Summer Sale 2018 | Swiss Sense

Ontdek hier alle speciale kortingen tijdens de Summer Sale. Maak kennis met ons uitgebreide assortiment en vind hét slaapsysteem dat bij jou past.


Boxspringacties

Boxspring Home 160 biedt naast een grenzeloos slaapcomfort ook een prachtig uiterlijk dat in ieder interieur tot zijn recht komt. Deze boxspring is een ware aanvulling voor je slaapkamer en (nacht)rust.

Deze exclusieve Limited Edition collectie kenmerkt zich door het luxe label en het verfijnde design. Een collectie waar alle kennis en ervaring samenkomt in drie prachtige modellen voor een sublieme nachtrust.

Word elke ochtend heerlijk uitgerust wakker op één van de Royal boxsprings. Ontvang tijdens de Summer Sale bij aankoop van een boxspring uit de Royal collectie €1250,- voordeel.


Matrasacties

De Gazella collectie bestaat uit verschillende typen matrassen en biedt voor iedereen een matras.

In de AEROMAX collectie komen alleen de állerbeste ventilatie, ondersteuning en comfort samen.

Ontdek de Perzona collectie verkrijgbaar bij Swiss Sense. Tijdens de Summer Sale geniet je van een gratis upgrade van je slaapcomfort.


Overige acties

Bekijk de speciale korting van het ruime assortiment dekbedden tijdens de Summersale en vind de slaapaccessoires die bij jou passen.

Bekijk de korting op het ruime assortiment bedbodems tijdens de Summersale. Een goede bedbodem onder je matras maakt je persoonlijk slaapcomfort compleet.

Het antiallergische Green Latex Hoofdkussen is een heerlijk voorgevormd en duurzaam latex hoofdkussen met de ideale ondersteuning voor je hoofd en nek.


Over Swiss Sense

100 jaar kennis, ervaring en vakmanschap

Gratis leveren en plaatsen

Persoonlijk advies

Stel je eigen boxspring samen


100 jaar kennis, ervaring en vakmanschap

Gratis levering en montage

Deskundig en persoonlijk advies

Stel je eigen boxspring samen

Onze droom is om iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot. Als familie Diks doen we dat al honderd jaar. We maken dit waar met liefde voor design, oog voor detail en passie voor bedden maken.

De ervaring en opgebouwde kennis door de jaren heen garanderen een optimaal opgebouwd slaapsysteem, waarmee jij verzekerd bent van een product met kwaliteit en comfort op het hoogste niveau.


Vind een winkel bij jou in de buurt

Maak kennis met ons ruime aanbod in slaapsystemen en doe inspiratie op voor jouw slaapkamerinterieur in één van onze Swiss Sense winkels. Kom proefliggen en geniet van persoonlijk en deskundig advies. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Onder het genot van een kopje koffie kom je samen altijd tot het juiste besluit.

 

Met onze sfeervolle winkels verspreid over heel Nederland is er altijd een winkel bij jou in de buurt. Vind hier eenvoudig de dichtstbijzijnde winkels bij jou in de buurt door jouw postcode of woonplaats in te voeren.

Vind een winkel

Op zoek naar een winkel bij jou in de buurt?