 2. Dekbedovertrekken
 3. Hoeslakens
 4. Moltons
 5. Bedspreien
 6. Sierkussens
 7. Hoofdkussens
Sale
 1. Ja
Maatvoering
 1. 1-persoons
 2. 2-persoons
 3. Lits-jumeaux
 4. Lits-jumeaux XL
Anti-allergisch
 1. Ja
 2. Ja, met Nomite Label
Vulling
 1. Dons
 2. Synthetisch
 3. Zijde
Merk
 1. Dixxius
 2. Silvana
Uitvoering
 1. 4-seizoenen
 2. Enkel
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Dekbedden Remove This Item

13

per pagina

Goed slapen onder een goed dekbed bij Swiss Sense

We slapen al gauw één derde deel van ons leven. Best gek eigenlijk dat lang niet iedereen heel bewust met slapen omgaat. Voldoende slaap is natuurlijk belangrijk, maar vooral ook goede slaap. De kwaliteit van je slaap bepaalt in hoge mate je functioneren in het dagelijks leven. Iets waar we vaak totaal niet bij stilstaan. Heel veel kleine dagelijkse ergernissen en klachten kunnen verminderd worden door goed te slapen. En een goede nachtrust begint vooral heel praktisch. Met goede dekbedden, fijne hoofdkussens en een prettig dekbedovertrek. Mensen die goed slapen, functioneren in vrijwel alle aspecten van het dagelijks leven veel beter. Genoeg reden om eens te kijken naar de kwaliteit van je slaap en die van je dekbed in het bijzonder. Bij de keuze voor een nieuw dekbed is het belangrijk om rekening te houden met eventuele allergieën. Hiervoor heeft Swiss Sense speciale anti-allergie dekbedden zodat je optimaal van je nachtrust kunt genieten.

Te warm of te koud?

Een dekbed lijkt iets simpels; iets eenvoudigs dat verder weinig te maken heeft met de kwaliteit van je slaap. Toch zijn dekbedden voor je slaapcomfort niet minder belangrijk dan bijvoorbeeld hoofdkussens en een goed matras. Wat die laatste twee te maken hebben met een goede slaap spreekt voor zich. Dat ligt bij een dekbed allicht minder voor de hand. Een dekbed moet vooral niet te warm en ook niet te koud zijn. Dat klinkt misschien logisch denk je, maar toch wil de ideale slaaptemperatuur nogal eens verschillen per persoon. Als je het te warm of juist te koud hebt, duurt het veel langer voor je in slaap valt. Bovendien slaap je dan ook een stuk onrustiger. Nou zullen de meeste mensen niet lang onder een dekbed liggen waaronder zij het eigenlijk te koud hebben, maar veel mensen slapen wel onder een dekbed dat te warm is. Ook dit kan je nachtrust en de kwaliteit van je slaap danig verstoren. Een oplossing hiervoor kan een 4-seizoenen dekbed zijn. Andere dekbbeden zijn bijvoorbeeld een synthetisch dekbed en een donzen dekbed.

Begin met een nieuw dekbed

Door dekbedden met zorg uit te kiezen kun je eenvoudig en bovendien relatief goedkoop de kwaliteit van je slaap verbeteren. Een nieuw dekbed is immers een veel kleinere investering dan een heel nieuw bed of nieuw matras. Ben je na de aanschaf van een nieuw dekbed nog steeds niet tevreden met je nachtrust? Dan kun je altijd nog kiezen voor een compleet nieuw bed of een nieuw matras. Het is echter zonde om hier fors in te investeren terwijl je er niet zeker van bent dat hierin de oorzaak schuilt. Begin daarom met een nieuw dekbed en een dekbedovertrek en ervaar zelf de voordelen van goede slaap en een uitgerust gevoel. Door dekbedden goed te onderhouden kan de levensduur aanzienlijk worden verlengd. Ook vanuit hygiënisch oogpunt is het belangrijk je dekbed geregeld te wassen. Mocht je niet weten wat de beste manier is om je dekbed te reinigen? Lees dan onze tips die uitleggen hoe je een dekbed wast.