Filter sluit filters

Koudschuim Matrassen

3

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Breedte
 1. 70
 2. 80
 3. 90
 4. 100
 5. 120
 6. 140
 7. 160
 8. 180
Lengte
 1. 190
 2. 200
 3. 210
 4. 220
Type
 1. Bonellvering
 2. Koudschuim
 3. Latex
 4. Pocketvering
 5. Traagschuim
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Koudschuim Remove This Item
 1. Kies je slaaphouding

  Zijslaper

  Kies bij voorkeur een matras met een soepele afdeklaag zodat je schouder en heup gemakkelijk in het matras weg kunnen zakken.

  Toon matrassen >

  Kies je slaaphouding

  Rugslaper

  Voor rugslapers is het belangrijk dat het matras optimale ondersteuning biedt aan de onderrug en knieholtes.

  Toon matrassen >

  Kies je slaaphouding

  Buikslaper

  Buikslapers hebben in de regel een steviger matras nodig om te voorkomen dat de bekkenzone te diep wegzakt in het matras.

  Toon matrassen >

3

per pagina

Waarom een koudschuim matras

Wie droomt er nu niet van heerlijke nachten of wil niet het gevoel van absolute nachtrust ervaren? Een koudschuim matras geeft je veel voordelen. Zo past dit matras zich helemaal aan, aan je slaaphouding en ligt het dus erg comfortabel. Je voelt je weer helemaal opgeladen wanneer je wakker wordt. Koudschuim heeft door de goede ventilatie ook een erg lange levensduur. Ook is koudschuim zeer betaalbaar. Binnen de koudschuim matrassen collectie zijn er echter ook dure matrassen. Mocht je graag een betaalbare matras willen kun je onze collectie goedkope matrassen bekijken. Wanneer je een matras bij Swiss Sense koopt krijg je dan ook zeker waar voor je geld.

Voordelen van koudschuim

De matrassen bij Swiss Sense zijn gemaakt van schuim met een zeer hoge HR-waarde. Door de hoge veerkracht ervaar je wel de gewenste en nodige hardheid van het matras, maar tevens is het erg comfortabel, omdat het matras zich precies naar jou lichaams- en slaaphouding vormt. Het stevige slaapcomfort zorgt ervoor dat je volop van je welverdiende nachtrust geniet. Tevens zijn de matrassen erg hygiënisch. Niet onbelangrijk is dat HR schuim ook vlamvertragend en dus veilig is.

In verschillende maten beschikbaar

Een koudschuim matras verkrijgbaar bij Swiss Sense is beschikbaar in alle populaire maten. Afhankelijk van je wensen kies je de voor jouw beste afmeting. Een veel gewild model voor eenpersoonsbedden is de matras 100x200. Dit is namelijk voor 1 persoons een zeer ruime matras waar je comfortabel op kunt liggen. Je hebt dan genoeg hoofd- en beenruimte om comfortabel te liggen en te bewegen. Dit is totaal dan een matras 80x190. Dit is juist een kleine 1 persoonsmatras waarop je aanzienlijk minder bewegingsruimte hebt.

Babymatrassen van Koudschuim

Ook voor de allerkleinste heeft Swiss Sense matrassen. De koudschuim babymatrassen zijn van hoge kwaliteit en bieden optimale ventilatie. Het lichaam wordt goed ondersteund zodat ze geen last van hun rug krijgen. Door de lange levensduur, optimale ventilatie en goede ondersteuning is koudschuim uitermate geschikt als babymatras. Zelfs je baby kan vanaf de geboorte al ervaren hoe het is om comfortabel te slapen op een Swiss Sense matras .

Lange levensduur voor weinig geld

Wanneer je naar de kosten van een koudschuim matras kijkt, liggen deze veel lager dan bij een pocketvering of traagschuim matras. Gezien dezelfde ondersteuning die geboden wordt en de daarbij lange levensduur van de matrassen, zijn deze voor iedereen een interessante optie als matras. Daarnaast heeft koudschuim ook een relatief lange levensduur. Gemiddeld zal een koudschuim matras 12 tot 15 jaar meegaan. Dit is wel afhankelijk van de HR waarde, belasting, frequentie van gebruik en mate van onderhoud. Ook speelt de kwaliteit van het koudschuim een belangrijke rol. A keuze koudschuim heeft een aanzienlijk langere levensduur dan B keuze variant. Voor meer informatie over de levensduur van matrassen kun je onze adviespagina raadplegen.

Wil je ongestoord van je nachtrust genieten en daarbij ook nog eens een matras hebben met een lange levensduur? Twijfel dan niet langer. Een koudschuim matras bij Swiss Sense is zeker de ideale oplossing voor je.

Als je SwissSense.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht