Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxspring met opbergruimte 180x200

3 producten

Filter sluit filters
Filters
oplopend
Filter
  1. Lengte 200
  2. Breedte 180
  3. Functionaliteit Opbergruimte

3

per pagina

Bespaar ruimte met een boxspring 180x200 met opbergruimte 

Een boxspring van 180x200 met opbergruimte bespaart je veel ruimte in je slaapkamer. Je geniet hierbij van het comfort van een boxspring. Tegelijkertijd is het ook een boxspring met opbergruimte om spullen in op te bergen, waardoor je geen grote kast nodig hebt in je slaapkamer. Hierdoor kun je net een grotere boxspring kopen, omdat er in de slaapkamer geen grote kast meer nodig is.

Opberg boxspring 180x200 naar jouw stijl en comfort samengesteld

Je kunt jouw opberg boxspring van 180x200 naar jouw eigen wensen samenstellen. Zo kun je het uiterlijk en het ligcomfort geheel zelf bepalen. Hierdoor creëer je een boxspring die geheel bij jou past. Bepaal het uiterlijk van de boxspring door het materiaal en de kleur te kiezen die jij het mooiste vindt. Je hebt hierbij vaak keuze uit meer dan 100 verschillende materialen en kleuren voor jouw nieuwe boxspring met opbergruimte in de maat 180x200. 

Ook het comfort van jouw opberg boxspring kun je geheel naar eigen wens samenstellen. Zo kun je per matras de kern en de hardheid kiezen die bij jou past. Met de keuze uit enkele topmatrassen maak je het slaapcomfort helemaal af. 

Stel je opberg boxspring van 180x200 zelf samen via onze website of in de winkel. Onze slaapadviseurs helpen je graag bij een persoonlijk slaapadvies. Raadpleeg hiervoor de chatfunctie op onze website of ga naar jouw dichtstbijzijnde Swiss Sense winkel.

Kies het opbergsysteem van de boxspring met opbergruimte 180x200 dat bij jou past

Bij Swiss Sense heb je de keuze uit verschillende opbergsystemen voor de boxspring met opbergruimte 180x200. Heb je redelijk veel ruimte over aan de zijkanten van het bed? Ga dan voor de boxspring SMART Storage 03. Deze boxspring heeft uitneembare opberglades met zwenkwielen eronder. Je kunt dus de gehele lade onder het bed uit schuiven.

Heb je beperkte ruimte over aan de zijkant van je boxspring, dan is de boxspring SMART Storage 01 geschikt voor jou. Deze boxspring heeft opbergvakken die gemakkelijk te openen en te sluiten zijn door middel van gestoffeerde kleppen. Je hebt hierdoor niet veel ruimte aan de zijkant meer nodig.

Heb je haast geen ruimte meer over aan de zijkant van je boxspring? Ga dan voor de boxspring SMART Storage 02. Dit is tevens de boxspring met de meeste opbergruimte. De opbergvakken zijn namelijk net zo groot als de gehele grootte van de boxspring. Je opent de deksel eenvoudig door middel van een lus aan de zijkant. De boxspring is voorzien van solide scharnieren en gasveren, waardoor je al jouw spullen gemakkelijk en stofvrij opbergt.

90 dagen proefslapen en gratis levering en montage

Je kunt jouw boxspring van 180x200 met opbergruimte eenvoudig samenstellen via onze website of in de winkel. Alle boxsprings komen onze monteurs gratis leveren en voor jou monteren. Daarnaast profiteer je bij Swiss Sense ook nog eens van 25 jaar garantie op veer- en framebreuk.

De ervaring van onze vakbekwame slaapadviseurs resulteert in een slaapadvies dat perfect op jouw persoonlijke wensen en eisen is afgestemd. Een paar minuten proefliggen in de winkel of een persoonlijk online slaapadvies geeft echter nooit een volledige garantie dat jouw opberg boxspring van 180x200 na een paar weken nog even comfortabel ligt als jij verwachtte bij aankoop. Wij geven je daarom een ‘slaapgarantie’ op het ligcomfort bij aankoop van een boxspring. Deze slaapgarantie noemen wij 90 dagen omruilgarantie.