Synthetisch Dekbed

10 producten

Filter sluit filters
Filters
Afmeting
Type
 1. Dekbedden
Eigenschap
Uitvoering
oplopend
Filter
 1. Type Dekbedden
 2. Vulling Synthetisch
 1. Dixxius Airfresh 4-Seizoenen Dekbed
  30% korting
  Dixxius Airfresh 4-Seizoenen Dekbed
  Special Price 220,-
  100%
 2. Dixxius Dekbed Basic 4 seizoenen
  Dixxius Dekbed Basic 4 seizoenen
  vanaf Special Price 75,-
  100%
 3. Dixxius Dekbed Down Feel Enkel
  Dixxius Dekbed Down Feel Enkel
  vanaf Special Price 120,-
 4. Dixxius Dekbed Eco All Season
  Dixxius Dekbed Eco All Season
  vanaf Special Price 80,-
 5. Dixxius Dekbed Eco Enkel
  Dixxius Dekbed Eco Enkel
  vanaf Special Price 60,-
 6. Dixxius Dekbed Eco 4 Seizoenen
  Dixxius Dekbed Eco 4 Seizoenen
  vanaf Special Price 120,-
 7. Dixxius Dekbed Down Feel 4 Seizoenen
  Dixxius Dekbed Down Feel 4 Seizoenen
  vanaf Special Price 205,-
 8. Dixxius Dekbed Basic Enkel
  Dixxius Dekbed Basic Enkel
  vanaf Special Price 39,-
 9. Vaste laagste prijs
  Dixxius Dekbed Basic All Season
  Dixxius Dekbed Basic All Season
  vanaf Special Price 50,-
 10. Dixxius Airfresh Single Dekbed
  30% korting
  Dixxius Airfresh Single Dekbed
  vanaf Special Price 99,-

10

per pagina

Perfect slaapcomfort met een synthetisch dekbed

Voor een goede nachtrust is je beddengoed minstens zo belangrijk als je matras. Het bedlinnen waaronder je slaapt moet ventilerend en ademend zijn. Maar het moet je ook warm houden. Beddengoed dat te weinig isolerende kwaliteiten heeft, zorgt er namelijk voor dat je halverwege de nacht wakker zou kunnen worden van de kou. En een onderbroken nachtrust is nog slechter dan een korte nachtrust. Comfortabel beddengoed is daarom onmisbaar om ongestoord te slapen en uitgerust wakker te worden. Zowel lichamelijk als mentaal. Daarnaast wil het oog ook wat. Je bed en bedlinnen moeten er aantrekkelijk uitzien en de stijl uitstralen die jij voor je slaapkamer zoekt. Eenvoudig onderhoud is natuurlijk ook een vereiste. Een synthetisch dekbed combineert de beste eigenschappen als het gaat om ventilatie, isolatie, slaapcomfort, stijl en onderhoudsgemak. De dekbedden bij Swiss Sense bieden dit alles én zijn van de hoogste kwaliteit.


Geschikt voor alle seizoenen

Wij willen je het hele jaar door een aangename nachtrust bezorgen. Daarom zijn veel van de synthetische dekbedden die wij verkopen in elk seizoen te gebruiken. Dit wordt op verschillende manieren bereikt. Veel van de all season dekbedden hebben bijvoorbeeld een vulling van synthetisch dons, bestaande uit holle of lichtgewicht vezels. Deze vezels zorgen voor een luchtig gevoel, terwijl ze tegelijkertijd ook uitstekend isoleren. Je vindt onder de 4-seizoenen dekbedden verder exemplaren die zijn opgebouwd uit twee delen. Tijdens warme zomernachten slaap je onder het dunne dekbed. In het voor- en najaar gebruik je het dikke gedeelte. ’s Winters maak je de beide delen door middel van een ritssluiting aan elkaar vast. Zo krijg je een extra dik synthetisch dekbed van warmteklasse 1. Je kunt tevens kiezen voor een apart winter- en zomerdekbed. Een zomerdekbed valt in warmteklasse 4 en een winterdekbed in klasse 2.


Anti-allergisch, anti-bacterieel en anti-huisstofmijt

Om comfortabel te kunnen slapen heb je niet alleen een dekbed met de juiste ventilatie en isolatie nodig. Het is ook van belang dat het bedlinnen over goede hygiënische eigenschappen beschikt. Je besteedt immers ongeveer één derde van de dag aan je nachtrust. Een schoon dekbed is dus geen overbodige luxe. Een deel van de synthetische dekbedden die bij Swiss Sense te koop zijn heeft daarom anti-bacteriële kwaliteiten. Dat houdt in dat de tijk een behandeling heeft gekregen die de groei van bacteriën actief remt. Andere dekbedden in deze categorie hebben een schimmelwerende vulling of zijn behandeld om de aanwezigheid van huisstofmijt tegen te gaan. Daarnaast is elk van de dekbedden anti-allergisch. Dankzij de structuur van de vezels in een anti-allergisch dekbed krijgen stof en huisstofmijt geen kans om zich erin op te hopen. Dit voorkomt dat je wakker wordt door een hoestbui of ademhalingsproblemen.


Onderhoud van een synthetisch dekbed

Om de hygiëne te waarborgen, moet je een dekbed regelmatig schoonmaken. Dat kan gewoon in de wasmachine. Let er wel op dat de wastrommel groot genoeg is. Vanzelfsprekend heeft het machinaal wassen geen gevolgen voor de schimmel-, huisstofmijt- en bacteriewerende eigenschappen van het beddengoed. Deze blijven ook na een wasbeurt behouden. Stel tijdens het wassen de temperatuur bij voorkeur niet hoger in dan 60 graden Celsius. Voor de juiste wastemperatuur moet je voor het reinigen van een pas gekocht dekbed altijd even de wasvoorschriften op het label raadplegen. Een synthetisch dekbed mag je trouwens niet te vaak in de wasmachine schoonmaken. Doe je dat wel, dan verkort je namelijk de levensduur ervan. Het machinaal drogen van een dekbed is geen probleem. Gebruik daarbij een lage temperatuur. Tussen de noodzakelijke wasbeurten door, kan je het beddengoed dagelijks luchten. Zo slaap je elke avond onder een fris en schoon dekbed.