Filter sluit filters

4 Seizoenen Dekbed

6

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Afmeting
 1. 140x200
 2. 140x220
 3. 155x220
 4. 200x200
 5. 200x220
 6. 240x200
 7. 240x220
 8. 260x220
Anti-allergisch
 1. Ja
 2. Ja, met Nomite Label
Vulling
 1. Dons
 2. Synthetisch
Merk
 1. Dixxius
 2. Silvana
Uitvoering
 1. 4-seizoenen
 2. Enkel
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Dekbedden Remove This Item
 2. Uitvoering 4-seizoenen Remove This Item

6

per pagina

Het belang van een goed dekbed

Naast een bed en een matras is ook een dekbed belangrijk voor een goede nachtrust. Bij het aanschaffen is het belangrijk om te weten wat voor jou het meest geschikte dekbed is. Elk mens is anders, de één slaapt graag onder een warmer dekbed dan de ander. Er zijn 2 soorten dekbedden, namelijk de enkele dekbedden en de 4 seizoenen dekbedden. Om nacht na nacht heerlijk te slapen vind je bij Swiss Sense verschillende 4 seizoenen dekbedden van hoogwaardige kwaliteit.

Wat is een 4 seizoenen dekbed?

Een 4 seizoenen dekbed is een dekbed waar je het hele jaar door plezier van hebt. Het bestaat uit 2 delen die met klittenband, drukknopen of gewone knopen aan elkaar te bevestigen zijn. Eén deel is dikker en geschikt voor de frissere dagen in de herfst, het andere deel is dunner en heerlijk voor in de zomer. In de winter gebruik je beide delen samen. Je hebt de keuze uit diverse soorten dekbedden; het verschil zit o.a. in het gewicht, het materiaal dat gebruikt is voor de tijk, de isolerende en ventilerende eigenschappen en de vulling, bijvoorbeeld synthetisch materiaal of dons.

Voor- en nadelen van een 4 seizoenen dekbed

Met een 4 seizoenen dekbed slaap je het hele jaar door comfortabel. Door het dikke dekbed en het dunne dekbed samen of afzonderlijk te gebruiken ben je voorzien bij elke temperatuur. Voor het aan elkaar bevestigen van de 2 delen wordt het gebruik van gewone knopen soms als lastig ervaren. Daarom bestaan er ook drukknopen of klittenband die wat praktischer in gebruik zijn. Voor wat betreft de vulling: dons wil nog wel eens verschuiven, terwijl synthetisch materiaal beter op zijn plaats blijft zitten. Dons is warm, maar ventileert ook goed, een synthetisch dekbed is lichter maar ventileert minder. Als je je persoonlijke wensen combineert met ons vakmanschap en ruime aanbod, vind je zeker het 4 seizoenen dekbed van je dromen!