Koudschuim Matrassen

1

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Set Descending Direction
Filter
  1. Type Koudschuim Remove This Item
  1. Gazella Web-Only I Hybride Koudschuim Matras 2 halen = 1 betalen
    Gazella Web-Only I Hybride Koudschuim Matras
    vanaf Special Price  358,-

1

per pagina

Waarom een koudschuim matras?

Wie droomt er nu niet van heerlijke nachten of wil niet het gevoel ervaren van absolute nachtrust? Een koudschuim matras geeft je veel voordelen. Zo past dit matras zich helemaal aan je slaaphouding aan waardoor het erg comfortabel ligt. Je voelt je weer helemaal opgeladen wanneer je wakker wordt. Koudschuim heeft ook een erg lange levensduur. Ook is koudschuim zeer betaalbaar. Binnen de koudschuim matrassen collectie zijn er echter ook dure matrassen. Mocht je graag een betaalbare matras willen, dan kun je onze matras aanbiedingen bekijken voor de beste prijzen. Wanneer je een matras bij Swiss Sense koopt, krijg je dan ook zeker waar voor je geld.

Voordelen van koudschuim

De matrassen bij Swiss Sense zijn gemaakt van schuim met een zeer hoge HR-waarde. Door de hoge veerkracht ervaar je wel de gewenste en nodige hardheid van het matras, maar daarnaast is het ook erg comfortabel, omdat het matras zich precies naar jou lichaams- en slaaphouding vormt. Het stevige slaapcomfort zorgt ervoor dat je volop van je welverdiende nachtrust kunt genieten. Tevens zijn de matrassen erg hygiënisch. Niet onbelangrijk is dat HR schuim ook vlamvertragend en dus veilig is.

In verschillende maten beschikbaar

Een koudschuim matras verkrijgbaar bij Swiss Sense is beschikbaar in alle populaire maten. Afhankelijk van je wensen kies je de voor jouw beste afmeting. Een zeer ruim model voor eenpersoonsbedden is het matras van 100x200cm. Doordat het matras net iets ruimer is, heb je genoeg hoofd- en beenruimte om comfortabel te liggen en te bewegen. Dit is totaal anders dan een matras van 80x190cm. Dit is juist een klein eenpersoonsmatras waarop je aanzienlijk minder bewegingsruimte hebt.

Babymatrassen van koudschuim

Ook voor de allerkleinsten heeft Swiss Sense matrassen. De koudschuim babymatrassen zijn van hoge kwaliteit en bieden optimale ventilatie. Het lichaam wordt goed ondersteund zodat ze geen last van hun rug krijgen. Door de lange levensduur, optimale ventilatie en goede ondersteuning is koudschuim uitermate geschikt als babymatras. Zelfs je baby kan vanaf de geboorte al ervaren hoe het is om comfortabel te slapen op een matras uit de collectie bij Swiss Sense.

Lange levensduur voor weinig geld

Wanneer je naar de kosten van een koudschuim matras kijkt, liggen deze veel lager dan bij een pocketvering of traagschuim matras. Gezien dezelfde ondersteuning die geboden wordt en de daarbij lange levensduur van de matrassen, zijn deze voor iedereen een interessante optie als matras. Gemiddeld zal een koudschuim matras 12 tot 15 jaar meegaan. Dit is wel afhankelijk van de HR-waarde, belasting, frequentie van gebruik en de mate van onderhoud. Ook speelt de kwaliteit van het koudschuim een belangrijke rol. Voor meer informatie over de levensduur van matrassen kun je onze adviespagina raadplegen.

Wil je ongestoord van je nachtrust genieten en daarbij ook nog eens een matras hebben met een lange levensduur? Twijfel dan niet langer. Een koudschuim matras bij Swiss Sense is zeker de ideale oplossing voor je.