boxspring zonder matras

Boxspring zonder matras in diverse maten

Iedereen verdient een goede en comfortabele nachtrust. De uitgebreide boxspring collectie bij Swiss Sense maakt dit mogelijk. De bedden zijn namelijk van hoge kwaliteit, maar toch betaalbaar. Bij Swiss Sense is het ook mogelijk om een los boxspring onderstel aan te schaffen. Je koopt dan geen matras, maar alleen een boxspringbodem. Deze losse bedbodems zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen variërend van 140x200 cm, tot 160x200 cm, 180x200 cm of zelfs 200x200 cm. De lengtematen voor de onderstellen kunnen variëren van 200 cm tot 210 cm of 220 cm. Ook kun je kiezen voor boxen met veren of een box die deels bestaat uit opbergruimte. Lees verder voor meer informatie over de diverse boxen.

boxspringbodem met bonell of pocketvering

Boxspringbodem met Bonell- of Pocketvering

Boxspringbodems kunnen op verschillende manieren geconfigureerd worden. Welke optie het best bij jou past is afhankelijk van je lichamelijke wensen, postuur en gewenste functionaliteiten. Bij veel modellen heb je de keuze uit bonellvering of pocketvering. Over het algemeen adviseren wij een onderstel met pocketvering, omdat pocketveren een langere levensduur hebben en een betere ondersteuning bieden dan bonellveren.

vlak of elektrisch verstelbaar

Vlak of Elektrische bedbodem

Naast de keuze in het soort veren, kun je bij Swiss Sense ook kiezen uit een vlakke bedbodem of een elektrisch verstelbare bedbodem voor je boxspring. De elektrische boxspring kan versteld worden, net zo hoog als je zelf wilt. Dat maakt een einde aan het gedraai als je bijvoorbeeld op je gemak tv wilt kijken  of wilt lezen in bed. Een 2-persoons boxspring bestaat uit twee delen die, zowel aan het hoofd- als voeteneinde, afzonderlijk van elkaar versteld kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om jouw deel van het bed af te stellen en te verhogen naar wens, zonder je partner te storen.


Boxspring zonder matras bestellen?

Je koopt een boxspring zonder matras alleen indien je al voorzien bent van een goed matras en als deze nog jaren meegaat. Soms is je matras net nieuw en is een compleet nieuwe boxspring met matras en topper niet nodig, maar het kan natuurlijk ook zijn dat je jouw matras ergens anders hebt gekocht. In principe is er erg veel mogelijk en heeft Swiss Sense allerlei boxsprings zonder matras in vele soorten en maten. Neem contact op met onze klantenservice of mail naar sales@swisssense.nl als je meer wilt weten over de boxsprings zonder matras. Ook voor een boxpsring zonder hoofdbord kun je contact opnemen met de klantenservice.

Boxspring zonder Matras | Swiss Sense

Gratis Levering & Montage

Bij Swiss Sense zijn de bezorging en montage van alle boxspringsets gratis. Jouw bestelling wordt beschikbaar voor levering als deze compleet ontvangen is in ons centraal magazijn. Op dat moment wordt contact met je opgenomen om een bezorgafspraak in te plannen. Zodra deze afspraak gemaakt is volgt per email een bevestiging van de leverdatum. Onze bezorgers bezorgen en monteren je product op de door jouw gewenste plaats en alle verpakkingsmaterialen worden uiteraard mee terug genomen.

 Mocht, om wat voor reden dan ook, de verwachte levertijd of de leverdatum zoals die van te voren gecommuniceerd is wijzigen, dan nemen wij tijdig contact met je op om je hierover te informeren. En als de afgesproken leverdatum je niet uitkomt, dan kun je tot 5 werkdagen voor de levering telefonisch contact opnemen om een nieuwe afspraak te maken. Mocht je voorkeur uitgaat naar het direct meenemen van je aankoop, kun je onze outlets bezoeken waar diverse showroommodellen gaan die je direct kunt meenemen.

Neem contact op met sales | Swiss Sense

Op het moment kun je enkel web-only modellen online bestellen zonder matras. Het is echter ook mogelijk om andere modellen zonder matras te kopen. Neem contact op met onze sales afdeling voor meer informatie over de mogelijkheden.


Telefoonummer: 0413 820 820
Email: sales@swisssense.nl