Donzen hoofdkussen

4 producten

Filter sluit filters
Filters
oplopend
Filter
 1. Type Hoofdkussens
 2. Materiaal Dons
 1. Aanpasbaar Hoofdkussen The Luxury Soft One
  Nieuw 20% korting
  Aanpasbaar Hoofdkussen The Luxury Soft One
  Special Price 95,96 Regular Price 119,95
  Ondersteuning:
  Vormbaar:
  Slaaphouding: Rug- & zijslapers
 2. Hoofdkussen The Luxury One
  40% korting
  Hoofdkussen The Luxury One
  Special Price 77,40 Regular Price 129,-
  Ondersteuning:
  Vormbaar:
  Slaaphouding: Rug- & zijslapers
 3. Hoofdkussen The Sustainable One by vtwonen
  Hoofdkussen The Sustainable One by vtwonen
  vanaf Special Price 79,95
  Vormbaar:
  Ventilatie:
  Slaaphouding: Alle slaaphoudingen
 4. Aanpasbaar Hoofdkussen The Ergonomic One
  40% korting
  Aanpasbaar Hoofdkussen The Ergonomic One
  vanaf Special Price 77,40 Regular Price 129,-
  Ondersteuning:
  Vormbaar:
  Slaaphouding: Rug- & zijslapers

4

per pagina

Een donzen kussen kopen

Iedere persoon heeft ander behoeftes wat betreft slaapcomfort. Dat geldt ook voor hoofdkussens. Vandaar dat Swiss Sense een uitgebreide collectie hoofdkussens biedt die zijn gemaakt van verschillende soorten materialen. Zo is er altijd een kussen dat aansluit op jouw behoeftes.

Donzen hoofdkussen voelen erg comfortabel. Ze zijn meestal anti-allergisch en dus geschikt voor mensen met een allergie. Hoe zacht of hoe stevig een donzen kussen ligt, is afhankelijk van het percentage dons dat in het hoofdkussen zit. Hoe meer dons een hoofdkussen bevat, hoe steviger het kussen voelt. In Nederland varieert het percentage dons in hoofdkussens van 15 tot 95 procent. Niet alleen de stevigheid, maar ook de prijs van een donzen kussen is afhankelijk van het percentage dons. Des te meer dons er in het kussen is verwerkt, des te duurder het hoofdkussen is. Dit is ongeveer dezelfde vuistregel die geldt voor donzen dekbedden.

Een donzen hoofdkussen uit ganzendons en eendendons

De kussens bij Swiss Sense zijn gevuld met ganzendons of eendendons. Beiden soorten dons hebben een goede isolerende werking. Dit draagt bij aan je slaapcomfort. Het verschil tussen ganzendons en eendendons is vrij klein. Het dons van ganzen is groter dan de dons van een eend. Een voordeel van dons is dat de kwaliteit van het hoofdkussen langer goed blijft dan die van andere soorten vulling. Wanneer je wilt weten welke beter bij je past kun je onze adviespagina over het beste hoofdkussen raadplegen.

Wil je het ultieme slaapcomfort bereiken? Kijk dan ook eens bij de 4 seizoenen dekbedden collectie. Heerlijk wegdromen onder een warm en comfortabel dekbed.