Boxspring zonder matras in diverse maten

Iedereen verdient een goede en comfortabele nachtrust. De uitgebreide boxspring collectie bij Swiss Sense maakt dit mogelijk. Dat maakt bedden van hoge kwaliteit voor iedereen voordelig en betaalbaar. Bij Swiss Sense is het ook mogelijk om een los boxspring onderstel aan te schaffen. Je koopt dan geen matras, maar alleen een boxspringbodem. Deze losse bedbodems zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen variërend van 140x200 cm, tot 160x200 cm, 180x200 cm of zelfs 200x200 cm. De lengtematen voor de onderstellen kunnen variëren van 200 cm tot 210 cm of 220 cm.

Boxspringbodem met Bonell- of Pocketvering

Boxspringbodems kun je op veel verschillende manieren configureren. Welke optie het best bij jou past is afhankelijk van je lichamelijke wensen, postuur en gewenste functionaliteiten. Bij veel modellen heb je de keuze uit ondersteuning door middel van bonellvering of pocketvering. Over het algemeen adviseren wij een onderstel met pocketvering, omdat pocketveren een langere levensduur hebben en een betere ondersteuning bieden dan bonellveren.

Vlak of Elektrische bedbodem

Naast de keuze in ondersteuning biedt het assortiment bij Swiss Sense ook keuze tussen een vlakke bedbodem of een elektrisch verstelbare bedbodem voor je boxspring. De elektrische boxspring kan versteld worden totdat jij de positie vindt waarin je gemakkelijk ligt. Dat maakt een einde aan het gedraai als je bijvoorbeeld op je gemakt tv wilt kijken in bed. Een 2-persoons boxspring bestaat uit twee delen die, zowel aan het hoofd- als voeteneinde, afzonderlijk van elkaar versteld kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om jouw deel van het bed af te stellen naar je eigen comfort zonder je partner te storen.

Vlak of Elektrische bedbodem

Je zou bij Swiss Sense kunnen kiezen voor een boxspring zonder matras als je graag een nieuw bed wilt, maar nog in het bezit bent van goede matrassen of je de boxspring wilt combineren met andere matrassen uit het assortiment bij Swiss Sense. Het zou ook nog voor kunnen komen dat je je matrassen ergens anders zou willen kopen.

 

Als je kiest voor een boxspring zonder matras heb je lagere kosten. Een boxspring bespaart je ook nog ruimte op je slaapkamer. Dat komt omdat een boxspring een bed is zonder bedombouw. Andere voordelen van een boxspring zijn de goede ventilatie van het bed door de open constructie en de vele mogelijkheden in kleuren en materialen van de bekleding.

 

Gratis Levering & Montage

Bij Swiss Sense zijn de bezorging en montage van alle boxspringsets gratis. Jouw bestelling wordt beschikbaar voor levering als deze compleet ontvangen is in ons centraal magazijn. Op dat moment wordt contact met je opgenomen om een bezorgafspraak in te plannen. Zodra deze afspraak gemaakt is volgt per email een bevestiging van de leverdatum. Onze bezorgers bezorgen en monteren je product op de door jouw gewenste plaats en alle verpakkingsmaterialen worden uiteraard mee terug genomen.

 

Mocht, om wat voor reden dan ook, de verwachte levertijd of de leverdatum zoals die van te voren gecommuniceerd is wijzigen, dan nemen wij tijdig contact met je op om je hierover te informeren. En als de afgesproken leverdatum je niet uitkomt, dan kun je tot 5 werkdagen voor de levering telefonisch contact opnemen om een nieuwe afspraak te maken.

Als je SwissSense.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht