Donzen hoofdkussen

3 producten

Filter sluit filters
Filters
Type
 1. Hoofdkussens
Sale
 1. Ja
 2. Nee
Neksteun
 1. Ja
Functie
 1. Comfort
oplopend
Filter
 1. Type Hoofdkussens
 2. Materiaal Dons
 1. We vieren 105 jaar goed slapen
  Dixxius Comfort Gold 90% Hoofdkussen
  Dixxius Comfort Gold 90% Hoofdkussen
  Special Price 129,-
  Veerkracht:
  Vormbaar:
  Slaaphouding: Rug- & zijslapers
 2. Dixxius Comfort Green by vtwonen hoofdkussen
  Dixxius Comfort Green by vtwonen hoofdkussen
  vanaf Special Price 83,95
  Ventilatie:
  Ondersteuning:
  Slaaphouding: Buik-, rug- & zijslapers
 3. Dixxius Hybrid Nature Hoofdkussen
  Dixxius Hybrid Nature Hoofdkussen
  Special Price 129,-
  Ventilatie:
  Ondersteuning:
  Slaaphouding: Rug- & zijslapers

3

per pagina

Een donzen kussen kopen

Iedere persoon heeft ander behoeftes wat betreft slaapcomfort. Dat geldt ook voor hoofdkussens. Vandaar dat Swiss Sense een uitgebreide collectie hoofdkussens biedt die zijn gemaakt van verschillende soorten materialen. Zo is er altijd een kussen dat aansluit op jouw behoeftes.

Donzen hoofdkussen voelen erg comfortabel. Ze zijn meestal anti-allergisch en dus geschikt voor mensen met een allergie. Hoe zacht of hoe stevig een donzen kussen ligt, is afhankelijk van het percentage dons dat in het hoofdkussen zit. Hoe meer dons een hoofdkussen bevat, hoe steviger het kussen voelt. In Nederland varieert het percentage dons in hoofdkussens van 15 tot 95 procent. Niet alleen de stevigheid, maar ook de prijs van een donzen kussen is afhankelijk van het percentage dons. Des te meer dons er in het kussen is verwerkt, des te duurder het hoofdkussen is. Dit is ongeveer dezelfde vuistregel die geldt voor donzen dekbedden.

Een donzen hoofdkussen uit ganzendons en eendendons

De kussens bij Swiss Sense zijn gevuld met ganzendons of eendendons. Beiden soorten dons hebben een goede isolerende werking. Dit draagt bij aan je slaapcomfort. Het verschil tussen ganzendons en eendendons is vrij klein. Het dons van ganzen is groter dan de dons van een eend. Een voordeel van dons is dat de kwaliteit van het hoofdkussen langer goed blijft dan die van andere soorten vulling. Wanneer je wilt weten welke beter bij je past kun je onze adviespagina over het beste hoofdkussen raadplegen.

Wil je het ultieme slaapcomfort bereiken? Kijk dan ook eens bij de 4 seizoenen dekbedden collectie. Heerlijk wegdromen onder een warm en comfortabel dekbed.