AEROMAX Toppers | Tot €300,- voordeel | Swiss Sense AEROMAX Toppers | Tot €300,- voordeel | Swiss Sense

Split-Topper

14

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Breedte
 1. 140
 2. 160
 3. 180
 4. 200
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Collectie
 1. Diks Bedmakers
 2. AEROMAX
Type
 1. Split-topper
 2. Topper
Materiaal
Drukverlaging
Ventilatie
Ondersteuning
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Split-topper Remove This Item
 1. AEROMAX Comfort Split-Topper Tot €300,- voordeel
  AEROMAX Comfort Split-Topper
  vanaf Special Price  470,00 Regular Price  770,00
 2. AEROMAX Nature Split-Topper Tot €300,- voordeel
  AEROMAX Nature Split-Topper
  vanaf Special Price  640,00 Regular Price  940,00
 3. AEROMAX Superior Split-Topper Tot €300,- voordeel
  AEROMAX Superior Split-Topper
  vanaf Special Price  880,00 Regular Price  1.180,00
 4. block Gratis levering & montage
  block Betaal pas bij levering
  block Advies nodig? Bel gratis 0800-8077
 5. block Gratis levering & montage
  block Betaal pas bij levering
  block Advies nodig? Bel gratis 0800-8077

14

per pagina

Wat is een split-topper?

Een split-topper is een tweepersoons topmatras waarvan de twee helften afzonderlijk van elkaar te verstellen zijn en dat geschikt is voor een tweepersoons elektrisch verstelbare boxspring. Dus wil je zelf nog even lekker ontspannen en een boekje lezen terwijl je partner al gaat slapen, dan is een split-topper ideaal. Dit topmatras heeft een perfect ligcomfort. De split-topper is een uitstekende aanvulling op je boxspring en geeft je een optimale nachtrust, waardoor je uitgeslapen wakker wordt. Dit draagt weer bij aan een betere algehele gezondheid.

Voordelen van een split-topper bij Swiss Sense

De split-toppers bij Swiss Sense zijn van een goede kwaliteit en garanderen een lange levensduur. Doordat de twee helften van een boxspring afzonderlijk van elkaar in hoogte verstelbaar zijn, is het ook zo fijn als de twee helften van het topmatras dat ook kunnen. Met de haast naadloze split-toppers bij Swis Sense is dit mogelijk en kun je dus afzonderlijk van elkaar optimaal genieten van een perfect op jou aangepast ligcomfort. Het split-topmatras beweegt mee met de verstelbare boxspring, waardoor de toppers ook niet van elkaar afschuiven. De splittoppers zijn in verschillende maten en types beschikbaar en zodoende geschikt als aanvulling op alle soorten matrassen. Een zeer populair model is de koudschuim topper die zorgt voor een goede ondersteuning met relatief stevig ligcomfort.

Ervaar zelf het comfort van een topmatras

De topmatrassen zijn leverbaar in verschillende maten. Zo is er een topmatras 180x200 en een topmatras 160x200 beschikbaar en kunnen deze gebruikt worden op verschillende typen matrassen. De materialen die gebruikt worden zijn onder andere koudschuim, comfortschuim, natuurlatex en traagschuim. Doordat de split-toppers beschikbaar zijn in verschillende maten, diktes en materialen, kan iedereen een geschikte topper bij Swiss Sense vinden. Dankzij de elasticiviteit van de split-toppers ervaar je een uitstekend ligcomfort. Een split-topper zorgt er bovendien voor dat je elke dag uitgerust wakker wordt. Zo krijg je een betere algehele gezondheid.