Luxe Boxspring banner

Luxe Boxsprings uit de Swiss Sense collecties

Boxsprings uit de Royal collectie?

Het luxueuze design in combinatie met het strak gestoffeerde bijpassende hoofdbord, geeft iedere slaapkamer een royale uitstraling. Door zelf de maat, stof, kleur en bijzondere designpoten te kiezen stel jij zelf je eigen royale boxspring samen. De Royal boxsprings kunnen geleverd worden als vlak of  Elektrische Boxspring en zijn leverbaar in alle grote maten zo ook als Kingsize Boxsprings. Tevens is de luxe verstelbare uitvoering meestal uitgevoerd met ons unieke Pullbacksysteem voor extra gemak en comfort. 

Luxe Royal Boxspring

Wat de Royal zo speciaal maakt is het unieke systeem waarbij (bij de meeste) modellen de meegeleverde pocket + matrassen geïntegreerd zijn in het frame waardoor deze netjes op hun plaats blijven liggen. Het ligcomfort van de matrassen met natuurlatex afdeklagen geeft een stabiele ondersteuning. Samen met de bijgeleverde luxe Majestic Topper (of met de Royal Talalay Topper) van zeer hoge kwaliteit met een unieke opbouw van natuurlatex met een Micro-Pocketvering Kern ben je verzekerd van een goede ondersteuning en een heerlijke nachtrust. Uiteraard heb je de keuze uit vele andere toppers via onze configurator.

 

In combinatie met het juiste hoofdkussen en bedtextiel ben je binnen no time in dromenland. Spreekt deze stijl je aan maar heb je niet gevonden wat je zocht, neem dan ook eens een kijkje bij de andere Boxsprings uit onze collectie.

Een natuurlijke boxspring kopen bij Diks Bedmakers betekent dat je kiest voor jarenlange ervaring in het maken van bedden. In 1918 maakte Piet Diks zijn allereerste matras van stro. Nu is hier, maar liefst vier generaties later, een nieuw beddenmerk uit ontstaan: Diks Bedmakers. Jarenlange deskundigheid en inzichten zorgen er zo voor dat een natuurlijke boxspring kopen geen moeilijke keuze meer is. Diks Beddenmakers produceert alle boxsprings puur handmatig. Dat luxe bedden maken in de natuur van familie Diks zit is hiermee volop bewezen. Passie en gedrevenheid zijn hier absoluut de grondleggers van. Ook alle matrassen worden met grote zorgvuldigheid en vakmanschap geproduceerd.

Populaire Luxe Boxsprings

 1. Boxspring Royal Humar €300,- éxtra voordeel
  Boxspring Royal Humar
  vanaf Regular Price  3.690,- Special Price  3.190,-
 1. Boxspring Royal Babylon €300,- éxtra voordeel
  Boxspring Royal Babylon
  vanaf Regular Price  3.580,- Special Price  3.080,-
 1. Boxspring Royal Olympus €300,- éxtra voordeel
  Boxspring Royal Olympus
  vanaf Regular Price  3.650,- Special Price  3.150,-