Royal Deal!

Nu tot 50% korting op de Royal collectie

Dag

Uur

Min

Sec

Anti-allergie dekbed

Een anti-allergisch dekbed voor een goede nachtrust

Een anti-allergisch dekbed is de perfecte oplossing wanneer je last hebt van een allergie, zoals huisstofmijt allergie. Met een bepaalde allergie kun je niet onder een regulier dekbed slapen. Je kan dan namelijk verschillende klachten ervaren tijdens je slaap, waardoor je een onrustige nacht ervaart. Een anti-allergisch dekbed is hiervoor de ideale uitkomst. Deze dekbedden bevatten een zeer dichtgeweven tijk, die extra bescherming biedt tegen bijvoorbeeld huisstofmijten. Hierdoor kunnen huisstofmijten zich niet nestelen in het dekbed.

De vulling van een anti-allergie dekbed

Een anti-allergie dekbed heeft meestal een synthetische vulling. Alle synthetische dekbedden in ons assortiment zijn antiallergisch. Sommige dekbedden zijn daarnaast ook antibacterieel. Heb je liever een donzen dekbed? Ook daarbij hebben we een groot assortiment aan anti-allergie dekbedden met een donzen vulling. Daarnaast zijn ook al onze dekbedden met een vulling van veren en polyester antiallergisch.

De verschillente soorten anti-allergie dekbedden

Een anti-allergie dekbed is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Van 1-persoons dekbedden zoals een dekbed van 140x200 tot 2-persoons dekbedden met een afmeting van 260x220. Een anti-allergie is daarnaast ook verkrijgbaar in verschillende warmteklasse. Zo heb je bijvoorbeeld een anti-allergie 4 seizoenen dekbed die je tijdens alle seizoenen van het dekbed kunt gebruiken. Ook voor ieder seizoen heb je anti-allergie dekbedden, ieder met een eigen warmteklasse.   

Anti-allergie beddengoed

Naast een anti-allergie dekbed hebben we in ons assortiment nog meer anti-allergie beddengoed. Denk hierbij aan een anti-allergie hoofdkussen, een anti-allergie hoeslaken en een anti-allergie matrasbeschermer. Met dit beddengoed ervaar je een ongestoorde nachtrust.

Bestel je anti-allergisch dekbed eenvoudig online

Je kunt een anti-allergisch dekbed eenvoudig online bestellen. Kies het gewenste dekbed en de gewenste afmeting en voor je het weet slaap jij heerlijk onder jouw anti-allergie dekbed. Wil je graag wat meer informatie over deze dekbedden en een persoonlijk advies? Kom dan langs bij een van onze winkels. Hier staan onze slaapadviseurs voor je klaar om je te voorzien van een persoonlijk slaapadvies.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (085 0687 500) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.