Last Minute Showroom Sale | Swiss Sense Last Minute Showroom Sale | Swiss Sense

Last Minute Showroom Sale

Wij maken in onze winkels plaats voor nieuwe collecties en daar profiteer jij van! Kom langs in één van onze winkels en ontdek het bed van jouw dromen. Tijdens de Last Minute Showroom Sale lopen de kortingen op tot wel 70%!

Let op: De Last Minute Showroom Sale geldt alleen in onze winkels, en niet in de webshop. Bekijk hieronder het aanbod en informeer bij de winkel bij jou in de buurt naar de voorraad. 

Overige acties

Ben je op zoek naar een nieuw matras? Profiteer dan van onze matrasacties! Zo ontvang je nú het 2e Gazella matras cadeau, of ontvang je 50% korting op je bedbodem bij aankoop van een matras. 

Al voorzien van een boxspring of matras en wil je jouw slaapkamer een andere uitstraling geven met nieuw textiel? Proifteer dan nu van 50% voordeel op het geselecteerde textiel! Bekijk deze en andere acties HIER


Aanbod Last Minute Showroom Sale

Let op: de Last Minute Showroom Sale geldt alleen in onze winkels en niet in de webshop. 

Edition I
Edition II
Home 130
Home 300
Home 405
Lifestyle 150
Lifestyle 400
LIfestyle 500
LIfestyle 600

Matras- en bedbodemacties

De Gazella collectie bestaat uit verschillende typen matrassen en biedt voor iedereen een matras.

In de AEROMAX collectie komen alleen de állerbeste ventilatie, ondersteuning en comfort samen.

Een goede bedbodem onder je matras maakt je persoonlijk slaapcomfort compleet.


Overige acties

Onze Watergel hoofdkussens zijn anti-allergisch en bieden optimale ondersteuning. Ontvang het 2e Watergel hoofdkussen cadeau tijdens de Woonmaand.

Bij aankoop van twee Silvana Support hoofdkussens ontvang je nu een Nescafé Dolce Gusto Mini Me cadeau! Bij aankoop van één Silvana Support hoofdkussen ontvang je het koffiezetapparaat voor €19,95.

Het antiallergische Green Latex Hoofdkussen is een heerlijk voorgevormd en duurzaam latex hoofdkussen met de ideale ondersteuning voor je hoofd en nek.

Profiteer nu van de actie 2 halen, 1 betalen op onze geselecteerde dekbedovertrekken. Leuk om cadeau te geven én krijgen tijdens de feestdagen! 


Over Swiss Sense

100 jaar kennis, ervaring en vakmanschap

Gratis leveren en plaatsen

Persoonlijk advies

Stel je eigen boxspring samen


100 jaar kennis, ervaring en vakmanschap

Gratis levering en montage

Deskundig en persoonlijk advies

Stel je eigen boxspring samen

Onze droom is om iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot. Als familie Diks doen we dat al honderd jaar. We maken dit waar met liefde voor design, oog voor detail en passie voor bedden maken.

De ervaring en opgebouwde kennis door de jaren heen garanderen een optimaal opgebouwd slaapsysteem, waarmee jij verzekerd bent van een product met kwaliteit en comfort op het hoogste niveau.


Vind een winkel bij jou in de buurt

Maak kennis met ons ruime aanbod in slaapsystemen en doe inspiratie op voor jouw slaapkamerinterieur in één van onze Swiss Sense winkels. Kom proefliggen en geniet van persoonlijk en deskundig advies. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Onder het genot van een kopje koffie kom je samen altijd tot het juiste besluit.

 

Met onze sfeervolle winkels verspreid over heel Nederland is er altijd een winkel bij jou in de buurt. Vind hier eenvoudig de dichtstbijzijnde winkels bij jou in de buurt door jouw postcode of woonplaats in te voeren.

Vind een winkel

Op zoek naar een winkel bij jou in de buurt?