Molton

5

per pagina
Filter
  1. Type Moltons Remove This Item
  1. block Gratis verzending boven €35,-
    block Alleen de beste kwaliteit
    block Advies nodig? Bel gratis 0800-8077

5

per pagina

Waarom zou je een molton gebruiken?

Je matras wil je natuurlijk in een goede staat houden. Met een molton als matrasbeschermer lukt dat gegarandeerd. Een groot voordeel van moltons is dat ze zorgen voor veel vochtopname. Een leuk weetje: de term molton komt uit het Latijn en betekent letterlijk ‘zacht’. Als je op het punt staat een matrasbeschermer te kopen, is het de moeite waard de collectie bij Swiss Sense te bekijken. We nodigen je ook uit eens een kijkje te komen nemen in één van onze Swiss Sense winkels.

Moltons in diverse uitvoeringen

Wij hebben een uitgebreid assortiment matrasbeschermers. Stuk voor stuk hoogwaardige producten. Je hebt de keuze uit moltons voor matrassen, toppers en split toppers. Iedere molton is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Koop je jouw nieuwe molton online, dan zorgen wij ervoor dat jouw bestelling thuis afgeleverd wordt. De ervaring van onze klanten is dat als je eenmaal een molton hebt geprobeerd, je nooit meer zonder wil. Ze zijn namelijk gemaakt van ademende, ventilerende en zeer huidvriendelijke stoffen. Zo stap je iedere avond opnieuw in een hygiënisch en comfortabel bed en geniet je van ultiem slaapcomfort.

Voordelen van een molton

Onze moltons zijn gemaakt van katoen en polyester. Deze samenstelling zorgt ervoor dat ze voelen als fluweel. Moltons zijn zeer praktisch in gebruik, want je kunt ze gewoon in de wasmachine wassen. De elasticiteit en zachtheid blijven wasbeurt na wasbeurt behouden. Hoe gebruik je een molton? Je doet de molton direct over het matras en daaroverheen komt een hoeslaken. Het lichaamsvocht dat je ’s nachts verliest, wordt geabsorbeerd door de molton. Met als gevolg dat het matras goed beschermd is en dus schoon en fris blijft. Het gebruik van moltons zorgt ervoor dat de levensduur van matrassen aanzienlijk wordt verlengd. Wij adviseren daarom bij ieder matras een molton te gebruiken!