Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxspring 200x200

53 producten

Filter sluit filters
oplopend
Filter
  1. Lengte 200
  2. Breedte 200

53

per pagina

Op zoek naar een boxspring 200x200?

Met een boxspring 200x200 geniet je van een optimaal slaapcomfort en enorm veel ruimte in bed. Deze afmeting is dan ook een van de grootste formaten boxsprings die te verkrijgen is. Het wordt dan ook wel een kingsize bed genoemd. Met een boxspring van 200x200 weet je bijna zeker dat je elkaar niet wakker maakt in bed. Hierdoor word je niet wakker van elkaar en kun je heel de nacht doorslapen. Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk. Tijdens je slaap is je lichaam hard aan het werk om je de volgende dag weer fris en fruitig op te laten staan. Een goed ligcomfort helpt hier zeker aan mee. Natuurlijk zijn de eigenschappen van een prettig bed voor iedereen verschillend, hoewel een boxspring 200x200 voor de meeste mensen wel enorm comfortabel is. Dus heb je een ruimere slaapkamer en behoefte aan een groter bed? Kies dan voor de boxspring 200x200 die je helemaal naar wens kunt samenstellen.

Het comfort van een boxspring 200x200

De laatste jaren hebben steeds meer mensen het comfort van een boxspring ontdekt. Dit type bed zorgt door zijn unieke opbouw voor een enorm hoog slaapcomfort. Een boxspring is er in verschillende varianten en het is belangrijk dat je kiest voor een bed wat jouw slaapcondities verbetert. De voordelen van een goede nachtrust zijn namelijk enorm groot. Wanneer je een goede nachtrust hebt, ga je vrolijker door het leven, heb je meer energie en het is ook nog eens goed voor je fysieke conditie.

Een boxspring bestaat uit meerdere lagen die allemaal een eigen functie hebben. De onderste laag is gevuld met pocketveren en dit onderstel zorgt voor de ondersteuning en het comfort. Op deze box ligt een matras ook gevuld met een pocketveringkern. Hier bovenop ligt nog een topmatras. Al deze verschillende lagen zorgen voor een optimaal slaapcomfort. Swiss Sense heeft een ruime collectie boxsprings van 200x200 die je naar eigen wens samen kunt stellen.

De boxspring 200x200 naar eigen wens samenstellen

Deze boxspring 200x200 heeft een ruime afmeting. Het is de ideale plek om heerlijk in weg te kunnen dromen. Het fijne van onze boxsprings is dat je jouw bed ook kunt samenstellen naar je persoonlijke wensen en lichamelijke behoeftes. Behalve dat je kunt kiezen voor een bepaalde bekleding van stof of leder die bij je slaapkamer past, zijn er ook nog andere opties. Wil je bijvoorbeeld een elektrisch verstelbare boxspring of een speciale topper of matras? Het kan allemaal. Een boxspring van 200x200 kun je helemaal zelf samenstellen op onze website of in een Swiss Sense winkel bij jou in de buurt. Mocht je wat langer zijn, dan kan er zelfs gekozen worden voor een langere versie, zoals de boxspring 200x210 of de boxspring 200x220.

Extra ruimte boxspring. Een slaapadvies op maat

Zeker als je last hebt van fysieke klachten is een boxspring van 200x200 een ideale keuze. Door de drie comfortlagen geeft het bed een optimale ondersteuning en door de opties in de samenstelling van de boxspring, kun je kiezen voor de juiste hardheid van het matras en de topper. De boxspring collectie van Swiss Sense is zeer uitgebreid en biedt vele mogelijkheden voor ieder slaapgenot. Daarnaast staat Swiss Sense voor kwaliteit en een eerlijke prijs. Onze deskundige slaapadviseurs kunnen je zowel online als in de winkel adviseren over de juiste keuzes om een uniek slaapsysteem samen te stellen dat bij jou past. Met Swiss Sense is er altijd een bed wat aansluit op jouw persoonlijke wensen. Onze boxsprings zijn online verkrijgbaar, maar ook in onze Swiss Sense winkels.

Op zoek naar een kleinere boxspring? Andere populaire maten zijn de boxspring 140x200, boxspring 160x200 en boxspring 180x200.