Boxspring zonder matras bestellen?

Wanneer je wilt genieten van het optimale slaapcomfort van een boxspring, maar nog een goed matras hebt, dan kun je ook een boxspring zonder matras bestellen. Soms is je matras net nieuw en is een compleet nieuwe boxspring met matras en topdekmatras niet nodig, maar het kan natuurlijk ook zijn dat je jouw matras ergens anders hebt gekocht. Bij Swiss Sense kun je daarom ook een boxspring zonder matras kopen tegen een zeer betaalbare prijs. Zo heb je toch het uiterlijk van een compleet nieuw bed, maar dan met je eigen matrassen.

Boxspring zonder Matras | Swiss Sense

Het is alleen in onze winkels mogelijk om boxsprings zonder matrassen te kopen. Of neem contact op met onze sales afdeling (telefoonnummer: 085 0687 500) voor meer informatie over de mogelijkheden.


Hoe kun je een boxspring onderstel kopen bij Swiss Sense?

Een boxspring onderstel kun je verkrijgen in allerlei soorten en maten. Bij vrijwel al onze boxspring modellen kun je ook een boxspring zonder matras bestellen. Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice om de mogelijkheden en de kosten hiervan te bespreken. Ook in een van onze Swiss Sense winkels kun je terecht voor meer informatie hierover. Ben je geïnteresseerd in een boxspring zonder hoofdbord? Ook dan kun je hierover contact opnemen met de klantenservice.

Boxspring onderstellen in diverse afmetingen en stijlen

Iedereen verdient een goede en comfortabele nachtrust. De uitgebreide boxspring collectie bij Swiss Sense maakt dit mogelijk. De bedden zijn namelijk van hoge kwaliteit, maar toch betaalbaar. Bij Swiss Sense is het ook mogelijk om een losse boxspring zonder matras aan te schaffen. Je koopt dan geen matras, maar alleen een boxspring bodem. Deze boxspring zonder matras zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen variërend van 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm of zelfs 200x200 cm. De lengtematen voor de onderstellen kunnen variëren van 200 cm tot 210 cm of 220 cm. Ook kun je kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring of een boxspring met opbergruimte.

boxspringbodem met bonell of pocketvering

Boxspring bodem met pocketvering

Iedere boxspring zonder matras bevat een boxspring bodem met pocketvering. Je kunt daarbij ook nog kiezen voor het aantal pocketveren. Bij veel modellen heb je de keuze uit pocketvering of multi-pocketvering in de box. Bij Swiss Sense is een onderstel met pocketvering de standaard, omdat pocketveren een langere levensduur hebben en betere ondersteuning bieden dan bonellveren.

Gratis levering en montage van jouw boxspring zonder matras 

Bij Swiss Sense zijn de bezorging en montage van alle boxsprings gratis, dus ook van jouw boxspring zonder matras. Jouw bestelling wordt beschikbaar voor levering als deze ontvangen is in ons centraal magazijn. Op dat moment wordt contact met je opgenomen om een bezorgafspraak in te plannen. Zodra deze afspraak gemaakt is volgt per email een bevestiging van de leverdatum. Onze bezorgers bezorgen en monteren je boxspring onderstel op de door jouw gewenste plaats en alle verpakkingsmaterialen worden uiteraard mee teruggenomen.

Mocht, om wat voor reden dan ook, de verwachte levertijd of de leverdatum zoals die van tevoren gecommuniceerd is wijzigen, dan nemen wij tijdig contact met je op om je hierover te informeren. En als de afgesproken leverdatum je niet uitkomt, dan kun je tot 5 werkdagen voor de levering telefonisch contact opnemen om een nieuwe afspraak te maken. Mocht je voorkeur uitgaan naar het direct meenemen van je aankoop, kun je onze outlet winkels bezoeken waar diverse showroommodellen staan die je direct kunt meenemen.