7,5% éxtra voordeel
Laatste dagen | Bestel online!
DAG
UUR
MIN
SEC

Traagschuim Kussen

7

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Type
  1. Hoofdkussens
Sale
  1. Ja
Anti-allergisch
  1. Ja
Neksteun
  1. Ja
Merk
  1. Dixxius
  2. Silvana
Set Descending Direction
Filter
  1. Type Hoofdkussens Remove This Item
  2. Materiaal Traagschuim Remove This Item

7

per pagina

Het belang van een goed hoofdkussen

Meerdere malen per nacht wakker worden om je kussen weer op te kloppen, veel draaien en woelen. Het komt je nachtrust niet ten goede. Een goed hoofdkussen is belangrijk, veel belangrijker zelfs dan je zou denken. Slaap heeft iedereen nodig en na een nacht écht goed slapen, kun je de wereld weer aan. Een traagschuim hoofdkussen draagt bij aan een goede nachtrust.

Eigenschappen van traagschuim kussens

Hoofdkussens van traagschuim, ook wel memory foam genoemd, zijn gemaakt van polyurethaan. Wanneer je op een traagschuim kussen ligt, vormt het kussen zich langzaam naar je hoofd. Wanneer je je hoofd daarna van het kussen haalt, neemt het traagschuim vervolgens weer langzaam zijn originele vorm aan. Doordat traagschuim zich naar je lichaam vormt, biedt het erg goede ondersteuning en werkt het druk verlagend. Dat is de reden dat traagschuim matrassen zo goed passen bij mensen met fysieke klachten. Daardoor voelt het kussen erg comfortabel. Ook houdt traagschuim de warmte goed vast. Twee nadelen van traagschuim zijn echter dat het wisselen van je houding lastiger is en dat het materiaal niet goed ventileert.

Ruim assortiment traagschuim kussens

Traagschuim kussens zijn er in verschillende varianten. Zo kun je kiezen uit verschillende vormen, diktes en prijzen. Net als bij bijvoorbeeld donzen kussens heeft de één het kussen liever wat hoger dan de ander. Er zijn tevens traagschuim kussens met een wave. Deze kussens hebben een golvende vorm die aansluit op de vorm van je hoofd en nek. Hierdoor neem je een ontspannen houding aan. Welk type kussen je kiest is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Bij Swiss Sense koop je traagschuim kussens met garantie.

Kussens kopen bij Swiss Sense

Swiss Sense staat voor kwaliteit en vakmanschap. Het doel is iedereen de ultieme nachtrust geven. Het juiste kussen en een goed bed zijn dan essentieel. Maar wat het juiste kussen is, verschilt per persoon. Ben je allergisch voor bijvoorbeeld huisstofmijt, dan is een anti-allergie kussen de juiste keuze. Heb je het gauw heel warm in bed, kies dan voor een goed ventilerend kussen. Bij ons vind je alle mogelijkheden. Neem een kijkje bij onze complete beddengoed collectie online of breng een bezoek aan één van onze winkels.